NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 646
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Chicago Bears - Miami Dolphins
több mint 2 éve
ricsiii83
1 339
"védelem nélkül" 😀bakker, nezd meg az elso 3 negyedet haver, ide bofogsz ilyen baromsagokat, majdnem minden drivbol td lett.. most ebredtek fel, vagy kapcsolt a phins konzerv uzemmodba.
Klaci79
több mint 2 éve
örvendünk, hogy hooá járulhatunk.na igen...de Fields is élete meccsét hozza...nem is tudom, hogy meddig lehet ezt bírniEddig sajnos kés a vajon effektus volt...De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
csi77
Klaci79
több mint 2 éve
ez is alul volt dobva, szerencsére
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Huh, vegre nem jott egy 3es hosszu. Ahogy ment a labda pedig biztos voltam benne hogy elkapja...Most kellene virítani vmit!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
"védelem nélkül" 😀
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Braxton csillagos 5ös volt az elmúlt driveig.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
értem-értem...de legalábbis eddig, a másik oldalon is elég vaj védelem volt...bár ki kell emelni, hogy Fields lámajacksoni magasságokban futottNe haragudj hogy nen kezdek el tapsolni annak ha az ellen qbja ekkorat ront. Nem a Dn múlt, lepj túl rajta. 3es2nel megfogták az egyertelmu futast, csempiönsip 😊kicsit az az érzésem, van akinek semmi sem elég...előtte meg volt egy gyönyörű védekezés 3&2-re...néha az ellenfél is hibázik, ez egy ilyen játékHa láttad a playt akkor nem kérdeznel ilyet, tua nagyon elrontott egy 5 yardos passztDe kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 2 éve
most ne szopjuk be a fake-t
több mint 2 éve
Ne haragudj hogy nen kezdek el tapsolni annak ha az ellen qbja ekkorat ront. Nem a Dn múlt, lepj túl rajta. 3es2nel megfogták az egyertelmu futast, csempiönsip 😊kicsit az az érzésem, van akinek semmi sem elég...előtte meg volt egy gyönyörű védekezés 3&2-re...néha az ellenfél is hibázik, ez egy ilyen játékHa láttad a playt akkor nem kérdeznel ilyet, tua nagyon elrontott egy 5 yardos passztDe kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
csak fut bazmeg, vegyék már észre
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
na igen...de Fields is élete meccsét hozza...nem is tudom, hogy meddig lehet ezt bírniEddig sajnos kés a vajon effektus volt...De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
csi77
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
kicsit az az érzésem, van akinek semmi sem elég...előtte meg volt egy gyönyörű védekezés 3&2-re...néha az ellenfél is hibázik, ez egy ilyen játékHa láttad a playt akkor nem kérdeznel ilyet, tua nagyon elrontott egy 5 yardos passztDe kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 2 éve
Eddig sajnos kés a vajon effektus volt...De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Ja, orias holding volt igen.Lol mit rontott el most tuaNa ha ez megvan akkor a bírókat helybe elastam volna. Utálom muhammadot csutka szar játékos, de hatalmas holding rajta.
davemayer
Nem hiszem h nyernenk, de a csapat nagyon küzd, s játszik egy szórakoztató meccset egy olyan csapat ellen, amely a liga egyik top csapata.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Ha láttad a playt akkor nem kérdeznel ilyet, tua nagyon elrontott egy 5 yardos passztDe kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Lol mit rontott el most tuaNa ha ez megvan akkor a bírókat helybe elastam volna. Utálom muhammadot csutka szar játékos, de hatalmas holding rajta.
davemayer
Nem hiszem h nyernenk, de a csapat nagyon küzd, s játszik egy szórakoztató meccset egy olyan csapat ellen, amely a liga egyik top csapata.
több mint 2 éve
smythe verjem , abban a másodpercebn kell félreneézned neked is??????a passz volt szar, ezt meg kell csinálni
Ventura
több mint 2 éve
smythe verjem , abban a másodpercebn kell félreneézned neked is??????