NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Chicago Bears - New York Giants
több mint 2 éve
Ryan b.meg
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
még ezt is sikerült elejteni..
több mint 2 éve
Huh Williams hogy arrébb rakták! A nagy fizu Őt is huzza vissza szépen...
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
az a vicc, h ők mennek neki indokolatlanul minden 4.-nek, mi meg puntolgatunk (meg előtte futunk 3.ra)
több mint 2 éve
Ebben a játékban sem rajta múlott, hogy nem lett first downHiba nélkül.Borom hogy muzsikált eddig?Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊Védelem szerzett 2 labdát.
csi77
Egyiket lerakta 4 yardosra, másikat 25re.
Azon kívül az offense semmit nem tud.
Peters az LT, Borom az RT
Graham sem kezdő corner.
tüsi91
csi77
Peters már feladott egy sacket.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Hiba nélkül.Borom hogy muzsikált eddig?Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊Védelem szerzett 2 labdát.
csi77
Graham sem kezdő corner.
tüsi91
csi77
Peters már feladott egy sacket.
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Jah igen. Williams kb 6 snap, Herbert 2.Ok, kösz, akkor semmi különös. Montgomery fut, ha nem megy, akkor punt....Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊Védelem szerzett 2 labdát.
csi77
Graham sem kezdő corner.
tüsi91
csi77
Szanalmas.
több mint 2 éve
Borom hogy muzsikált eddig?Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊Védelem szerzett 2 labdát.
csi77
Graham sem kezdő corner.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
most volt egy 23 yardos flea flicker passz Daltontól, amivel mindenkit megleptekOk, kösz, akkor semmi különös. Montgomery fut, ha nem megy, akkor punt....Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊Védelem szerzett 2 labdát.
csi77
Graham sem kezdő corner.
tüsi91
csi77
több mint 2 éve
minden szempontból az a jó nekünk, ha ők nyernekEnnek a meccsnek az egyetlen baja, h draft pick szempontjából csak rosszul tudunk kijönni 😊Nem annyira. A macik nem nagyon lépnek előre egy győzelemmel sem. A saját helyünket ronthatnánk jelentősen, de ez a veszély ma nem fenyeget 😊
Haba
vanek úr
több mint 2 éve
Ok, kösz, akkor semmi különös. Montgomery fut, ha nem megy, akkor punt....Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊Védelem szerzett 2 labdát.
csi77
Graham sem kezdő corner.
tüsi91
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
Ennek a meccsnek az egyetlen baja, h draft pick szempontjából csak rosszul tudunk kijönni 😊Nem annyira. A macik nem nagyon lépnek előre egy győzelemmel sem. A saját helyünket ronthatnánk jelentősen, de ez a veszély ma nem fenyeget 😊
Haba
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊Védelem szerzett 2 labdát.
csi77
Graham sem kezdő corner.
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
remélem is 😊oké, de bazzeg akkor soha nem fogunk passzolni ezek szerint 😊beszarok, h 3&10-re is futottunk 😀 😀 25 yardról, 0-14-nélEz mondjuk teljesen érthető, ha Glennon a QB-d 😊
Szesze
vanek úr
Szesze
több mint 2 éve
oké, de bazzeg akkor soha nem fogunk passzolni ezek szerint 😊beszarok, h 3&10-re is futottunk 😀 😀 25 yardról, 0-14-nélEz mondjuk teljesen érthető, ha Glennon a QB-d 😊
Szesze
vanek úr
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
beszarok, h 3&10-re is futottunk 😀 😀 25 yardról, 0-14-nélEz mondjuk teljesen érthető, ha Glennon a QB-d 😊
Szesze
több mint 2 éve
Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊inkább a Giants ilyen szar, első két drive, két turnover
csi77
több mint 2 éve
Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊De nem ám, mi adtunk 2td ajiba!
csi77
több mint 2 éve
Haba
641
Ennek a meccsnek az egyetlen baja, h draft pick szempontjából csak rosszul tudunk kijönni 😊
több mint 2 éve
Itt van ez a Myarick gyerek. A szezon elején bemutatott egy olyan bravúros elkapást amit utoljára OBJ-től láttam nálunk, megnyertük a meccset vele, azóta meg szinte csak az ST-ben használjuk. Mondjuk jól állunk TE-ből.Kadem Smith is teljesen leépítettük, pedig Ő a legjobb TE a roasteren!!
vanek úr
több mint 2 éve
beszarok, h 3&10-re is futottunk 😀 😀 25 yardról, 0-14-nél
több mint 2 éve
Sziasztok! Miről maradtam le, ilyen jók vagyunk? Úgysem hiszem el.....😊
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
vanek úr
1 894
Itt van ez a Myarick gyerek. A szezon elején bemutatott egy olyan bravúros elkapást amit utoljára OBJ-től láttam nálunk, megnyertük a meccset vele, azóta meg szinte csak az ST-ben használjuk. Mondjuk jól állunk TE-ből.
több mint 2 éve
Védelmetek overall milyen amúgy?ha az offense nem lenne ilyen elképesztően tragikus, akkor a védelem simán az első felében lenne minden téren a ligának (kivéve pass rush).
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Védelmetek overall milyen amúgy?