NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 517
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Chicago Bears - Jacksonville Jaguars
1 hónapja
Davis eddig két nagy hibaCsak ma. Múlt héten fumbleja volt meg perlekedett Trevorral. Kérem vissza Zay Jonest!
Szesze
1 hónapja
Davis eddig két nagy hiba
1 hónapja
shagi0206
10 922
Ezt Fitz 1 kézzel elkapta volna...
1 hónapja
Gabe Davis továbbra is hatalmas csalódás...
1 hónapja
kár érte
1 hónapja
Rodaron
2 071
hát ha a saját hard countotokkal szívatjátok egymást akkor tuti nemhát erre miért nem dobott EberFluss zászlótTudta, hogy ebből a driveból nem lesz Jags TD.
Rodaron
iktriad
1 hónapja
shagi0206
10 922
Na, akkor most egy TD-t BTjr-nak. Eddig a 2 LSU wr a legjobb az elmúlt hetek alapján a classból (MHJ se rossz persze, de mind Nabers, mind BTjr eddig szárnyal).
1 hónapja
hát erre miért nem dobott EberFluss zászlótTudta, hogy ebből a driveból nem lesz Jags TD.
Rodaron
1 hónapja
Rodaron
2 071
hát erre miért nem dobott EberFluss zászlót
1 hónapja
shagi0206
10 922
az kb mind1, mert jövő héten fél 5 előtt nem érek haza (előzetesen).Még jó hogy ránéztem a csapatomra fantasyban, eszembe se volt, hogy lesz londoni meccs 😀Akkor most szólok, hogy jövő héten is leszünk ebben az idősávban,
shagi0206
iktriad
1 hónapja
Még jó hogy ránéztem a csapatomra fantasyban, eszembe se volt, hogy lesz londoni meccs 😀Akkor most szólok, hogy jövő héten is leszünk ebben az idősávban,
shagi0206
1 hónapja
shagi0206
10 922
Még jó hogy ránéztem a csapatomra fantasyban, eszembe se volt, hogy lesz londoni meccs 😀
1 hónapja
mortirolo
1 055
Csak a szokásos kezdés: büntetés, majd két futás...
1 hónapja
Evan Engram újra aktív a Jagsben, és aktív NFL pályafutása során először a 4. körös rookie LSU DT, Jordan Jefferson is.
1 hónapja
Toto21
5 950
go Bears!
1 hónapja
15:30, London