NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears - Miami Dolphins

több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 694 — StuG Life
tua ma is jó

több mint 2 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 105 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
wilsonj azoonal impact.

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 2 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 776 — Bears & Illinois fan
S mibe fejlődött többek között Fields?
Felfelé lép a zsebbe. Ezt se láttuk az első pár hétben. Nyilván a fal jobb azóta. De ez is egy jó pont. Ez azért lett TD, utána atletikusságból megoldotta.
tüsi91
Pont ez az, hogy ő nem fejlődött, ezt tudta volna eddig is, csak nem a jó pplayek lettek hívva. Rossz volt a play design is, meg az időzítés is. A pats meccs óta Getzy rátalált arra hogy mi kell és kihajította azt amit nem tud sem a csapat, sem Fields. Fields le volt fojtva, most már nem, én így látom.
davemayer
Se normális lábmunka, se látás a pályán nem jellemezte. Első szándékból futott.
Leht, hogy ezt tudta, de nem derült ki, mert nem volt kpes megjátszani.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
ricsiii83 Chicago Bears 1 339
Milyen futa Bears fanként azt mondani, hogy az offense tartja életbe a csapatot
ricsiii83
látszik nem emlékszel már a rex grossman vezette offensiv juggernautra
Kúrfürst briareos
sajnos túl jól emlékszem rá

több mint 2 éve
ricsiii83
látszik nem emlékszel már a rex grossman vezette offensiv juggernautra

több mint 2 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Felfelé lép a zsebbe. Ezt se láttuk az első pár hétben. Nyilván a fal jobb azóta. De ez is egy jó pont. Ez azért lett TD, utána atletikusságból megoldotta.
tüsi91
Pont ez az, hogy ő nem fejlődött, ezt tudta volna eddig is, csak nem a jó pplayek lettek hívva. Rossz volt a play design is, meg az időzítés is. A pats meccs óta Getzy rátalált arra hogy mi kell és kihajította azt amit nem tud sem a csapat, sem Fields. Fields le volt fojtva, most már nem, én így látom.
davemayer
Tényleg vágok össze videót.
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 749 — "Grammar maci"
Kérhetnék egy stopot a D-től?
csi77
Melyiktől? Nincsenek is a pályán még akkor sem ha a phins O igen.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Akkor innentől ez a szánalom lesz már idén
davemayer
Amúgy még nem fújták le a meeccset, lehet bmás streamet nézünk...
csi77
Ilyen Dvel bitang nehéz még csak meccsben is maradni, szerencsere eddig nagyjabol az O még hozza magát. Remélem tényleg hogy innentol működni fog, szerencsere Getzy kidobta azt a szart a pats meccs előtt.
davemayer
Továbbra sem értek egyet. Mást csinálunk. Sokkal jobban hajtjuk végre. De az előtte lévő meccseken sem a playcall volt a gond vagy a design.
Tudom, hogy nem fogadod el, esküszöm az offseasonben megtanulok valami videó vágó programot, hogy ezt bemutsassam
tüsi91
Nem baj ha nem értessz egyet, én csak azt mondom hogy elég latványos a változás a pats meccs óta, és ezt nem okozhatta a játekosok teljesítménye csak. Azóta ugy használjuk Fieldset ahogy eredetileg kell, az ő teljesítménye azonnal latvanyosan javult. Nem a pass prot lett jobb, nem az elkapók, hanem ahogy őt mozgatjuk. Ez pedig 100%-ban a playcall.
davemayer
Mást játszunk. Mozgatják többször. De seggures elkapók felé elindulnak a labdak most. Akkor nem indultak el.
Sajnálom hogy ezt nem láttad az első pár meccsen. S még mindig mondom hogy nézd meg a Washington meccs első félidejet. Kurva jól hívott meccs volt. 0 pont.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 666 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez a Fields gyerek fut mint nyuszi a Mezőn 😛😉
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Kérhetnék egy stopot a D-től?

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Magad uram, ha más nincsen 😊
Mooney blokkja azért kellett.

Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Akkor innentől ez a szánalom lesz már idén
davemayer
Amúgy még nem fújták le a meeccset, lehet bmás streamet nézünk...
csi77
Ilyen Dvel bitang nehéz még csak meccsben is maradni, szerencsere eddig nagyjabol az O még hozza magát. Remélem tényleg hogy innentol működni fog, szerencsere Getzy kidobta azt a szart a pats meccs előtt.
davemayer
Továbbra sem értek egyet. Mást csinálunk. Sokkal jobban hajtjuk végre. De az előtte lévő meccseken sem a playcall volt a gond vagy a design.
Tudom, hogy nem fogadod el, esküszöm az offseasonben megtanulok valami videó vágó programot, hogy ezt bemutsassam
tüsi91
Nem baj ha nem értessz egyet, én csak azt mondom hogy elég latványos a változás a pats meccs óta, és ezt nem okozhatta a játekosok teljesítménye csak. Azóta ugy használjuk Fieldset ahogy eredetileg kell, az ő teljesítménye azonnal latvanyosan javult. Nem a pass prot lett jobb, nem az elkapók, hanem ahogy őt mozgatjuk. Ez pedig 100%-ban a playcall.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Justin Fields is MY QB

több mint 2 éve
Ebbe a vedelembe én is beférnék
davemayer
miami védelembe is 😀

több mint 2 éve
davemayer
Sokan.
Kell egy DL. Aztán tovább lehet gondolni. Addig ez ilyen lesz. Szarabb csapatok ellen jobban fogunk kinézni.
Brisker a hosszú futásnál hibázott. Utána a 6 yardosnál Morrow.

Tyreek Hill meg megfogja verni a cornerek 90 százalékát, ha Tuanak van 4+ másodperce.
több mint 2 éve

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
igyis-ugyis szar a D, miert nem a fiatalok jatszanak??? MuhhamedAllit minek kell eroltetni???

több mint 2 éve
sandersek szopatnak minket mostanában

több mint 2 éve
hogy a faszba bújt ki ebből a sackből

fasza kis pózba vágta magát legalább 😀

több mint 2 éve
Picsába, nem érünk oda
csi77
Ez Jacksone volt. Besegitessel lemaradt.

Oda nem fogunk érni. Nem ennek az edzői stabnak a sajátja és én is abban hiszek, hogy az a védelem a legsikeresebb, amely 4 emberrel odaér. De kezdjünk el blotzelni vagy valami, mert nincs secondary aki ilyen DLel tartani tud.
több mint 2 éve
na már van 1000 yardos elkapónk. 8 és fél meccs után
Kúrfürst briareos
Örülünk, hogy hozzájárulhattunk.....😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
kurvára nem értem amúgy ezt a time managementet