Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 7 éve
a körzetben nem volt senki.....
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
nando89
3 894
milyen puntok ezek bazdmeg ???
több mint 7 éve
Breki
278
Akurva Lang mekkorát kiosztott. Még ő maga is belesérült. Amúgy nem rossz a rush ma sem, de második downnál Unrein pl. edgeről akarta megverni a tacklet....Ennyit nem ért az egész.... Senkinek sem jó . Főleg nekünk nem 😡
tüsi91
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Akurva Lang mekkorát kiosztott. Még ő maga is belesérült. Amúgy nem rossz a rush ma sem, de második downnál Unrein pl. edgeről akarta megverni a tacklet....
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Howard is megsérült egyébként. Állítólag a térdére kapott egy ütést.Az nagyon hiányozna hogy ő is...
tüsi91
több mint 7 éve
Megálltunk mint jó főzelékben a kanál
Liverpool Fc
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Howard is megsérült egyébként. Állítólag a térdére kapott egy ütést.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Ezért kár volt... Ahogy Jimmy is írta ezt jobban át kelett volna gondolni
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Kérj időt, gondold át, menj neki normálisan. Áh.Kicsit elkapkodta Barkley. Egyébként Bellamy fennt volt 3rd downnál Thompson helyett. Miről beszélünk? Braverman pályára sem lép megint. Paulsen többet van fenn, mint Daniel Brown.
füligjimmy
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Ha Howard nem kér cserét, már 7-7 lenne
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Kérj időt, gondold át, menj neki normálisan. Áh.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 7 éve
de nagy túrós amit most előadunk...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Én is meglepődtem milyen jó volt a coverGondoltam, mivel nem dobott meg senkit AR, ez a probléma, hogy nem volt.Nem számoltam de 4&2re volt kb 4-5-6mp-es zseb, ennyi idő alatt valakinek kellett volna szeparálódni.Most mutatják hogy nem volt senki üresen
alatriste
Tomcsik
alatriste
több mint 7 éve
Gondoltam, mivel nem dobott meg senkit AR, ez a probléma, hogy nem volt.Nem számoltam de 4&2re volt kb 4-5-6mp-es zseb, ennyi idő alatt valakinek kellett volna szeparálódni.Most mutatják hogy nem volt senki üresen
alatriste
Tomcsik
Liverpool Fc
több mint 7 éve
azért most mi is tackling paradét nyomunk bassza meg
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Nem számoltam de 4&2re volt kb 4-5-6mp-es zseb, ennyi idő alatt valakinek kellett volna szeparálódni.Most mutatják hogy nem volt senki üresen
alatriste
több mint 7 éve
nando89
3 894
Bazdmeg , 20ról verjük rá, a faszomat Mike
több mint 7 éve
Nem számoltam de 4&2re volt kb 4-5-6mp-es zseb, ennyi idő alatt valakinek kellett volna szeparálódni.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
A lengyel nevű meg a levegőt sackelte Áron helyett az elején. Mondjuk ő legalább a tackle-t meg tudja csinálni.Freeman és Trevathan nélkül az lb sor elég szarInkább csak Timu. Borzalmasan szar hatékonysággal szerel. Most is ő rontott, meg még ketten, köztük Amos.
Jakehomer
tüsi91
Tepper takarodj!