Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 9 éve
ne mond már, hogy 3szor annyi yardot haladtak. Met most itt ez a helyzet.Amikor az egyik csapat kurva sok yardot szerez, amásik nem, és döntetlen az állás, azért az a csapat szokott nyerni, amelyik kurva sok yardot szerez.füligjimmyCsicságó Bersz Báffáló Billztüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Aggódom a Lionsért.... 😛 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Amikor az egyik csapat kurva sok yardot szerez, amásik nem, és döntetlen az állás, azért az a csapat szokott nyerni, amelyik kurva sok yardot szerez.füligjimmyCsicságó Bersz Báffáló Billz
több mint 9 éve
Amikor az egyik csapat kurva sok yardot szerez, amásik nem, és döntetlen az állás, azért az a csapat szokott nyerni, amelyik kurva sok yardot szerez.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Hijj WIllie Youngnak is térdszalag gyanús... Remélem nem szakadt, mert az egy DL embernél nagyon necces.
több mint 9 éve
Doubtful. Caldwell punishes for missing meetings, not on-field issues. RT @beau_boston Any chance Tate is doing returns in the second half?Ja már értem, a PR-ről van szó. Bocsi.
Érdekes tweet. Mivan???Bazzani
több mint 9 éve
Doubtful. Caldwell punishes for missing meetings, not on-field issues. RT @beau_boston Any chance Tate is doing returns in the second half?Érdekes tweet. Mivan???
több mint 9 éve
Ha hallgatna rám akkor eltakarodna a csapattól.Azért Lombardi is nagy guru.Hallgatott rád, ez is baj? 😊csi77
Ment a futás Bushnak egyből levitte és behozta Bellt.
Neki nem ment, azóta nem futunk.Bazzani
És vinné magával Rosst.
több mint 9 éve
Azért Lombardi is nagy guru.Hallgatott rád, ez is baj? 😊
Ment a futás Bushnak egyből levitte és behozta Bellt.
Neki nem ment, azóta nem futunk.Bazzani
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Azért Lombardi is nagy guru.Ment a futás Bushnak egyből levitte és behozta Bellt.
Neki nem ment, azóta nem futunk.
több mint 9 éve
Lombardi elképesztően népszerűtlen odaát is.Ő legalább csak néha volt szar, de Lombardi konstans szar.
Linehan nem volt ennyire.Bazzani
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Megmondom őszintén egyre szimpatikusabb csapat nekem ez a Bears 😊
több mint 9 éve
Lombardi elképesztően népszerűtlen odaát is.Linehan nem volt ennyire.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Bazz. Ez tényleg szabálytalan. Mondjuk AJ szerelése is az volt, szóval 1-1.De minden ellenünk van ma. Már amikor a Skins nyert este éreztem, hogy baj lehet.
több mint 9 éve
A lehető legrosszabb forgatókönyv. Ez amúgy tuti azért van, mert a csapat ellen drukkolunk.Kibaszott jó a támadófal!
Clausen amúgy nem rossz, de a legnagyobb +1 a támadófal.tüsi91
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Stefan Logan bazmeg, meg Crossmann, az egyetlen ST edző, aki nem Bears, és tudom a nevétStefan LoganBazzaniEz a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.valakis
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Igen.Igaz, ő volt az. Nagyon remélem hogy Lombardival együtt Ross is távozik.Stefan LoganBazzaniEz a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.valakis
Egyébként meg tartalékolunk a Packers ellen, ha őket ütjük miénk a North nem?valakis
30al kapunk ki ott.
több mint 9 éve
Igaz, ő volt az. Nagyon remélem hogy Lombardival együtt Ross is távozik.Stefan LoganBazzaniEz a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.valakis
Egyébként meg tartalékolunk a Packers ellen, ha őket ütjük miénk a North nem?
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
A lehető legrosszabb forgatókönyv. Ez amúgy tuti azért van, mert a csapat ellen drukkolunk. Clausen amúgy nem rossz, de a legnagyobb +1 a támadófal.
több mint 9 éve
4sack, 2INT... eddig meccsben vagyunk ami több mint sokkoló.... örülünk neki csak nehogy ez tartsa itt Trestmant...
több mint 9 éve
Atyaúristen de rosszak vagyunk.Gondoltam, hogy sok sack lesz ma, de nem egészen így.
több mint 9 éve
Bazmeg, a Dline is hasít....arctalan... 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 9 éve
Stefan LoganEz a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.valakis