Chicago Bears - Miami Dolphins
több mint 3 éve
hú bazmeg, mekkora hibatisztára mint josh allen ellenünk
több mint 3 éve
De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Lol mit rontott el most tua
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
ez nem volt pass interference. szerintem.Adható volt, de jah. Minimum kérdőjeles. Előtte is intentional grounding egyértelműbb volt.
Ventura
több mint 3 éve
mostert sérült? wilson fut folyamatosan?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Ezért kell aluldobni egy labdát.mondjuk ez nem volt aluldobva
tüsi91
több mint 3 éve
ez nem volt pass interference. szerintem.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
Ezért kell aluldobni egy labdát.
több mint 3 éve
hát ez bullshit, simán intentional grounding voltez meg ajándék dpi
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
hát ez bullshit, simán intentional grounding volt
több mint 3 éve
Csi szólj majd hogy valamit írjak meg amit szeretnék a csoportba. Ha elfeledem.Mert sok gondolatom van, csak a fele tovaszáll időközben.
32 pont újra, úgy hogy a futás nem megy.
Szerencsére amilyen fegyelmezett a Phins Monty és Herbert ellen, annyira nem Fields ellen. Jó ütemben hívott zone read volt most megint. Meccs elején spyeolták, nem tudom miért hagytak abba.
több mint 3 éve
Kmet, karriernapot tart, lassan annyi elkapott Tdjenlesz mint eddigi profikarrierje alatt
több mint 3 éve
A DL run blocknal megeszi a Bears OL-tnem gondotlam volna, hogy ilyen szoros lesz a javunkra.én biztos voltam benne h 300 yard körül fut a bears ellenünk, ehhez képest elég szép légiparádé megy
Ventura
Kúrfürst briareos
Pitch Montynak. Na ezért nem jó ő outside zoneban. Nem tökéletes blokkolas, de ebből meg kellett volna oldani a first downt.
több mint 3 éve
nem gondotlam volna, hogy ilyen szoros lesz a javunkra.én biztos voltam benne h 300 yard körül fut a bears ellenünk, ehhez képest elég szép légiparádé megy
Ventura
több mint 3 éve
nem gondotlam volna, hogy ilyen szoros lesz a javunkra.
több mint 3 éve
Tavaly nem feltélenül gondolták volna, hogy három Bama QB közül Jones lesz hátrányban.Lassan Tua mint MVP?hát tudom h nincs sportban HA, de azért megnézném a rekordunkat ha nem hagy ki meccseket idén
dande2
Kúrfürst briareos
több mint 3 éve
bills eléggé szenved közben jets ellen 1.10-es oddsuk volt
több mint 3 éve
Lassan Tua mint MVP?hát tudom h nincs sportban HA, de azért megnézném a rekordunkat ha nem hagy ki meccseket idén
dande2
több mint 3 éve
Megmondom őszintén soha nem hittem volna hogy Tua ennyire jó lesz. Nem csak a mai ameccs miatt. Ez egy jól működő offense overall, jó döntéshozo és precíz irányítóval.
több mint 3 éve
Lassan Tua mint MVP?
több mint 3 éve
Az összes kurva hrmadikat megcsinálták
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png