NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Rubens
830
Tud ő passzolni ha van önbizalom...
több mint 7 éve
az már jövőre lesz 😊Szerintem a következő 4 meccsét megnyeri a Packers, és 9:7-tel bejut WildCard helyen! 😀Legyen úgy, és találkozzunk az NFC Döntőben! 😊
Pizsama
| jövőre |
alatriste
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Gratulálok a Packersnek, ismét ők voltak a jobb csapat.
több mint 7 éve
Szerintem a következő 4 meccsét megnyeri a Packers, és 9:7-tel bejut WildCard helyen! 😀Legyen úgy, és találkozzunk az NFC Döntőben! 😊
Pizsama
| jövőre |
Liverpool Fc
több mint 7 éve
ADAAAMS!!! A nehezet behúzza, az egyszerűt droppolja! Utálom, hogy imádom. 😀
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 846
ez lett Hundley 'Rodgers to Cobb'-ja
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Pep71
2 591
azigen 😀 😀 megérte az időkérés 😀 😀
több mint 7 éve
Szerintem a következő 4 meccsét megnyeri a Packers, és 9:7-tel bejut WildCard helyen! 😀
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Adams!!!
több mint 7 éve
VAAÓ
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Rubens
830
MM nehogy kisegitsd szerencsétlent és bekérd kivülről 😡Bekérte 😀
alatriste
több mint 7 éve
Kampman
28 290
MM most Lovie-t játszik, pedig felesleges, a túloldalon is Lovie van.
több mint 7 éve
Pep71
2 591
vicc...
több mint 7 éve
Mikor legyünk a legtöketlenebbek, ha nem az egyik legkritikusabb pillanatban
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
MM nehogy kisegitsd szerencsétlent és bekérd kivülről 😡
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Green & Gold
190
Run Heavy Offense a Packers,de fura nézni!
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 7 éve
szerintem ő azt írta, hogy igen is, reménytelen 😊Nem reménytelen?? Haver, vágod, hogy ez a Bears csak azért szopik tőletek mert totális analfabéta emberek vezetik a csapatot és a rookie QB még nem épp NFL kész anyag.. egy komolyabb csapat már rég szét égetett volna titeket.De, az.Ez a helyes dolog. Ma szerintem volt egy-két biztató játéka a csapatnak, ami azt mutatja hogy esetleg Rodgers nélkül sem teljesen reménytelen ez az Offense.Még talán a Packers PO remények sem szálltak el teljesen.amíg a Vikes menetel, fölösleges számolgatni.
Pizsama
Én már nem is teszem, csak élvezem a meccseket. Hol így, hol úgy .)
gamerkr
Pizsama
Celtic
ricsiii83
több mint 7 éve
Williamst első dolga lesz meccs után pisálni egy jót egy kis üvegcsébe. 😀
Liverpool Fc
több mint 7 éve
ricsiii83
1 339
Nem reménytelen?? Haver, vágod, hogy ez a Bears csak azért szopik tőletek mert totális analfabéta emberek vezetik a csapatot és a rookie QB még nem épp NFL kész anyag.. egy komolyabb csapat már rég szét égetett volna titeket.De, az.Ez a helyes dolog. Ma szerintem volt egy-két biztató játéka a csapatnak, ami azt mutatja hogy esetleg Rodgers nélkül sem teljesen reménytelen ez az Offense.Még talán a Packers PO remények sem szálltak el teljesen.amíg a Vikes menetel, fölösleges számolgatni.
Pizsama
Én már nem is teszem, csak élvezem a meccseket. Hol így, hol úgy .)
gamerkr
Pizsama
Celtic