Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 9 éve
Jeffery kulcsmomentum drop, vót má ilyen idén,nem?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Valahogy a csapat a 8-ast 6 osnak nézi és elkezd bénázni.
több mint 9 éve
sose értettem ez miért unneszeszeri.. nagyon is neszeszeri. Néha tök jól esne, pl a buszra váró nyuggereket így megneszeszerelnikovi470a neszeszerüknél fogva
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Ezaz, kell a bünti.1 yardos futást kellett megállítani.
Hülye faszok vagyunk komolyan.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
kovi470
1 343
sose értettem ez miért unneszeszeri.. nagyon is neszeszeri. Néha tök jól esne, pl a buszra váró nyuggereket így megneszeszerelni
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 9 éve
Tökös gyerek ez, micsoda leader. Bezzeg ha Cutler csinálja, akkor bunkó faszkalap
több mint 9 éve
Clausen összepakolja mindjárt ansaht 😀
több mint 9 éve
Gyerünk Jimmy Boy, adjál neki!!!!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
na, bunyó?
több mint 9 éve
mondjuk Clausen úgy néz ki mint egy 50 éves kőműves, ami elég fura 😀sapkamindig azt hiszed hogy le akar esni a bicikliről, mégis mindig fennmarad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
mondjuk Clausen úgy néz ki mint egy 50 éves kőműves, ami elég fura 😀
több mint 9 éve
Hülye kérdés de elsőre itt mi a faszomnak passzoltunk?Mondjuk ették a futást úgyhogy érthető.
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
20-14. Ha Clausen megcsinálja, egyrészt grat neki, másrészt a lehető legrosszabb forgatókönyv.
több mint 9 éve
Clausen GW drive?sapkaEsélyes
több mint 9 éve
Clausen GW drive?
több mint 9 éve
Én nem ,de nekem nem is kell.Azért Lombardinak 3 és fél negyed kellett ahhoz, hogy ha megy a futás akkor fussunk.Bazzanide nagy szakértő vagy Bazza! 😀sapka
több mint 9 éve
Azért Lombardinak 3 és fél negyed kellett ahhoz, hogy ha megy a futás akkor fussunk.Bazzanide nagy szakértő vagy Bazza! 😀
több mint 9 éve
Azért Lombardinak 3 és fél negyed kellett ahhoz, hogy ha megy a futás akkor fussunk.
több mint 9 éve
A GB nyert közben, nem meglepi.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
Detroit TD Clausen int és/vagy sack és elégedett leszek
több mint 9 éve
na a 4.negyedre az O és a D is azt hozza amit vártunk előzetesen....
több mint 9 éve
Ez a Veeren gyerek nem tud egy kurva tacklet megcsinálni