Buffalo Bills - New York Jets
több mint 10 éve
Ahetediktemagadlègy
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Lol, incomplete poass. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bart Hubbuch @BartHubbuch 34 s34 másodperccel ezelőttThe Jets-Bills game needs to be stopped for humanitarian purposes.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ott a 7. TO. 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
De ott legalább fel voltunk erre készülve, de egy Bills ellen ilyen picsázás, 6 TO etc. 😕Kíváncsian várom Ryan mi újat tud még mondani a meccs után a vereség okairól.Beki"Sajnálom, hogy mr. Idzik nem velem képzeli el a jövőt, de valahol megértem. Sok sikert az utódnak!"
Ha a Chargers meccs volt a legalja, ez nem tudom, mi.toam
több mint 10 éve
Kíváncsian várom Ryan mi újat tud még mondani a meccs után a vereség okairól.Beki"Sajnálom, hogy mr. Idzik nem velem képzeli el a jövőt, de valahol megértem. Sok sikert az utódnak!"
Ha a Chargers meccs volt a legalja, ez nem tudom, mi.
több mint 10 éve
Nem Carpenter nézett hátra.
több mint 10 éve
Na mostmár nem balfaszkodta el 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Pacsi Wallsnak és fasz Pryor mit akart.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Te büdös kurva élet.
több mint 10 éve
Apex
2 973
Ezután is csak annyit tudok mondani, hogy "It is hard to be a Jets fan.."
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ééééésss üres a MetLife ismét. 😀
több mint 10 éve
az a vicc, hogy a Jets lazán fordíthatna még a maradék 12 percben is, de annyira balfaszok, hogy nem fognak
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsian várom Ryan mi újat tud még mondani a meccs után a vereség okairól.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
3&out közben.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Bízom benne h nem, de akkora mákunk nem lesz h 1/3-ra odavergődjünk. 😀Szvsz az OAK meg a JAGS nem fog Qb-t draftolni, a másik kettő...na az már más kérdésApexÍrom ezt azért, mert az OAK és a JAX is méltó ellenfelünk és a Titans és Vikings ellen szvsz nyerünk. :/BekiAzt hiszem egyenes irányt vettünk Mariota feléApexNah annyira balfaszok nem leszünk az tuti. 😀Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igen, igen, top5-re azért jók leszünk sztem.1-2 W még ott van a jetsben, de amúgy szörnyűAzt hiszem egyenes irányt vettünk Mariota feléApexNah annyira balfaszok nem leszünk az tuti. 😀Beki
lejárt Rex ideje, de úgy ahogy van, a FO-t el kéne takarítaniStez
több mint 10 éve
Apex
2 973
Szvsz az OAK meg a JAGS nem fog Qb-t draftolni, a másik kettő...na az már más kérdésÍrom ezt azért, mert az OAK és a JAX is méltó ellenfelünk és a Titans és Vikings ellen szvsz nyerünk. :/BekiAzt hiszem egyenes irányt vettünk Mariota feléApexNah annyira balfaszok nem leszünk az tuti. 😀Beki
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
1-2 W még ott van a jetsben, de amúgy szörnyűAzt hiszem egyenes irányt vettünk Mariota feléApexNah annyira balfaszok nem leszünk az tuti. 😀Beki
lejárt Rex ideje, de úgy ahogy van, a FO-t el kéne takarítani
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Alacsonyabb és ő is tud futni. 😀Azt hiszem egyenes irányt vettünk Mariota feléApexNem elég nektek két fekete futóbolond 😛? Jó tudom azért Mariota több annál.dande
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Írom ezt azért, mert az OAK és a JAX is méltó ellenfelünk és a Titans és Vikings ellen szvsz nyerünk. :/Azt hiszem egyenes irányt vettünk Mariota feléApexNah annyira balfaszok nem leszünk az tuti. 😀Beki
több mint 10 éve
Lucifer
1 214
1-7? Hát itt már valóban az 1/1 közelebbi cél, mint a tisztes helytállás 😀 :S
GO JETS!!!