Buffalo Bills - New York Jets
több mint 10 éve
Baszki a Pats ma mit játszik!sorozatjunkieAzt a meccset másik topicban követik 😊
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Baszki a Pats ma mit játszik!
több mint 10 éve
ez a Bills sem érdemel győzelmet, az OC-t illene lassan kibaszniStezNyilvàn, azok a nevek, hogy Spiller meg Fred Jackson nyilvàn nem mondanak semmit... 😉
Eaglesmacnabbnèl van az igazsàg egyik fele, a màsik az, hogy a Bills is madden08 csapat 7firstdown/24point, tehàt egyèrtelmű, hogy ez egy szimulàlt meccs....
A kèk vagy a piros kapszulàt vàlasztottàtok?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
nfl_lover
912
momentum a Jetsnél, hajrá 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát a Bills-et is minősíti h immáron csak 7 pont az előnyük. 😀
több mint 10 éve
Azért durva, hogy a Jets QB-nélkül,csak 10 pontos hátrányban van...FearTomi+ 3 INT előnyből, amiből az egyik a gólvonalon volt kb.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
spec team td kéne olyan még úgyse volt
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
ez a Bills sem érdemel győzelmet, az OC-t illene lassan kibaszni
több mint 10 éve
nyilván két perc van, akkor futással kell üölni az órát
több mint 10 éve
Azért durva, hogy a Jets QB-nélkül,csak 10 pontos hátrányban van...FearTomi@mikerodak: There’s really no reason why the Jets should be in this game.
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Azért durva, hogy a Jets QB-nélkül,csak 10 pontos hátrányban van...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ez roughing the passer?
több mint 10 éve
jó madden csapat ez a jets 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Tibow is back?!
több mint 10 éve
Vick is egyből összeszarja magát, ha jön egy kis nyomás
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Futnak 1 yardot, erre Marrone megint futást hív, majd Orton összezsarja mnagát és homálypassz. 😀
több mint 10 éve
Apex
2 980
Ja én arra gondoltam, hogy ahova a labdát dobta, oda 😀Én is így értettem😊FearTomiVagy a labda volt a kutya, és földhöz vágta 😕Apexebbe mi volt a taunting? most azé mer vickWesterA bíró biztos odaképzelt egy kiskutyát a labda helyére...FearTomi
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 10 éve
lehet nem futással kéne próbálkozni a Jets DL ellen