Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Egy szemével mégis jót nevet...Nem csak én nézem szenvedve?Nyugi...nem.
Celtic
Én csak fél szemmel nézem,de még így is fáj.
Süsü
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Csak 11 Green Bay védő ugrott az első downos futásra. Eddig mindig. Amikor eljátszottál egy play action akkor 31 yard lett belőle.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Nem csak én nézem szenvedve?Néztem a svájci-északír pótselejtező 1. félidejét, ahhoz képest ez felüdülés
Celtic
több mint 7 éve
DaddyBear
888
Nem csak én nézem szenvedve?Nyugi...nem.
Celtic
Én csak fél szemmel nézem,de még így is fáj.
több mint 7 éve
Celtic
419
Nem csak én nézem szenvedve?
több mint 7 éve
Ezeket később remélem odalöbböli Howardnak, sima first down lett volna.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
majd a 3. down után örömködjünk
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Ezek a 4. és rövid beugratások még Rodgersnek se szoktak sikerülni, de erre elpazarolni egy időkérést Hundleyval (!!!), ez megint Mike Smith-díjas megmozdulásA védők olyan komolyan vették, hogy 4en pirospacsiztak, a többiek pedig másodfoku egyenleteket oldottak meg.
Kampman
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Most kell elégetni az időkéréseket, nehogy a félidő végén miattuk hozzunk a Bears-nek pontokat. Ez fejlődés MM-től.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Szivacs
176
1970 ben sem jött volna be, mecsoda edzőfejedelem.
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Ezek a 4. és rövid beugratások még Rodgersnek se szoktak sikerülni, de erre elpazarolni egy időkérést Hundleyval (!!!), ez megint Mike Smith-díjas megmozdulás
több mint 7 éve
Pep71
2 591
MM annyira de annyira szánalmas....lényeg, hogy próbálunk csapatként játszani 😀
Rubens
több mint 7 éve
Rubens
830
MM annyira de annyira szánalmas....
több mint 7 éve
Mi a rossebért kérünk időt? Lepörgött volna a negyed.MM XD
Kampman
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Pep71
2 591
de kurva nagy okosság volt eza támadóguru kezd beindulni..😀 😀
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Mi a rossebért kérünk időt? Lepörgött volna a negyed.
több mint 7 éve
de kurva nagy okosság volt ez
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Jones nagyon hiányzik...már most 😀ilyenek ezek az Aaron-ok
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Mázlija van Hundleynek Bakhtiarival. Ha Barclay lenne a LT, a 3. playben vernék úgy tarkón, hogy a torkán akadna a rágója.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Jones nagyon hiányzik...már most 😀
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Martinez ott felejett egy intetszép védekezés volt ez így is tőle, Fuller mind a kétszer sokkal közelebb volt az int-hez, azok sokkal szarabb dobások voltak..
alatriste
több mint 7 éve
tüsi91
11 023
Kapjuk a flageket rendesen. Nyilván buták vagyunk, de a másik oldalra is remélem minden faltot befújnak.De szar passz voltAz. Ha vár még egy ütemet, akkor Shaheen futott egy szép curl routet a szélen. Egy külső vállas passzal sima first down.
csi77
több mint 7 éve
Keserves lesz így, a futásokat jól fogják, passznál meg vagy false start vagy holding
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Martinez ott felejett egy intet
Liverpool Fc