Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 10 éve
ne mond már, hogy 3szor annyi yardot haladtak. Met most itt ez a helyzet.Amikor az egyik csapat kurva sok yardot szerez, amásik nem, és döntetlen az állás, azért az a csapat szokott nyerni, amelyik kurva sok yardot szerez.füligjimmyCsicságó Bersz Báffáló Billztüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Aggódom a Lionsért.... 😛 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Amikor az egyik csapat kurva sok yardot szerez, amásik nem, és döntetlen az állás, azért az a csapat szokott nyerni, amelyik kurva sok yardot szerez.füligjimmyCsicságó Bersz Báffáló Billz
több mint 10 éve
Amikor az egyik csapat kurva sok yardot szerez, amásik nem, és döntetlen az állás, azért az a csapat szokott nyerni, amelyik kurva sok yardot szerez.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Hijj WIllie Youngnak is térdszalag gyanús... Remélem nem szakadt, mert az egy DL embernél nagyon necces.
több mint 10 éve
Doubtful. Caldwell punishes for missing meetings, not on-field issues. RT @beau_boston Any chance Tate is doing returns in the second half?Ja már értem, a PR-ről van szó. Bocsi.
Érdekes tweet. Mivan???Bazzani

több mint 10 éve
Doubtful. Caldwell punishes for missing meetings, not on-field issues. RT @beau_boston Any chance Tate is doing returns in the second half?Érdekes tweet. Mivan???

több mint 10 éve
Ha hallgatna rám akkor eltakarodna a csapattól.Azért Lombardi is nagy guru.Hallgatott rád, ez is baj? 😊csi77
Ment a futás Bushnak egyből levitte és behozta Bellt.
Neki nem ment, azóta nem futunk.Bazzani
És vinné magával Rosst.

több mint 10 éve
Azért Lombardi is nagy guru.Hallgatott rád, ez is baj? 😊
Ment a futás Bushnak egyből levitte és behozta Bellt.
Neki nem ment, azóta nem futunk.Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Azért Lombardi is nagy guru.Ment a futás Bushnak egyből levitte és behozta Bellt.
Neki nem ment, azóta nem futunk.

több mint 10 éve
Lombardi elképesztően népszerűtlen odaát is.Ő legalább csak néha volt szar, de Lombardi konstans szar.
Linehan nem volt ennyire.Bazzani
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Megmondom őszintén egyre szimpatikusabb csapat nekem ez a Bears 😊
több mint 10 éve
Lombardi elképesztően népszerűtlen odaát is.Linehan nem volt ennyire.

több mint 10 éve
Bazz. Ez tényleg szabálytalan. Mondjuk AJ szerelése is az volt, szóval 1-1.De minden ellenünk van ma. Már amikor a Skins nyert este éreztem, hogy baj lehet.
több mint 10 éve
A lehető legrosszabb forgatókönyv. Ez amúgy tuti azért van, mert a csapat ellen drukkolunk.Kibaszott jó a támadófal!
Clausen amúgy nem rossz, de a legnagyobb +1 a támadófal.tüsi91
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Stefan Logan bazmeg, meg Crossmann, az egyetlen ST edző, aki nem Bears, és tudom a nevétStefan LoganBazzaniEz a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.valakis
- Abe Simpson
több mint 10 éve
Igen.Igaz, ő volt az. Nagyon remélem hogy Lombardival együtt Ross is távozik.Stefan LoganBazzaniEz a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.valakis
Egyébként meg tartalékolunk a Packers ellen, ha őket ütjük miénk a North nem?valakis
30al kapunk ki ott.

több mint 10 éve
Igaz, ő volt az. Nagyon remélem hogy Lombardival együtt Ross is távozik.Stefan LoganBazzaniEz a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.valakis
Egyébként meg tartalékolunk a Packers ellen, ha őket ütjük miénk a North nem?
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
A lehető legrosszabb forgatókönyv. Ez amúgy tuti azért van, mert a csapat ellen drukkolunk. Clausen amúgy nem rossz, de a legnagyobb +1 a támadófal.
több mint 10 éve
4sack, 2INT... eddig meccsben vagyunk ami több mint sokkoló.... örülünk neki csak nehogy ez tartsa itt Trestmant...
több mint 10 éve
Atyaúristen de rosszak vagyunk.Gondoltam, hogy sok sack lesz ma, de nem egészen így.

több mint 10 éve
Bazmeg, a Dline is hasít....arctalan... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 10 éve
Stefan LoganEz a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.valakis