Carolina Panthers - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
na, Prescott feltette a victory-cap-et, szóval további jó szórakozást
több mint 1 éve
Nah, pár százezer dolcsiért agyonverhetnek 😊Zavala helyett beállhatnék én isÉrted kár lenne.
Jakehomer
TSzabi
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
SrBandi
565
Zavala helyett beállhatnék én isYoung helyett is, a labdába te is tudnál kapaszkodni
Jakehomer
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Van még 7 percünk szerencsétlenkedni. Esetleg ha meg lesz mar ma a 5. picksix akkor már csak puntolni megyünk fel a kövi driveba
több mint 1 éve
SrBandi
565
mivel a Carolina nem csoportrivális, már rendesen sajnálom őketHa tudtok olyat csinálni, ami miatt Reicht még ma este kikúrják, akkor légyszi, toljtáok.
múlt héten a Giants meccs minden pillanatát élveztem, de az más
rva
több mint 1 éve
SrBandi
565
Ezt a playt szerintem be lehet vésni, nagyjából itt lett a srác elrontva. Kétségbeesetten megpróbált valamit csinálni, és az eredmény tragikomikus lett. Frank majd megint azt hazudja, hogy milyen jól kezeli ezeket, meg az önbizalom, meg érettség...Mert Ő az NFL legpontosabb QB-jaezt a srácot miért szopatja az edző azzal, hogy a zsebből kell passzolni?Mert egy ostoba fasz
rva
SrBandi
TSzabi
több mint 1 éve
mivel a Carolina nem csoportrivális, már rendesen sajnálom őketmúlt héten a Giants meccs minden pillanatát élveztem, de az más
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Mert Ő az NFL legpontosabb QB-jaezt a srácot miért szopatja az edző azzal, hogy a zsebből kell passzolni?Mert egy ostoba fasz
rva
SrBandi
több mint 1 éve
SrBandi
565
ezt a srácot miért szopatja az edző azzal, hogy a zsebből kell passzolni?Mert egy ostoba fasz
rva
több mint 1 éve
Az tényleg geci dolog, hogy még minden Parsonsék alázzák a falunkat 😀Teher alatt no a palma
Jakehomer
több mint 1 éve
ezt a srácot miért szopatja az edző azzal, hogy a zsebből kell passzolni?
több mint 1 éve
Az tényleg geci dolog, hogy még minden Parsonsék alázzák a falunkat 😀
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
4db picksix az évben az NFL rekord beállítás (ő a negyedik, akinek sikerül)Jó de Manningnek is 27 intje volt rookieként
rva
több mint 1 éve
SrBandi
565
4db picksix az évben az NFL rekord beállítás (ő a negyedik, akinek sikerül)Best at being worst.
rva
több mint 1 éve
4db picksix az évben az NFL rekord beállítás (ő a negyedik, akinek sikerül)
több mint 1 éve
SrBandi
565
Ezért még különösebben nem is lehet hibáztatni Youngot, ilyen picket minden qb dob néhaIgen, csak ők passzolnak 20 yardon túlra is néha, meg az ellenfél redzonejába is. De nincsen semmi baj, legalább két év mire kiderül, hogy jó-e,már majdnem feleannyi yardot dobott ezen a meccsen, mint Stroud a félidőig. De még megfordulhat!!! 😀
Jakehomer
Szerkesztette: SrBandi
több mint 1 éve
Needa
246
Es nem is Volt rossz passz, Bland fantasztikus volt
több mint 1 éve
Ezért még különösebben nem is lehet hibáztatni Youngot, ilyen picket minden qb dob néha
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Jobb a sack geci
több mint 1 éve
SrBandi
565
lol
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Azért valamit csak hozzátett az O 😉
több mint 1 éve
tévedni emberi dolog, mondta a sündisznó, és lemászott a drótkeférőlOffense hozza tud tenni? Elsult a kapanyelnem
Blevi
rva