NFL eredménykövetés
- 2 aktív topik
Buffalo Bills - Philadelphia Eagles
15
7
22:25
Las Vegas Raiders - New York Giants
9
7
22:05
Carolina Panthers - Seattle Seahawks
1 órája
tudtommal egy csapat se veszteséges=Minden csapat sikeres. Többi fan hitt kérdésAkkor szerinted 31 csapatnak sikertelen a szezonja?Ha kiharcolod a 1 seedet sikeres vagy, de ha azzal a lendülettel el is bukod azt az első meccsen akkor hiába 13 win az első kiemelés hazai pálya csak ez marad. Itt mindenki a sb-re hajt vagy nem?Szerinted a szezon mikortól lesz "siker"? Szerintem egy nagyon jó irányba megyünk, és ha valaki azt mondja hogy harcban leszünk a 1st seedért nem hittem volna neki.Tényleg? De ha darnold miatt kiesunk akkor mindegy hogy bent leszünk vagy nem 😉 csak szólokMi is bent leszünk, de ezt ne mond el senkinek.És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
1 órája
Akkor szerinted 31 csapatnak sikertelen a szezonja?Ha kiharcolod a 1 seedet sikeres vagy, de ha azzal a lendülettel el is bukod azt az első meccsen akkor hiába 13 win az első kiemelés hazai pálya csak ez marad. Itt mindenki a sb-re hajt vagy nem?Szerinted a szezon mikortól lesz "siker"? Szerintem egy nagyon jó irányba megyünk, és ha valaki azt mondja hogy harcban leszünk a 1st seedért nem hittem volna neki.Tényleg? De ha darnold miatt kiesunk akkor mindegy hogy bent leszünk vagy nem 😉 csak szólokMi is bent leszünk, de ezt ne mond el senkinek.És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
KB23
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
1 órája
kár lenne elengedni ha kikap a Tampa de várható volt. Ha Tampa 31-3 ra menne itt gáláznánk a semmiért. Akkor kéne elngedniLehet a hires Young fele game winning drive-ra jatszunkAhhoz nem ártana lőtávon belül maradni.
onDier
Ezt ma elengedhetjük, pedig ellőttük a TE-sneaket 😊
gabokocka
1 órája
Ha kiharcolod a 1 seedet sikeres vagy, de ha azzal a lendülettel el is bukod azt az első meccsen akkor hiába 13 win az első kiemelés hazai pálya csak ez marad. Itt mindenki a sb-re hajt vagy nem?Szerinted a szezon mikortól lesz "siker"? Szerintem egy nagyon jó irányba megyünk, és ha valaki azt mondja hogy harcban leszünk a 1st seedért nem hittem volna neki.Tényleg? De ha darnold miatt kiesunk akkor mindegy hogy bent leszünk vagy nem 😉 csak szólokMi is bent leszünk, de ezt ne mond el senkinek.És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
Szerkesztette: KB23
1 órája
Lehet a hires Young fele game winning drive-ra jatszunkAhhoz nem ártana lőtávon belül maradni.
onDier
Ezt ma elengedhetjük, pedig ellőttük a TE-sneaket 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
1 órája
Szerinted a szezon mikortól lesz "siker"? Szerintem egy nagyon jó irányba megyünk, és ha valaki azt mondja hogy harcban leszünk a 1st seedért nem hittem volna neki.Tényleg? De ha darnold miatt kiesunk akkor mindegy hogy bent leszünk vagy nem 😉 csak szólokMi is bent leszünk, de ezt ne mond el senkinek.És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
KB23
1 órája
Lehet a hires Young fele game winning drive-ra jatszunk
1 órája
És hány éve is van a ligában? Ha osszeraknak egy ilyen csapatot akkor igen elvárás a sb. Mi is volt Wilsonnal? Ja hogy a második évében sbt nyert? HoppaSzoval te csak akkor örülsz ha SB -t nyerünk? Kicsit nagyok az elvarasok Darnold elso eve egy nagyon also kategóriás fizuert, OC elso eveTényleg? De ha darnold miatt kiesunk akkor mindegy hogy bent leszünk vagy nem 😉 csak szólokMi is bent leszünk, de ezt ne mond el senkinek.És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
KB23
Fantomas0429
1 órája
Így így, ne sérüljön le senki
1 órája
Szoval te csak akkor örülsz ha SB -t nyerünk? Kicsit nagyok az elvarasok Darnold elso eve egy nagyon also kategóriás fizuert, OC elso eveTényleg? De ha darnold miatt kiesunk akkor mindegy hogy bent leszünk vagy nem 😉 csak szólokMi is bent leszünk, de ezt ne mond el senkinek.És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
KB23
1 órája
Tényleg? De ha darnold miatt kiesunk akkor mindegy hogy bent leszünk vagy nem 😉 csak szólokMi is bent leszünk, de ezt ne mond el senkinek.És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
KB23
BigBaltazar
1 órája
Ez a D arányaiban is sokkal erősebb mint a 2012es volt, és ha ez nem visz el minket a döntőig akkor semmi.
1 órája
Mi is bent leszünk, de ezt ne mond el senkinek.És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
KB23
1 órája
És a 10% aki általában bent is vannak a pobanEz kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
BigBaltazar
1 órája
Ez kb a QB 90% igaz1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
KB23
1 órája
1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Nem a kiemelésen megy a sírás, hanem hogy a D# milyen szinten maszkolja el az O# faszságait.
Sebii
1 órája
1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...Te láttad Darnoldot játszani? Osszefossa magát nyomás alatt aztán ide oda dobálja a labdát
Sebii
1 órája
Ja hát elég szar a 12:3 szezonEn szeptemberben irtam, hogy SD-n fog elmenni a szezon15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
Vitézlő Titoknok tomz
funkyparduc
1 órája
Én azért egy 10 meccset beírtam magamnak, bár amikor a 9ers elvert minket első héten kicsit remény vesztett lettem, de talán az egy hét pihi ha összejön akkor van reményAzért túlzásokba ne essünk...En szeptemberben irtam, hogy SD-n fog elmenni a szezon15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
Vitézlő Titoknok tomz
funkyparduc
szeptemberben még a PO-nak is örültem volna én
Sonics
1 órája
1. kiemeltek vagyunk és megy a sírás. Srácok ne már...
1 órája
Azért túlzásokba ne essünk...En szeptemberben irtam, hogy SD-n fog elmenni a szezon15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
Vitézlő Titoknok tomz
funkyparduc
szeptemberben még a PO-nak is örültem volna én
1 órája
15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Tavaly is jó volt a Vikingsnál alapszakaszban. A végére már ugyanúgy "elfáradt", a PO-ot meg hagyjuk is. Ugyanaz a típus lehet, mint Prescott. Ha nagy a tét, egyből tele a gatya.
Fantomas0429
1 órája
Hát ez behozhatatlan hátrány...
1 órája
En szeptemberben irtam, hogy SD-n fog elmenni a szezon15 héten keresztül senki sem.panaszkodott Darnoldra most hogy nem megy mar vágjuk ki 🤣Most nem kezdem el visszakeresni, ha érdekel, megteheted.
Fantomas0429
Vitézlő Titoknok tomz
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏