Carolina Panthers - San Francisco 49ers
több mint 2 éve
onDier
786
Na egyel közelebb Rhulék cseréléséhez!
több mint 2 éve
Nem tudom mi a szarabb, ezt a fostengert nezni hetrol hetre amit mi eloadunk, vagy egy championship kaliberu rostert nezni gerappaval...én is szívesebben nézném LAnce-szel hidd el 😊
Nem egyszeru valasztas...
gabokocka
több mint 2 éve
Nem tudom mi a szarabb, ezt a fostengert nezni hetrol hetre amit mi eloadunk, vagy egy championship kaliberu rostert nezni gerappaval...Nem egyszeru valasztas...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
onDier
786
hát CJ se erőltette meg magát
több mint 2 éve
SrBandi
555
Nem kell 17 legyen közte, elég ha szereztek 17 pontot. A meccset már a második negyedben megnyerte a niners, statisztika alapján (is)itt nyígtok és még nincs ez lejátszva 😀nincs hát, azt várom hogy vezessetek 17 ponttal, végtelen legyen az odds, na majd akkor rakom meg magunkat 😁👏
Nemzetes és Méltóságos petey
Gela90
több mint 2 éve
onDier
786
Második mixem meg egy el ma sérülés miatt, pedig olyan biztos volt az a Bosa sack....Bosa is off, nem lesz meg az a 17 pont.itt nyígtok és még nincs ez lejátszva 😀nincs hát, azt várom hogy vezessetek 17 ponttal, végtelen legyen az odds, na majd akkor rakom meg magunkat 😁👏
Gela90
több mint 2 éve
Bosa is off, nem lesz meg az a 17 pont.itt nyígtok és még nincs ez lejátszva 😀nincs hát, azt várom hogy vezessetek 17 ponttal, végtelen legyen az odds, na majd akkor rakom meg magunkat 😁👏
Gela90
több mint 2 éve
Gela90
166
itt nyígtok és még nincs ez lejátszva 😀nincs hát, azt várom hogy vezessetek 17 ponttal, végtelen legyen az odds, na majd akkor rakom meg magunkat 😁👏
Keep pounding!
több mint 2 éve
onDier
786
itt nyígtok és még nincs ez lejátszva 😀mi nem a győzelemért szurkolunk, hanem a vezetőség váltásért
több mint 2 éve
McAdoo-ról tudnánk mesélni. Miután végre sikerült kitennünk, meg voltam győződve, hogy soha többet nem kap munkát az NFL-ben.Mi vagyunk a fogd meg a söröm franchise
Zet
több mint 2 éve
onDier
786
Nem azért sajnálom mert nem ő a hibás, ő is, de pont azért mert szerintem több volt benne, meg ő legalább foglalkozik a csapattal a szurkolókkal, Darnold kb semmit nem kommunikált kifele. Én szeretem ha van egy stílusa a csapatnak aki foglalkozik a szurkolókkal is és nem egy olyan munkahely mint a PatsÉn Mayfieldet sajnálom, de Rhule-t remélem szabadjára engedjük tényleg és olyan csúnyán elvertek minket!Sajnalja a faszom.
onDier
Tok tiszta zseb, a kornyeken senki, CMC full ures, pumpal oszt odadobja a vedonek.
Komoly verseny hogy ki a nagyobb ballaszt, Rhule, McAdoo vagy Mayfield.
Nehany het mulva majd Darnood is beszall.
gabokocka
több mint 2 éve
Gela90
166
😂😂és mi állnánk úgy mint a GiantsMekedunál vajon hány fórumtárs rakna össze jobb offense-t?Pedig o a rockstar OC.
Jakehomer
Ha tavaly kibasszuk Rhule-t siman lehet hogy most Daboll lenne a HC...
gabokocka
onDier
Keep pounding!
több mint 2 éve
Zet
1 534
McAdoo-ról tudnánk mesélni. Miután végre sikerült kitennünk, meg voltam győződve, hogy soha többet nem kap munkát az NFL-ben.
több mint 2 éve
Én Mayfieldet sajnálom, de Rhule-t remélem szabadjára engedjük tényleg és olyan csúnyán elvertek minket!Sajnalja a faszom.
onDier
Tok tiszta zseb, a kornyeken senki, CMC full ures, pumpal oszt odadobja a vedonek.
Komoly verseny hogy ki a nagyobb ballaszt, Rhule, McAdoo vagy Mayfield.
Nehany het mulva majd Darnood is beszall.
több mint 2 éve
onDier
786
és mi állnánk úgy mint a GiantsMekedunál vajon hány fórumtárs rakna össze jobb offense-t?Pedig o a rockstar OC.
Jakehomer
gabokocka
több mint 2 éve
Mekedunál vajon hány fórumtárs rakna össze jobb offense-t?Pedig o a rockstar OC.
Jakehomer