Chicago Bears - Green Bay Packers
több mint 3 éve
Nyugi Dave, ezt nem kell. Sajnos, anélkül is jobbak. A többit megszoktuk....Ne mondd nekik, nem számít. Ők már hozzászoktak ahhoz hogy ezeket nem fújják be, semmi új.Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
Szerintem mindennel vagyok vádolható, de részrehajlással nem, de ez ordító holding volt 😀
MirrMurr
davemayer
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
James007
1 853
Jóemberkedjünk csak fotelból, adrenalin nélkül..."I still own you" 😀de azért nem kell kimondani a nyilvánvalót, ha ezzel a lenyomott ellent sértegeted
Peszinter Ferenc
Gergőbácsi
több mint 3 éve
nando89
3 894
Komédia amit ma nyomatszNe mondd nekik, nem számít. Ők már hozzászoktak ahhoz hogy ezeket nem fújják be, semmi új.Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
Szerintem mindennel vagyok vádolható, de részrehajlással nem, de ez ordító holding volt 😀
MirrMurr
davemayer
több mint 3 éve
Hát de ilyen ref hívások mellett sajnos erről IS kell beszélniEmber én meccsrol beszelek nem erről a playrolEmber két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
MirrMurr
nando89
több mint 3 éve
Toto21
5 949
Áh lényegtelen. De ma is az van, mint mindig. Packers-t tolják. Mondták is Packers is the least penalized team. Van még kérdés?Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
MirrMurr
több mint 3 éve
Ne mondd nekik, nem számít. Ők már hozzászoktak ahhoz hogy ezeket nem fújják be, semmi új.Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
MirrMurr
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
amit és ahogyan mondta a nézőknekez nem volt szép azért AaronMit mutatott lemaradtam
Gergőbácsi
zsoeo
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
nando89
3 894
Ember én meccsrol beszelek nem erről a playrolEmber két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
MirrMurr
több mint 3 éve
Ember két o fal játékos holdingolt 😀Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
nando89
több mint 3 éve
Ők nem, hiszen a gb csinalta.Ez akkora holding volt, hogy csukott szemmel is látod 😀Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
MirrMurr
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
nando89
3 894
Nah ez a LolPackers drukker vagy és szimpi? Akkor te sem birod, plane ha ilyen paraszt, respect.Nem erdekel a zaszlo, le kell venni a fejetSzimpi.
davemayer
nagylaza
davemayer
több mint 3 éve
ez nem volt szép azért AaronMit mutatott lemaradtam
Gergőbácsi
több mint 3 éve
ismét gratKöszi, de nem sikerült nekik.Nem erdekel a zaszlo, le kell venni a fejetgrat
davemayer
Gergőbácsi
davemayer
további szép, az eddigiekhez hasonló sikereket
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Ez akkora holding volt, hogy csukott szemmel is látod 😀Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
több mint 3 éve
nando89
3 894
Nagyon túl van ez ma tolva , főleg az Eq td után , de megszoktuk .Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
davemayer
több mint 3 éve
Packers drukker vagy és szimpi? Akkor te sem birod, plane ha ilyen paraszt, respect.Nem erdekel a zaszlo, le kell venni a fejetSzimpi.
davemayer
nagylaza
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Indubitably
454
Nos, nem volt úrinőhöz méltó Aaronka, de a Chi-townban elég nasty fanok vannak. Szerintem már mindent dobtak a fejéhez az alagútból kijövet, kb képcsöves TV készüléket is. Én megértem.
I... don't care... John.
több mint 3 éve
Ott volt egy b.szott nagy holding nem? 😀Ugyanmár, becsukjak ilyenkor a szemüket, Soldieren is Lambeut fújnak ezt mar megszoktuk
MirrMurr
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
"I still own you" 😀de azért nem kell kimondani a nyilvánvalót, ha ezzel a lenyomott ellent sértegeted
Peszinter Ferenc
több mint 3 éve
Nem erdekel a zaszlo, le kell venni a fejetSzimpi.
davemayer
több mint 3 éve
Köszi, de nem sikerült nekik.Nem erdekel a zaszlo, le kell venni a fejetgrat
davemayer
Gergőbácsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Sajnos ilyen secondaryvel es hicks nelkul ez eselytelen volt, lehetett tudni mielott elkezdtek a driveot
BEARS BABY!
Sir Alex immortal