NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Na még ez kellett
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Zászlót meg majd én bedobom Queenre
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Queen, ennek 15 yardnak kellett volna lennie
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Szipeter
1 650
Olyan eddig mint a Jets ellen. Johnson minden passza eddig mértani pontosságú, belöle is MVP irányítót csinálunk
több mint 2 éve
8 passz 4 futas. 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Josh Jonhson 134.4 rtg
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
MVP QB,200misit neki 😀
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Azért bakker egész évben nem tudtak egy ilyen nyitó driveot megcsinálni Lamarral....Elso drive. Elore felrajzolva. Semmit nem jelent.egyenlőre kacsák vagyunk..... Nyeljük a yardokat...mint a nokedlitEn vicceltem. Laziccsa' ma romma nyeritek magatokat! ☺mikor kellett ott voltak!remélem a def ott folytatja ahol múlthéten abbahagyta....Mult heten nem szereltek Andrewst. Pl.
meme
RedFive
meme
RedFive
meme
RedFive
Szerkesztette: Benibácsi
több mint 2 éve
Bateman first TD!!! 😃
több mint 2 éve
Merunk passzolni.Mintha nem szamitottak volna erre a cicak.
több mint 2 éve
Estét. Telefonon használható stresm? Esetleg?Töltsd le a Dofusports app-ot
laoce
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
Elso drive. Elore felrajzolva. Semmit nem jelent.egyenlőre kacsák vagyunk..... Nyeljük a yardokat...mint a nokedlitEn vicceltem. Laziccsa' ma romma nyeritek magatokat! ☺mikor kellett ott voltak!remélem a def ott folytatja ahol múlthéten abbahagyta....Mult heten nem szereltek Andrewst. Pl.
meme
RedFive
meme
RedFive
meme
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Azért ez a sebzett brigád így is halad... 3 lábú,fogatlan oroszlánként is szarik tőlünk mindenki. Én büszke vagyok erre a csapatra úgy is,hogy nyugodt szívvel elengedtem ezt a szezont. Küzdeni akarásból ötös,bármi lesz a vége
több mint 2 éve
meme
2 102
egyenlőre kacsák vagyunk..... Nyeljük a yardokat...mint a nokedlitEn vicceltem. Laziccsa' ma romma nyeritek magatokat! ☺mikor kellett ott voltak!remélem a def ott folytatja ahol múlthéten abbahagyta....Mult heten nem szereltek Andrewst. Pl.
meme
RedFive
meme
RedFive
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 2 éve
En vicceltem. Laziccsa' ma romma nyeritek magatokat! ☺mikor kellett ott voltak!remélem a def ott folytatja ahol múlthéten abbahagyta....Mult heten nem szereltek Andrewst. Pl.
meme
RedFive
meme
több mint 2 éve
Benibácsi
802
Up tempo végig?Ha működik... Nem értem Lamarral.miert nem próbáltuk.....
KeyG
több mint 2 éve
meme
2 102
mikor kellett ott voltak!remélem a def ott folytatja ahol múlthéten abbahagyta....Mult heten nem szereltek Andrewst. Pl.
meme
RedFive
több mint 2 éve
remélem a def ott folytatja ahol múlthéten abbahagyta....Mult heten nem szereltek Andrewst. Pl.
meme
több mint 2 éve
meme
2 102
remélem a def ott folytatja ahol múlthéten abbahagyta....
több mint 2 éve
Szep toluk hogy Johnson es Bozeman gyorsan bemutatkoztak egymasnak. 😒
több mint 2 éve
KeyG
9 496
Akkor most Queen a legjobb def playerünk? 😀 Ezt is megéltük.Nem tudom mi lelte 😃
LeviPoki
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
LeviPoki
2 799
Akkor most Queen a legjobb def playerünk? 😀 Ezt is megéltük.