NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 640
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Chicago Bears - Miami Dolphins
több mint 2 éve
wilsonj azoonal impact.
több mint 2 éve
Se normális lábmunka, se látás a pályán nem jellemezte. Első szándékból futott.S mibe fejlődött többek között Fields?Pont ez az, hogy ő nem fejlődött, ezt tudta volna eddig is, csak nem a jó pplayek lettek hívva. Rossz volt a play design is, meg az időzítés is. A pats meccs óta Getzy rátalált arra hogy mi kell és kihajította azt amit nem tud sem a csapat, sem Fields. Fields le volt fojtva, most már nem, én így látom.
Felfelé lép a zsebbe. Ezt se láttuk az első pár hétben. Nyilván a fal jobb azóta. De ez is egy jó pont. Ez azért lett TD, utána atletikusságból megoldotta.
tüsi91
davemayer
Leht, hogy ezt tudta, de nem derült ki, mert nem volt kpes megjátszani.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
sajnos túl jól emlékszem ráMilyen futa Bears fanként azt mondani, hogy az offense tartja életbe a csapatotlátszik nem emlékszel már a rex grossman vezette offensiv juggernautra
ricsiii83
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Milyen futa Bears fanként azt mondani, hogy az offense tartja életbe a csapatotlátszik nem emlékszel már a rex grossman vezette offensiv juggernautra
ricsiii83
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Tényleg vágok össze videót.S mibe fejlődött többek között Fields?Pont ez az, hogy ő nem fejlődött, ezt tudta volna eddig is, csak nem a jó pplayek lettek hívva. Rossz volt a play design is, meg az időzítés is. A pats meccs óta Getzy rátalált arra hogy mi kell és kihajította azt amit nem tud sem a csapat, sem Fields. Fields le volt fojtva, most már nem, én így látom.
Felfelé lép a zsebbe. Ezt se láttuk az első pár hétben. Nyilván a fal jobb azóta. De ez is egy jó pont. Ez azért lett TD, utána atletikusságból megoldotta.
tüsi91
davemayer
több mint 2 éve
Kérhetnék egy stopot a D-től?Melyiktől? Nincsenek is a pályán még akkor sem ha a phins O igen.
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
S mibe fejlődött többek között Fields?Pont ez az, hogy ő nem fejlődött, ezt tudta volna eddig is, csak nem a jó pplayek lettek hívva. Rossz volt a play design is, meg az időzítés is. A pats meccs óta Getzy rátalált arra hogy mi kell és kihajította azt amit nem tud sem a csapat, sem Fields. Fields le volt fojtva, most már nem, én így látom.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Mást játszunk. Mozgatják többször. De seggures elkapók felé elindulnak a labdak most. Akkor nem indultak el.Nem baj ha nem értessz egyet, én csak azt mondom hogy elég latványos a változás a pats meccs óta, és ezt nem okozhatta a játekosok teljesítménye csak. Azóta ugy használjuk Fieldset ahogy eredetileg kell, az ő teljesítménye azonnal latvanyosan javult. Nem a pass prot lett jobb, nem az elkapók, hanem ahogy őt mozgatjuk. Ez pedig 100%-ban a playcall.Továbbra sem értek egyet. Mást csinálunk. Sokkal jobban hajtjuk végre. De az előtte lévő meccseken sem a playcall volt a gond vagy a design.Ilyen Dvel bitang nehéz még csak meccsben is maradni, szerencsere eddig nagyjabol az O még hozza magát. Remélem tényleg hogy innentol működni fog, szerencsere Getzy kidobta azt a szart a pats meccs előtt.Akkor innentől ez a szánalom lesz már idénAmúgy még nem fújták le a meeccset, lehet bmás streamet nézünk...
davemayer
csi77
davemayer
Tudom, hogy nem fogadod el, esküszöm az offseasonben megtanulok valami videó vágó programot, hogy ezt bemutsassam
tüsi91
davemayer
Sajnálom hogy ezt nem láttad az első pár meccsen. S még mindig mondom hogy nézd meg a Washington meccs első félidejet. Kurva jól hívott meccs volt. 0 pont.
több mint 2 éve
Ez a Fields gyerek fut mint nyuszi a Mezőn 😛😉
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
Milyen futa Bears fanként azt mondani, hogy az offense tartja életbe a csapatot
több mint 2 éve
Kérhetnék egy stopot a D-től?
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
S mibe fejlődött többek között Fields?Felfelé lép a zsebbe. Ezt se láttuk az első pár hétben. Nyilván a fal jobb azóta. De ez is egy jó pont. Ez azért lett TD, utána atletikusságból megoldotta.
több mint 2 éve
Magad uram, ha más nincsen 😊Mooney blokkja azért kellett.
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
Nem baj ha nem értessz egyet, én csak azt mondom hogy elég latványos a változás a pats meccs óta, és ezt nem okozhatta a játekosok teljesítménye csak. Azóta ugy használjuk Fieldset ahogy eredetileg kell, az ő teljesítménye azonnal latvanyosan javult. Nem a pass prot lett jobb, nem az elkapók, hanem ahogy őt mozgatjuk. Ez pedig 100%-ban a playcall.Továbbra sem értek egyet. Mást csinálunk. Sokkal jobban hajtjuk végre. De az előtte lévő meccseken sem a playcall volt a gond vagy a design.Ilyen Dvel bitang nehéz még csak meccsben is maradni, szerencsere eddig nagyjabol az O még hozza magát. Remélem tényleg hogy innentol működni fog, szerencsere Getzy kidobta azt a szart a pats meccs előtt.Akkor innentől ez a szánalom lesz már idénAmúgy még nem fújták le a meeccset, lehet bmás streamet nézünk...
davemayer
csi77
davemayer
Tudom, hogy nem fogadod el, esküszöm az offseasonben megtanulok valami videó vágó programot, hogy ezt bemutsassam
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ebbe a vedelembe én is beférnékmiami védelembe is 😀
davemayer
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Ebbe a vedelembe én is beférnékSokan.
davemayer
Kell egy DL. Aztán tovább lehet gondolni. Addig ez ilyen lesz. Szarabb csapatok ellen jobban fogunk kinézni.
Brisker a hosszú futásnál hibázott. Utána a 6 yardosnál Morrow.
Tyreek Hill meg megfogja verni a cornerek 90 százalékát, ha Tuanak van 4+ másodperce.
több mint 2 éve
Ebbe a vedelembe én is beférnék
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
igyis-ugyis szar a D, miert nem a fiatalok jatszanak??? MuhhamedAllit minek kell eroltetni???
több mint 2 éve
hogy a faszba bújt ki ebből a sackbőlfasza kis pózba vágta magát legalább 😀
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Picsába, nem érünk odaEz Jacksone volt. Besegitessel lemaradt.
csi77
Oda nem fogunk érni. Nem ennek az edzői stabnak a sajátja és én is abban hiszek, hogy az a védelem a legsikeresebb, amely 4 emberrel odaér. De kezdjünk el blotzelni vagy valami, mert nincs secondary aki ilyen DLel tartani tud.
több mint 2 éve
na már van 1000 yardos elkapónk. 8 és fél meccs utánÖrülünk, hogy hozzájárulhattunk.....😊
Kúrfürst briareos
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
kurvára nem értem amúgy ezt a time managementet