NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Chicago Bears - Miami Dolphins
több mint 2 éve
hú bazmeg, mekkora hibatisztára mint josh allen ellenünk
több mint 2 éve
De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Lol mit rontott el most tua
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
ez nem volt pass interference. szerintem.Adható volt, de jah. Minimum kérdőjeles. Előtte is intentional grounding egyértelműbb volt.
Ventura
több mint 2 éve
mostert sérült? wilson fut folyamatosan?
több mint 2 éve
Ezért kell aluldobni egy labdát.mondjuk ez nem volt aluldobva
tüsi91
több mint 2 éve
ez nem volt pass interference. szerintem.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ezért kell aluldobni egy labdát.
több mint 2 éve
hát ez bullshit, simán intentional grounding voltez meg ajándék dpi
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
hát ez bullshit, simán intentional grounding volt
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Csi szólj majd hogy valamit írjak meg amit szeretnék a csoportba. Ha elfeledem.Mert sok gondolatom van, csak a fele tovaszáll időközben.
32 pont újra, úgy hogy a futás nem megy.
Szerencsére amilyen fegyelmezett a Phins Monty és Herbert ellen, annyira nem Fields ellen. Jó ütemben hívott zone read volt most megint. Meccs elején spyeolták, nem tudom miért hagytak abba.
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Kmet, karriernapot tart, lassan annyi elkapott Tdjenlesz mint eddigi profikarrierje alatt
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
A DL run blocknal megeszi a Bears OL-tnem gondotlam volna, hogy ilyen szoros lesz a javunkra.én biztos voltam benne h 300 yard körül fut a bears ellenünk, ehhez képest elég szép légiparádé megy
Ventura
Kúrfürst briareos
Pitch Montynak. Na ezért nem jó ő outside zoneban. Nem tökéletes blokkolas, de ebből meg kellett volna oldani a first downt.
több mint 2 éve
nem gondotlam volna, hogy ilyen szoros lesz a javunkra.én biztos voltam benne h 300 yard körül fut a bears ellenünk, ehhez képest elég szép légiparádé megy
Ventura
több mint 2 éve
nem gondotlam volna, hogy ilyen szoros lesz a javunkra.
több mint 2 éve
Tavaly nem feltélenül gondolták volna, hogy három Bama QB közül Jones lesz hátrányban.Lassan Tua mint MVP?hát tudom h nincs sportban HA, de azért megnézném a rekordunkat ha nem hagy ki meccseket idén
dande2
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
bills eléggé szenved közben jets ellen 1.10-es oddsuk volt
több mint 2 éve
Lassan Tua mint MVP?hát tudom h nincs sportban HA, de azért megnézném a rekordunkat ha nem hagy ki meccseket idén
dande2
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Megmondom őszintén soha nem hittem volna hogy Tua ennyire jó lesz. Nem csak a mai ameccs miatt. Ez egy jól működő offense overall, jó döntéshozo és precíz irányítóval.
több mint 2 éve
Lassan Tua mint MVP?
több mint 2 éve
Az összes kurva hrmadikat megcsinálták
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png