NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Buffalo Bills - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Menj a WC-re, mint a Robinson esetnél.Egy holding rol volt szó.Akkor hol voltál amikor a Bills fanok kezdték?Most akkor két oldalon keresztül a Bills mákját fogjuk olvasni?nem még folyamatosan sírni fogtok a bírók miatt is
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
A birozast meg behanytam. Legyen mire fogni.
De nálad beakadt úgy látom.peace😘
Bazsinho
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
állampógáEgy ember irta be lol de ha téged ez fog boldoggá tenni hogy minden playnél ezt emlegeted fel akkor nyugodtanÍgy van ember, és nem személy.
ThySoul
Bazsinho
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Egy ember irta be lol de ha téged ez fog boldoggá tenni hogy minden playnél ezt emlegeted fel akkor nyugodtanÍgy van ember, és nem személy.
ThySoul
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Egy holding rol volt szó.Akkor hol voltál amikor a Bills fanok kezdték?Most akkor két oldalon keresztül a Bills mákját fogjuk olvasni?nem még folyamatosan sírni fogtok a bírók miatt is
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
A birozast meg behanytam. Legyen mire fogni.
De nálad beakadt úgy látom.peace😘
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Egy ember irta be lol de ha téged ez fog boldoggá tenni hogy minden playnél ezt emlegeted fel akkor nyugodtanTi kezdtétek, de ha nekünk nem fújnak be valamit, akkor csendben vagytok és igazságosnak érzitek a döntést.
ThySoul
több mint 2 éve
pats helyett mellett a bucks 😊Packers, Pats, Steelersvan 4-5 csapat ahol mindig a bírózásról van szóAkkor hol voltál amikor a Bills fanok kezdték?Most akkor két oldalon keresztül a Bills mákját fogjuk olvasni?nem még folyamatosan sírni fogtok a bírók miatt is
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
a ravens az egyik
Negritis, a vajda
de ma délután a Vikings is megkapta a magáét a követőben
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Packers, Pats, Steelersvan 4-5 csapat ahol mindig a bírózásról van szóAkkor hol voltál amikor a Bills fanok kezdték?Most akkor két oldalon keresztül a Bills mákját fogjuk olvasni?nem még folyamatosan sírni fogtok a bírók miatt is
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
a ravens az egyik
Negritis, a vajda
de ma délután a Vikings is megkapta a magáét a követőben
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Egy ember irta be lol de ha téged ez fog boldoggá tenni hogy minden playnél ezt emlegeted fel akkor nyugodtan
több mint 2 éve
van 4-5 csapat ahol mindig a bírózásról van szóAkkor hol voltál amikor a Bills fanok kezdték?Most akkor két oldalon keresztül a Bills mákját fogjuk olvasni?nem még folyamatosan sírni fogtok a bírók miatt is
KeyG
Negritis, a vajda
KeyG
a ravens az egyik
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Akkor hol voltál amikor a Bills fanok kezdték?Most akkor két oldalon keresztül a Bills mákját fogjuk olvasni?nem még folyamatosan sírni fogtok a bírók miatt is
KeyG
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Most akkor két oldalon keresztül a Bills mákját fogjuk olvasni?nem még folyamatosan sírni fogtok a bírók miatt is
KeyG
több mint 2 éve
Nagyobb gaz, hogy ugy jottunk ki a 2.felidore, hogy egy csodasan felrajzolt td drive hijjan voltunk. Ideje potolni.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Most akkor két oldalon keresztül a Bills mákját fogjuk olvasni?
több mint 2 éve
KeyG
9 492
HOL A HOLDING KEDVES BILLS BÍRÓZÓ FANOK?
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Hol a holding a 93-son? Sehol?
több mint 2 éve
Übergáz. Megverjük saját magunkat. Remélem összeszedi magát a csapat a második félidőre.
több mint 2 éve
Zavarjátok már el Lamarkát olyan bèna 🤪
több mint 2 éve
Ösmerem én a csapatom, nincs ez még lefutva, most lehet rendezni a sorokat, izgi 2. félidő lesz.ejj így izgi lesz a 2. félidő...Dehogy lesz. Mi nem vagyunk a Dolphins.
Zsellértelkes Vrij
Simán nyertek.
Bazsinho
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
ejj így izgi lesz a 2. félidő...Dehogy lesz. Mi nem vagyunk a Dolphins.
Zsellértelkes Vrij
Simán nyertek.
több mint 2 éve
ejj így izgi lesz a 2. félidő...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
KeyG
9 492
A Robinson 3 és 5 után? Gondolom nem 😊Nagy a csend, senki sem bírózik.... 😀 😀 😀 😀Én mérgemben kinyomtam 10 percre 😀
KeyG
ThySoul
több mint 2 éve
Bazsinho
1 003
Igazant el se kezdődött. 😘Sejtettem, hogy valami ilyen válasz lesz.Wcn voltam.😆Penalty decline mindenholA Robinson esetről beszélek 3&5-re
Bazsinho
KeyG
De neked elhiszem.
Bazsinho
Ezzel befejeztem Veled. 😊
KeyG
több mint 2 éve
ThySoul
1 618
Nagy a csend, senki sem bírózik.... 😀 😀 😀 😀Én mérgemben kinyomtam 10 percre 😀
KeyG
több mint 2 éve
Norbi180
676
Örüljetek ingyen td
több mint 2 éve
KeyG
9 492
Sejtettem, hogy valami ilyen válasz lesz.Wcn voltam.😆Penalty decline mindenholA Robinson esetről beszélek 3&5-re
Bazsinho
KeyG
De neked elhiszem.
Bazsinho
Ezzel befejeztem Veled. 😊