NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cincinnati Bengals – Baltimore Ravens
több mint 8 éve
meme
2 102
izgalmasabb nem nagyon lehetne a Jets meccs... nem tudom mi lenne a jobb, ha a Jets jönne, vagy a Vasas..?lehet a vasas Őket legalább ismerjük.... A jets meg gyengébb szerintem
nhm
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 8 éve
Azért nem bánom hogy nem a Jets nek szurkolok. 3:49 TD drive kell a PO ért
Lou Anarumo for president
több mint 8 éve
nhm
1 252
izgalmasabb nem nagyon lehetne a Jets meccs... nem tudom mi lenne a jobb, ha a Jets jönne, vagy a Vasas..?
több mint 8 éve
nhm
1 252
Dunlap nagyon erős!!!
több mint 8 éve
Ha bejönnek akkor egy hétig nem olvasom az oldalt 😊
több mint 8 éve
ez minimum sárga, lábbal előre csúszott
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
meme
2 102
majd jönek is a megérdemeltük dumával....eladta Fitz... 😕Vasas be fogja húzni.
nhm
Vrij6
több mint 8 éve
nhm
1 252
ezt csak a Jets baszhattyya el, nem a Vasas húzza be. 😊eladta Fitz... 😕Vasas be fogja húzni.
nhm
Vrij6
több mint 8 éve
eladta Fitz... 😕Vasas be fogja húzni.
nhm
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
nhm
1 252
nem értem amúgy mit erőlteti a Ravens 4és5re... mér nem rúgják be, azt mehet tovább... ???
több mint 8 éve
nhm
1 252
eladta Fitz... 😕
több mint 8 éve
nhm
1 252
viszont a JEts jól halad...
több mint 8 éve
meme
2 102
barnák is égnek a vasas ellen 😕 pedig nyerhető lenne
több mint 8 éve
meme
2 102
ez már múlt héten is gáz volt...
több mint 8 éve
meme
2 102
basszus nem nézik az órát?
több mint 8 éve
inkább maradok negatív az bejött..... fikáztam a csapatot megrázta magát..... temetem a jetset, meccsben van.fikázd már egy kicsit a Brownst is, please!
meme
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 8 éve
meme
2 102
inkább maradok negatív az bejött..... fikáztam a csapatot megrázta magát..... temetem a jetset, meccsben van.
több mint 8 éve
meme
2 102
ez nem az én napom össze vissza beszélek..... lehet nem kéne reggel óta innom?valamit elnézel 😊19-10 és az ellenfél térfelén vannak, az miért nagyon?csaka labda nincs náluk 😀
laoce
meme
laoce
több mint 8 éve
Mikey
18 726
Nos, innen már nehéz lesz, nem nagyon számítok fordításra. 😀én sem. 😊
Vrij6
több mint 8 éve
nhm
1 252
könyörgöm Jets nyerjetek, nem akarok fennmaradni éjjel szurkolni a SD-nek... 😀
több mint 8 éve
Nos, innen már nehéz lesz, nem nagyon számítok fordításra. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
valamit elnézel 😊19-10 és az ellenfél térfelén vannak, az miért nagyon?csaka labda nincs náluk 😀
laoce
meme
több mint 8 éve
meme
2 102
McCarron qrvára körülményes... vagy csak nekem tűnik annak?nem csak 1 like neked
nhm