Chicago Bears - Miami Dolphins
több mint 3 éve
"védelem nélkül" 😀bakker, nezd meg az elso 3 negyedet haver, ide bofogsz ilyen baromsagokat, majdnem minden drivbol td lett.. most ebredtek fel, vagy kapcsolt a phins konzerv uzemmodba.
Klaci79
több mint 3 éve
örvendünk, hogy hooá járulhatunk.na igen...de Fields is élete meccsét hozza...nem is tudom, hogy meddig lehet ezt bírniEddig sajnos kés a vajon effektus volt...De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
csi77
Klaci79
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
ez is alul volt dobva, szerencsére
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Huh, vegre nem jott egy 3es hosszu. Ahogy ment a labda pedig biztos voltam benne hogy elkapja...Most kellene virítani vmit!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
"védelem nélkül" 😀
több mint 3 éve
Braxton csillagos 5ös volt az elmúlt driveig.
több mint 3 éve
értem-értem...de legalábbis eddig, a másik oldalon is elég vaj védelem volt...bár ki kell emelni, hogy Fields lámajacksoni magasságokban futottNe haragudj hogy nen kezdek el tapsolni annak ha az ellen qbja ekkorat ront. Nem a Dn múlt, lepj túl rajta. 3es2nel megfogták az egyertelmu futast, csempiönsip 😊kicsit az az érzésem, van akinek semmi sem elég...előtte meg volt egy gyönyörű védekezés 3&2-re...néha az ellenfél is hibázik, ez egy ilyen játékHa láttad a playt akkor nem kérdeznel ilyet, tua nagyon elrontott egy 5 yardos passztDe kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 3 éve
most ne szopjuk be a fake-t
több mint 3 éve
Ne haragudj hogy nen kezdek el tapsolni annak ha az ellen qbja ekkorat ront. Nem a Dn múlt, lepj túl rajta. 3es2nel megfogták az egyertelmu futast, csempiönsip 😊kicsit az az érzésem, van akinek semmi sem elég...előtte meg volt egy gyönyörű védekezés 3&2-re...néha az ellenfél is hibázik, ez egy ilyen játékHa láttad a playt akkor nem kérdeznel ilyet, tua nagyon elrontott egy 5 yardos passztDe kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
csak fut bazmeg, vegyék már észre
több mint 3 éve
na igen...de Fields is élete meccsét hozza...nem is tudom, hogy meddig lehet ezt bírniEddig sajnos kés a vajon effektus volt...De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
csi77
több mint 3 éve
kicsit az az érzésem, van akinek semmi sem elég...előtte meg volt egy gyönyörű védekezés 3&2-re...néha az ellenfél is hibázik, ez egy ilyen játékHa láttad a playt akkor nem kérdeznel ilyet, tua nagyon elrontott egy 5 yardos passztDe kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
davemayer
több mint 3 éve
Eddig sajnos kés a vajon effektus volt...De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Ja, orias holding volt igen.Lol mit rontott el most tuaNa ha ez megvan akkor a bírókat helybe elastam volna. Utálom muhammadot csutka szar játékos, de hatalmas holding rajta.
davemayer
Nem hiszem h nyernenk, de a csapat nagyon küzd, s játszik egy szórakoztató meccset egy olyan csapat ellen, amely a liga egyik top csapata.
tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ha láttad a playt akkor nem kérdeznel ilyet, tua nagyon elrontott egy 5 yardos passztDe kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
Klaci79
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
De kiröhögném őket ha D nélkül megvernénk őket vhogy 🤣D nélkül? amikor épp két labdavesztés volt 4. kísérletre?
davemayer
több mint 3 éve
Lol mit rontott el most tuaNa ha ez megvan akkor a bírókat helybe elastam volna. Utálom muhammadot csutka szar játékos, de hatalmas holding rajta.
davemayer
Nem hiszem h nyernenk, de a csapat nagyon küzd, s játszik egy szórakoztató meccset egy olyan csapat ellen, amely a liga egyik top csapata.
több mint 3 éve
smythe verjem , abban a másodpercebn kell félreneézned neked is??????a passz volt szar, ezt meg kell csinálni
Ventura
több mint 3 éve
smythe verjem , abban a másodpercebn kell félreneézned neked is??????
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------