NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Denver Broncos - Atlanta Falcons
88
16
22:05
San Francisco 49ers - Seattle Seahawks
54
17
22:05, Net4+
Buffalo Bills - Kansas City Chiefs
20
13
22:25, ARENA4
Chicago Bears - Green Bay Packers
2 órája
empty hands. Erről ennyit
2 órája
Kampman
28 278
FG kellett volna
2 órája
ez szép volt. 😮szép, viszont a maradék hajam azért tovább ritkult mikor láttam hogy két védő közé dobta
gamerkr
de azért próbálkozni kell
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
2 órája
Itt van, a pick vagy 50 yard, most utóbbi.Watsontól marha nagy játék
2 órája
Húhhhh... Watson...
2 órája
Kampman
28 278
Nem teljesen értem, miért mentek rá 2 pontosra. Ez most kicsit a "sokat akar a szarka" esete.7 pontos különbséget akartak, mert az jól mutat.
nagylaza, főpohárnok
2 órája
Kampman
28 278
Aztán mégis lehet, hogy meglesz.Ilyen nincs, bazmeg. Mit csinálunk????!!!!0-3at divízión belül.... semmi keresnivalónk PO-ban...
nagylaza, főpohárnok
Rubens
Egyébként a divíziónk nagyon jó, nem lenne feltétlen szégyen a 0-3, bár ez a meccs azért kellemetlen kissé.
2 órája
Nem teljesen értem, miért mentek rá 2 pontosra. Ez most kicsit a "sokat akar a szarka" esete.
2 órája
Rubens
830
Ilyen nincs, bazmeg. Mit csinálunk????!!!!0-3at divízión belül.... semmi keresnivalónk PO-ban...
nagylaza, főpohárnok
2 órája
gerappa
107
Ilyen nincs, bazmeg. Mit csinálunk????!!!!Kis fejetlenseg van
nagylaza, főpohárnok
2 órája
Akkor kell egy 15 és fél perces TD drive 😀
2 órája
Ilyen nincs, bazmeg. Mit csinálunk????!!!!
2 órája
Most nézem, a CHI eddig átlagosan 18,5 pontot engedett meccsenként.
2 órája
Jags elleni GW plA holder szépen megmentette az extra pontot.nem az első értékelhetetlen snap.
Kampman
gamerkr
2 órája
Azt értem, hogy nem lehet egy meccsen végig 110 százalékon pörögni, de azt nem tudom hova tenni, ha egy csapat ilyen drive-okra képes, akkor miért blokkol le időnként nagyon csúnyán.
2 órája
Josh Jacobs’ 50th career rushing touchdown!
2 órája
A holder szépen megmentette az extra pontot.nem az első értékelhetetlen snap.
Kampman
2 órája
Kampman
28 278
A holder szépen megmentette az extra pontot.
2 órája
pecsi92
505
#Packers injury update: CB Jaire Alexander (knee) has been ruled out.Ennyi pénzt ilyen szintű sérülékenység mellett senki se ér
zacknorb
2 órája
Na, megjelent a spoilermeisterÉn már elkönyveltem a TD-t.Igazad lett 😁
Tactful Cactus
Pep71
2 órája
#Packers injury update: CB Jaire Alexander (knee) has been ruled out.
2 órája
De legalább az első félidőben az O csinált 7 pontot. Az előre lépés a Lions elleni 3hoz képest.Igen ennek a védelemnek ez nagyon nagy achilesze offseason legnagyobb feladata lesz pass rush rendbe rakása , Gary megint momentum nélkülEbből baj lesz ma , semmi nyomás nincs Wiliamsen és a futás is megy .Előző meccsen idei NFL rekord 9 sack volt a macik ellen..és a Pats volt az ellenfél nem..
nando89
Pep71
nando89