Chicago Bears - Detroit Lions
több mint 9 éve
ők még azt is eltörnék 😛minden másra ott a MastercardfüligjimmyNem ugrott oda a punternek, nem ejtette el.Stafford két pick a redzoneba. MOndjuk 10 pont. Ross hiba: 7 pont. Roughing the passer: 7 pont. Blokkolt kick: 3 ponttüsi91
Csoda.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
az 0-30 #manzielingNem ugrott oda a punternek, nem ejtette el.Stafford két pick a redzoneba. MOndjuk 10 pont. Ross hiba: 7 pont. Roughing the passer: 7 pont. Blokkolt kick: 3 ponttüsi91
Csoda.Bazzani
több mint 9 éve
minden másra ott a MastercardNem ugrott oda a punternek, nem ejtette el.Stafford két pick a redzoneba. MOndjuk 10 pont. Ross hiba: 7 pont. Roughing the passer: 7 pont. Blokkolt kick: 3 ponttüsi91
Csoda.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Nem ugrott oda a punternek, nem ejtette el.Stafford két pick a redzoneba. MOndjuk 10 pont. Ross hiba: 7 pont. Roughing the passer: 7 pont. Blokkolt kick: 3 pont
Csoda.Bazzani
több mint 9 éve
Ez mi punt vót...
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 9 éve
Ezt akartam volna látni végig SUH sack 😀
több mint 9 éve
Ez a momentum annyira jellemző volt az évünkre.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 9 éve
na ez a dPI meg ez a szerencsétlenkedéssel összehozott TD azért helyretette a D-t...
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
ilyen jó Clausen?Jó. De a támadófal csillagos 5-ös. A Lions O és ST viszont ajándékozott 28 pontot.
most kapcsoltam be a meccset.
azt hittem pontot nem csinálsapka
több mint 9 éve
kovi470
1 343
ilyen jó Clausen?Egy unalmas Cutler.
most kapcsoltam be a meccset.
azt hittem pontot nem csinálsapka
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 9 éve
Na végre, Clausenen lehet nyomás
több mint 9 éve
ilyen jó Clausen?most kapcsoltam be a meccset.
azt hittem pontot nem csinál
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Stafford bassza már fel Jonhsonra...tüsi91Ezt kellett volna végig
több mint 9 éve
bizony, mai meccsen is melegített egy kicsit amikor AR nem volt éppen ép.Jajj ő még nálatok van? Ki is szopnánk ellene.BazzaniÉn az ellenfeleink helyében mindig a csere QB-t küldeném fel, azokból egyszerűen nem tudunk felkészülni.BazzaniFlynn jöhet ?gamerkr
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Stafford bassza már fel Jonhsonra...
több mint 9 éve
Mint tavaly?Jajj ő még nálatok van? Ki is szopnánk ellene.BazzaniÉn az ellenfeleink helyében mindig a csere QB-t küldeném fel, azokból egyszerűen nem tudunk felkészülni.BazzaniFlynn jöhet ?gamerkr
We just form a fucking wall.
több mint 9 éve
Mondjuk az milyen édes lenne, ha nyernénk 14 szerzett ponttal és Clausen hős lenne? Mert így állunk jelenleg.tüsi91Szerintem Lions Td-t szerez mi rohanunk a végén, Clausen baszat egy intet és vége.
több mint 9 éve
Jajj ő még nálatok van? Ki is szopnánk ellene.Én az ellenfeleink helyében mindig a csere QB-t küldeném fel, azokból egyszerűen nem tudunk felkészülni.BazzaniFlynn jöhet ?gamerkr