Cincinnati Bengals - Denver Broncos
1 feliratkozó
több mint 8 éve
Mondjuk idén láttam már ilyet visszafújva, de ez marad a Bengals-nál, jogosan...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Hogy én miért jinxelek .... inkább meg se szólalok többet.DT illegalitásba vonult?Az a pechje, hogy Pacman nem őt fogja. 😊
xrace77
peterk2005
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Reméltem, hogy észreveszik, hogy Von fejét majdnem letépte az RT, még ha most nem is kellett... 😛Megjött a pass rush, meg is lett a stop...
több mint 8 éve
csak hogy még jobb legyen, még 1 adag lesz majd amint lejár a gép 😀míg teregettem közbe Okung is visszatértEz beférhetne az aranyköpések közé 😀
Negritis
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
xrace77
4 514
Legalább abban biztosak lehetünk, hogy a Siemian-Sanders kapcsolat jól működik... 😊Mostanában eléggé kicentizett meccseket játszunk a Bengalsszal... inkább nem mondok semmit. 😊
Az XP meg remélem nem fog hiányozni, jó sokáig tartott, mire elrúgta, eddig a fal nem tud tartani, ha akarnak jönni...
StormST
több mint 8 éve
míg teregettem közbe Okung is visszatértEz beférhetne az aranyköpések közé 😀
Negritis
több mint 8 éve
míg teregettem közbe Okung is visszatért
több mint 8 éve
Legalább abban biztosak lehetünk, hogy a Siemian-Sanders kapcsolat jól működik... 😊Az XP meg remélem nem fog hiányozni, jó sokáig tartott, mire elrúgta, eddig a fal nem tud tartani, ha akarnak jönni...
több mint 8 éve
sztem szimplán szarkazmus volt a 2 dropped int miatt 😀Tökéletes drive. Minden szempontból. 😊Ne jinxelj legközelebb 😀
xrace77
peterk2005
több mint 8 éve
Tökéletes drive. Minden szempontból. 😊Ne jinxelj legközelebb 😀
xrace77
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kiveve az XP-t....
több mint 8 éve
DT illegalitásba vonult?Az a pechje, hogy Pacman nem őt fogja. 😊
xrace77
több mint 8 éve
Tökéletes drive. Minden szempontból. 😊blocked PAT
xrace77
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
RZ-ben passzolt TD hihetetlen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 8 éve
xrace77
4 514
DT illegalitásba vonult?
több mint 8 éve
xrace77
4 514
Megyünk tovább. 😊
több mint 8 éve
Ez nekem simán jó Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
több mint 8 éve
Nem értem ez miért lenne rossz passzföldetért a labda, ha megmozdult a kezében, akkor incomplete, ha nem akkor 1st down.
WhoDey83
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Nem értem ez miért lenne rossz passzérintette a labda a földet elkapás közben, ez lehet a probléma
WhoDey83
Szerkesztette: Heisman nádor
több mint 8 éve
Ez szerintem simán megvolt, de én már nem lepődöm meg semmin...