NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Houston Texans
1
1
2:15, Arena4
Chicago Bears - Green Bay Packers
6 órája
a bíró miért állt olyan sokáig ott a labdánál?Én is azt néztem. Lehet, taktikai utasításokat adott.
Gergőbácsi
6 órája
Tactful Cactus
13 846
Na ebben a drive-ban nem sok fantázia volt.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 órája
a bíró miért állt olyan sokáig ott a labdánál?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
6 órája
Cox él az eséllyel amit a Preston trade nyújtCsávóról mindig ez jut eszembe:
nando89
Rég ajánlottam már itt @H0RIggins csatornáját, de most meg kell tennem. Többek közt ő is nagyban szállítja a NFL draft prospekt ismertetőket (is), mellesleg abszolút a saját megérzéseire alapozva és közben ilyen gyöngyszemeket sző bele a mondanivalójába. 😂😂😂 #nflhu #ncaahu pic.twitter.com/kT5AEBIPOK
— Zoltan Paksa (@iktriad) April 1, 2023
6 órája
nando89
3 891
Cox él az eséllyel amit a Preston trade nyújt
6 órája
nando89
3 891
Sziasztok! Hajrá mi! Mindenki nyáladzik a Steelers-Ravens rangadóra, amit 20 éve se csinálnak. Ez a rangadó!Adom , és ha kivágjátok Eberflust , és végre hoznátok vmi kompetens Offens beállítottságú edzőt Wiliams mellé ujra karcolni tudna ez .
csi77
6 órája
Eddig jó!
6 órája
Ez bántóan sima volt nyitásnak
6 órája
Sziasztok! Hajrá mi! Mindenki nyáladzik a Steelers-Ravens rangadóra, amit 20 éve se csinálnak. Ez a rangadó!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
6 órája
ez kiváló volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
6 órája
nando89
3 891
Ez Aaront idézte , szép 😊
6 órája
Mondjuk kihagyott ziccer nem ide tenni Sanyit.Aztán lehet ő kérte így.
6 órája
Tactful Cactus
13 846
Szép estét! Jó lenne eladott labdák nélkül lehozni. Álmodik a nyomor.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
6 órája
jóestétgopekk
6 órája
nando89
3 891
Mennyivel nyerünk?Sztm szoros lesz ez , uj kordinátor az nflben egy meccsre majdnem olyan csodaszer , mint a mennyeiben az edző csere utáni első meccs .
davemayer
6 órája
A múltkor már megadta, csak elfelejtettem elmenteni.Az ország egyetlen titka amit még az orosz titkos szolgálat sem tud 😀Üdv Urak!én a Pep által használt stream-re várok 😀
Valaki használható streamet tudna esetleg küldeni?😊
Köszii
gerappa
gamerkr
nando89
6 órája
Go Pack go, remélem ma nem Pep spoilerez el mindent 😀
6 órája
nando89
3 891
Az ország egyetlen titka amit még az orosz titkos szolgálat sem tud 😀Üdv Urak!én a Pep által használt stream-re várok 😀
Köszii
gerappa
gamerkr
6 órája
Nálam most ez megy: givemeredditstreams.xyz/nfl/401671869/packers-vs-bearsÜdv Urak!én a Pep által használt stream-re várok 😀
Köszii
gerappa
gamerkr
6 órája
Üdv Urak!én a Pep által használt stream-re várok 😀
Köszii
gerappa