NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Evans mi a jó fenének ment besegiteni?biztos látótér-kiesése volt és nem vette észre, hogy vele szemben is áll valaki
alatriste
több mint 7 éve
azért a legutóbbi két támadásunkat nem írnám ki egy highlight dvd-re... úristen
több mint 7 éve
Evans mi a jó fenének ment besegiteni?
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Kampman
28 290
A 2. félidőt majd mi kezdjük
több mint 7 éve
jabi
129
istenem ...
több mint 7 éve
SBL
2 213
Cobbnak is szóljanak!Eszükbe jutott felküldeni a védelemet?Perrynek szóltak, hogy mekkora a fizetése 😊
SBL
casaubon
több mint 7 éve
casaubon
2 391
Eszükbe jutott felküldeni a védelemet?Perrynek szóltak, hogy mekkora a fizetése 😊
SBL
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Két hét alatt a megoldás az lett, hogy Josh Bellamy a kezdő WR, miközben Wright alig van fenn. Nincs kérdés. Nevetséges edzői banda.
több mint 7 éve
SBL
2 213
Eszükbe jutott felküldeni a védelemet?
több mint 7 éve
nando89
3 894
Én is így gondolom .Farve, Rodgers után azt hiszem 30év szopás jár majd... 😕Na lendüljünk tovább ezen.Egyébként , mi főleg ezen a forumon elszoktuk ismerni amikor kilóg a lóláb , maximum arra szokott replika lenni mikor túl van tolva dolog . Arról meg nem tehetünk h ez történik ...leszünk még bőven a fasz másik oldalán is .
Tudunk haladni az offenseben, mi lenne ha még passzolnánk is első downra.
tüsi91
nando89
alatriste
több mint 7 éve
Két hét alatt erre tellett? Szép
több mint 7 éve
Farve, Rodgers után azt hiszem 30év szopás jár majd... 😕Na lendüljünk tovább ezen.Egyébként , mi főleg ezen a forumon elszoktuk ismerni amikor kilóg a lóláb , maximum arra szokott replika lenni mikor túl van tolva dolog . Arról meg nem tehetünk h ez történik ...leszünk még bőven a fasz másik oldalán is .
tüsi91
nando89
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Rubens
830
Ne haragudj, de egy bátor zseniális edzőnek nehéz volna neveznemOlyan stílusban beszélsz MM-ről, mintha legalábbis időt kért volna punt előttHundley de gyáva volt az imént1&10 nél azt néztem hogy simán futhatott volna... Mondjuk az se lepne meg ha az a barom letiltotta volna a futásról
Gergőbácsi
Rubens
Kampman
több mint 7 éve
Mikor mááááár???Na lendüljünk tovább ezen.Egyébként , mi főleg ezen a forumon elszoktuk ismerni amikor kilóg a lóláb , maximum arra szokott replika lenni mikor túl van tolva dolog . Arról meg nem tehetünk h ez történik ...leszünk még bőven a fasz másik oldalán is .
tüsi91
nando89
több mint 7 éve
nando89
3 894
Na lendüljünk tovább ezen.Egyébként , mi főleg ezen a forumon elszoktuk ismerni amikor kilóg a lóláb , maximum arra szokott replika lenni mikor túl van tolva dolog . Arról meg nem tehetünk h ez történik ...leszünk még bőven a fasz másik oldalán is .
tüsi91
több mint 7 éve
Na lendüljünk tovább ezen.Tessék 😊
tüsi91
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
SBL
2 213
MM már csak az eredmény tartására koncentrál. Csak semmi kockázat. Elbotlik és kiesik a labda kezéből.Hundley de gyáva volt az imént1&10 nél azt néztem hogy simán futhatott volna... Mondjuk az se lepne meg ha az a barom letiltotta volna a futásról
Gergőbácsi
Rubens
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Olyan stílusban beszélsz MM-ről, mintha legalábbis időt kért volna punt előttHundley de gyáva volt az imént1&10 nél azt néztem hogy simán futhatott volna... Mondjuk az se lepne meg ha az a barom letiltotta volna a futásról
Gergőbácsi
Rubens
több mint 7 éve
Rubens
830
Szerintetek mi jön 3&20 ra? Úgy izgulok 😀
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Na lendüljünk tovább ezen.Tudunk haladni az offenseben, mi lenne ha még passzolnánk is első downra.
több mint 7 éve
nando89
3 894
Hundley de gyáva volt az iméntAz első játéknál meg futni is tudott volna .
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Rubens
830
Hundley de gyáva volt az imént1&10 nél azt néztem hogy simán futhatott volna... Mondjuk az se lepne meg ha az a barom letiltotta volna a futásról
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Hundley de gyáva volt az iméntlazán hozhatott volna yardokat lábon. Nem értem
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Hundley de gyáva volt az imént
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.