Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 3 éve
jobbulást a sérülteknek, további jó meccsnézést
több mint 3 éve
Most már tényleg vége, a CHI-drukkereknek is kösz! (Egy kivétellel.)Gratulálok a gb drukkereknek (egy kivétellel)
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Indubitably
454
Köszi a követést. sok sikert a maciknak a szezon hátralévő felére, egy meccset kivéve 😛
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Dillon a wrecking ball closer
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Most már tényleg vége, a CHI-drukkereknek is kösz! (Egy kivétellel.)
több mint 3 éve
zolten
230
Igen és megértem a csalódottságot, de nem kell túlzásokba esni és mindent arra fogni.Amúgy igen az igaz, hogy Chicago Green Bay meccseken van hátszelünk, de gondolom nem nézték több packers meccset, mert sajnos rohadt sokszor ellenünk fújnak más meccseken. Legalább annyiszor, mint nekünk.Nyiván ez rajtunk nem segít...😊
zolten
csi77
több mint 3 éve
Én is így gondolom.Fields könyörgöm dobd el ezeketRookie qb, ezeket el fogja nőni. Lesz még bajunk vele.
Toto21
Indubitably
több mint 3 éve
Amúgy igen az igaz, hogy Chicago Green Bay meccseken van hátszelünk, de gondolom nem nézték több packers meccset, mert sajnos rohadt sokszor ellenünk fújnak más meccseken. Legalább annyiszor, mint nekünk.Nyiván ez rajtunk nem segít...😊
zolten
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
zolten
230
Amúgy igen az igaz, hogy Chicago Green Bay meccseken van hátszelünk, de gondolom nem nézték több packers meccset, mert sajnos rohadt sokszor ellenünk fújnak más meccseken. Legalább annyiszor, mint nekünk.
több mint 3 éve
azért hail marynél lefele üssük a lasztit ha lehet
több mint 3 éve
Indubitably
454
Fields könyörgöm dobd el ezeketRookie qb, ezeket el fogja nőni. Lesz még bajunk vele.
Toto21
I... don't care... John.
több mint 3 éve
tüsi91
11 023
Fields könyörgöm dobd el ezeketFizetjük a hülyeségeit is. Ez is a tanulás folyamata. Lehet sose tanulja meg, lehet igen.
Toto21
több mint 3 éve
Toto21
5 904
Fields könyörgöm dobd el ezeket
több mint 3 éve
Toto21
5 904
ennek nem néztem utána, ha nem így van sorryezzel spec mondjuk hazudtakÁh lényegtelen. De ma is az van, mint mindig. Packers-t tolják. Mondták is Packers is the least penalized team. Van még kérdés?Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
Szerintem mindennel vagyok vádolható, de részrehajlással nem, de ez ordító holding volt 😀
MirrMurr
Toto21
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Nem volt meg ez a "still own you", de megértem, ha ezt most már nagyon unják Chicagóban.Nem azzal van baj hogy nyertek, várható volt. A hátszelet meg a nagyképűséget kellene abbahagyni és nyerjetek tisztán skillből ha tudtok. Szeretnék egyszer egy olyan meccset látni ahol minden ok, ennyi.
30 éve ez van. Favre-nak volt egy 10 éves győzelmi sorozata Chicagóban, rögtön utána jött Rodgers, de még Hundley is nyert itt meccset. És Jordan is fog.
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Demolition Man
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
nando89
3 865
Bőven sőt Nah minye , mindig a birok miatt nyerunk nem azért mert van all time top 3 qb nálunk ha nektek ettől jobb hat legyenAkkor lehetek én is zebra?Komédia amit ma nyomatszNe mondd nekik, nem számít. Ők már hozzászoktak ahhoz hogy ezeket nem fújják be, semmi új.Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
Szerintem mindennel vagyok vádolható, de részrehajlással nem, de ez ordító holding volt 😀
MirrMurr
davemayer
nando89
davemayer
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 822
Nem volt meg ez a "still own you", de megértem, ha ezt most már nagyon unják Chicagóban.c.tenor.com/S2G-QZk-Vz0AAAAM/michael-jordan-laughing.gif
30 éve ez van. Favre-nak volt egy 10 éves győzelmi sorozata Chicagóban, rögtön utána jött Rodgers, de még Hundley is nyert itt meccset. És Jordan is fog.
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
ezzel spec mondjuk hazudtakÁh lényegtelen. De ma is az van, mint mindig. Packers-t tolják. Mondták is Packers is the least penalized team. Van még kérdés?Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
MirrMurr
Toto21
több mint 3 éve
Baszki, nem csak hátre lehet lépni, előre is. Eslő szándékból nem passzolni akar, ez gond szerintem. De Tüsi Dave, megszakérthetnétek
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Kampman
28 166
Nem volt meg ez a "still own you", de megértem, ha ezt most már nagyon unják Chicagóban.30 éve ez van. Favre-nak volt egy 10 éves győzelmi sorozata Chicagóban, rögtön utána jött Rodgers, de még Hundley is nyert itt meccset. És Jordan is fog.
több mint 3 éve
Akkor lehetek én is zebra?Komédia amit ma nyomatszNe mondd nekik, nem számít. Ők már hozzászoktak ahhoz hogy ezeket nem fújják be, semmi új.Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
MirrMurr
davemayer
nando89
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Clark kibaszott nagy a harcos.