Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 9 éve
Ez a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!füligjimmyNem láttál 2011-ben egy lions meccset se? Logan Thomas (Bazza majd kijavít ha nem ez a neve) kb meccsenkét csinált ilyet.
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
előre is elnézést de ha ma nyerünk én szeptemberig szét fogom oltani a lions topicot 😊davemayer😀 😀 😀 😀 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 9 éve
kovi470
1 343
előre is elnézést de ha ma nyerünk én szeptemberig szét fogom oltani a lions topicot 😊davemayerI'M IN!!!!!!!!!!!!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 9 éve
Ez a jó game plan! 2 red zone INT, utána egy ilyen returner faszság, amit 6 éve nem láttam élőben, és bumm, máris döntetlennel megyünk a félidőre!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
előre is elnézést de ha ma nyerünk én szeptemberig szét fogom oltani a lions topicot 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ez a Ross gyerek amúgy miért van még nálunk?Mert olyan kurva jó vissza hordó, oh wait a legszarabb wr idén
Broyles mi a faszért inaktív állandóan?Bazzani
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Azért érezzük ugye, hogy mindannyian a Lionsnak drukkolunk? 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 9 éve
kovi470
1 343
Macik, engem nem érdekel ha a Lionsnak szurkoltok, csak csendben, a sötét szobában csináljátok.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 9 éve
Ez van, ha egy jó playbook végre megtalálja az erre alkalmas Qb-t. Cutler pedig elvitte a sok zsét. a picsába!!
több mint 9 éve
Ez a Ross gyerek amúgy miért van még nálunk?Broyles mi a faszért inaktív állandóan?
több mint 9 éve
Jimmy Boy!!!!! Aiken el van ájulva a passztól!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Sokkal jobb Lionst akarok a 2. félidőre.
több mint 9 éve
kovi470
1 343
MICCCCSODA CSAPAT
www.twitter.com/m87k
több mint 9 éve
Jeah!
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Lions nagyon nem akar nyerni ma
több mint 9 éve
kovi470
1 343
szép.
www.twitter.com/m87k
több mint 9 éve
Trestmann szétosztott egy csomag zizit Lionéknál.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Menjen a picsába aLIons.
több mint 9 éve
Beszarok
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ha Cuter fele ilyen falat kapott volna..hpeter93Egy blitz nem volt eddig szerintem.
több mint 9 éve
A lions mennyire sz@rik bele?hpeter93Közepesen szerintem.
több mint 9 éve
Ha Cuter fele ilyen falat kapott volna..