Cincinnati Bengals - Cleveland Browns
több mint 5 éve
geleven
136
Imádom az egész sztorijukat! Még a végén veszélyesek lesznek ránk is! 😀Mint már mondtam nagyon orülök, hogy megvolt ellenük a 2 meccs idén. Jó csapat, most már eredményekkel is.
Azért felnevettem, hogy Baker mennyire leszarta Hue-t... 😀
több mint 5 éve
nhm
1 248
ne szaladjunk annyira előre... 😉4. W b+! 😀Szerintem a 2. csapat jelenleg a csoportban. Jövőre tuti PO, lehet csoportgyőzelemmel.
geleven
bcsarli
több mint 5 éve
4. W b+! 😀Szerintem a 2. csapat jelenleg a csoportban. Jövőre tuti PO, lehet csoportgyőzelemmel.
geleven
több mint 5 éve
geleven
136
4. W b+! 😀
több mint 5 éve
OMG
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 5 éve
eddig az eaglest néztem, látom BAKER hasít továbbra is.
több mint 5 éve
Na így már rendben lesz
több mint 5 éve
munoz
1 211
Ja 35-34 mert az utolsó másodpercben Bullock kihagyja az XP-t 😊A mindig az a bizonyos 2015-ös Steelers elleni sérülés. De lehet, hogy csak elege lett a vergődésből, és ezt volt a legkönnyebb bekamuzni. mert ilyen sérülése már volt korábban.Neki mindíg azzal van baja?!Mi lett Vörivel?
bcsarliVisszavonult a szünetben
Megsérült a hüvelyk ujja
munoz
bcsarli
munoz
több mint 5 éve
geleven
136
Pedig még menthető a meccs. Azt nem akarhatja, hogy backup QB hozza össze.A mindig az a bizonyos 2015-ös Steelers elleni sérülés. De lehet, hogy csak elege lett a vergődésből, és ezt volt a legkönnyebb bekamuzni. mert ilyen sérülése már volt korábban.Neki mindíg azzal van baja?!Mi lett Vörivel?
Megsérült a hüvelyk ujja
munoz
bcsarli
munoz
több mint 5 éve
munoz
1 211
A mindig az a bizonyos 2015-ös Steelers elleni sérülés. De lehet, hogy csak elege lett a vergődésből, és ezt volt a legkönnyebb bekamuzni. mert ilyen sérülése már volt korábban.Neki mindíg azzal van baja?!Mi lett Vörivel?
Megsérült a hüvelyk ujja
munoz
bcsarli
több mint 5 éve
Neki mindíg azzal van baja?!Mi lett Vörivel?
Megsérült a hüvelyk ujja
munoz
több mint 5 éve
munoz
1 211
Mi lett Vörivel?
bcsarli
Megsérült a hüvelyk ujja
több mint 5 éve
Mi lett Vörivel?
több mint 5 éve
Gond van...
több mint 5 éve
Fasza, most kell egy hosszú drive.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
zsutu
785
Szeretnék egy nyugodt végjátékot, nem nagyon kéne engedni felzárkózni a Bengalst.Garrett... 😊
Bad 31
több mint 5 éve
geleven
136
9:04 alatt csak nem hoznak 3 TD-t. Láttunk már mondjuk ilyet is, de csak nem! 😀
több mint 5 éve
Szeretnék egy nyugodt végjátékot, nem nagyon kéne engedni felzárkózni a Bengalst.
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 5 éve
Nem elfáradni Browns!!!
több mint 5 éve
gabor25
5 144
Nem tudom de saci flashback volt amikor levittek sajnos...De legalabb a huvelykujjaval mind a kettovel mutatta, hogy ahhoz kepest ok. Remeljunk nem tortent semmi komoly es csak tenyleg ugy lesz ahogy montak. Hogy csak a biztonsag kedveert vittek igy le. : (29 es jatekos cicaktol. Visszatekertem, de pont en is akkor kapcsoltam be a tvt, amikor mar eppen majndem vittek le...
Szerkesztette: gabor25