Buffalo Bills - Miami Dolphins
több mint 6 éve
Hihetetlen, most meg nem dobják rá a holdingot. Cutler meg dob egy homályt.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Meg ha a Qb spynak otthagyott safety menne utána. Ugyanez a futójáték ellen, bevárják hogy odaérjen Shady aztán csodálkoznak hogy indul a szopóroller. Agresszívebben kellene játszani.konkrétan most ő viszi a mixem, bármelyik másik QB-val egál körül lenne.Komolyan nem értem miért ez meglepő Taylortól. Lehetett látni mit tud a Bills nélküle. Gyakrabban ad hozzá a sikerhez mint vesz el belőle.McCoy és Taylor mit ivott?McCoy hozza amit szokott. Tyrod meg nem tudom, mit csinál.
csi77
Muffalo_Bafia
Geeri
eaglesmcnabb
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
konkrétan most ő viszi a mixem, bármelyik másik QB-val egál körül lenne.Komolyan nem értem miért ez meglepő Taylortól. Lehetett látni mit tud a Bills nélküle. Gyakrabban ad hozzá a sikerhez mint vesz el belőle.McCoy és Taylor mit ivott?McCoy hozza amit szokott. Tyrod meg nem tudom, mit csinál.
csi77
Muffalo_Bafia
Geeri
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Isten egyik kezével ad, aztán a másikkal elvesz.Komolyan nem értem miért ez meglepő Taylortól. Lehetett látni mit tud a Bills nélküle. Gyakrabban ad hozzá a sikerhez mint vesz el belőle.McCoy és Taylor mit ivott?McCoy hozza amit szokott. Tyrod meg nem tudom, mit csinál.
csi77
Muffalo_Bafia
Geeri
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
Komolyan nem értem miért ez meglepő Taylortól. Lehetett látni mit tud a Bills nélküle. Gyakrabban ad hozzá a sikerhez mint vesz el belőle.McCoy és Taylor mit ivott?McCoy hozza amit szokott. Tyrod meg nem tudom, mit csinál.
csi77
Muffalo_Bafia
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Vagy összeáll a védelem vagy Kiko Alonso megbaszhatja.
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
McCoy és Taylor mit ivott?McCoy hozza amit szokott. Tyrod meg nem tudom, mit csinál.
csi77
több mint 6 éve
McCoy és Taylor mit ivott?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Kiko Alonso vegye már le a korcsolyát...
Mindig jövőre!
több mint 6 éve
Hogy ünnepeld a 10.000.-ik futott yardod? Hát persze, hogy sérüléssel!Aztán elkapott TD-vel, az azért jobb....😊
Muffalo_Bafia
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 539
Van ennek egy diszkrét bája, hogy miután átléped a 10 ezer futott yardot, belesérülsz 😕
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Hogy ünnepeld a 10.000.-ik futott yardod? Hát persze, hogy sérüléssel!
több mint 6 éve
lol megraktam a miamit, mondom sima lesz erre látom hogy tyrod kezd... fasza :d😀 😀 nehogy a Bills rakja meg
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
lol megraktam a miamit, mondom sima lesz erre látom hogy tyrod kezd... fasza :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Szivacs
176
Miami védelem igazán jól játszik fontos meccseken. Se
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 539
Mi a magunk Bills-drukker módján szurkolunk!
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
Hali!Dehogyis. Csak én inkább csöndben maradok. 😊
Én nézem egyedül? 😊
csi77
több mint 6 éve
Hali!Szia! 😀 ez a kommentátor...
Én nézem egyedül? 😊
csi77
több mint 6 éve
Hali!Én nézem egyedül? 😊
Hajrá Bad Bones!