Cincinnati Bengals - Houston Texans
több mint 7 éve
Köszi zebrák. Grat Texans.
több mint 7 éve
Mi sem jobb 4. kísérletnél hazai pályán, mint egy kis flase start xD
több mint 7 éve
Mikey
18 740
Ebben mi volt a false start?Na meg negyedikre ilyen szép oldalra kidobást sem láttam még.
több mint 7 éve
Pleasant nem túl kellemes perceket szerez a Cincynek.
több mint 7 éve
Mikey
18 740
TD kéne Scholeséktól. Kár, hogy már nem emlékleznek arra, hogy kell olyat szerezni...#miazatédé
iktriad
több mint 7 éve
TD kéne Scholeséktól. Kár, hogy már nem emlékleznek arra, hogy kell olyat szerezni...Kérdezzék meg az 1939es csapatot , ők még tudták.
iktriad
több mint 7 éve
TD kéne Scholeséktól. Kár, hogy már nem emlékleznek arra, hogy kell olyat szerezni...
több mint 7 éve
Mikey
18 740
Átlépett a 120 yardon Watson -- ez 4 perccel a meccs vége előtt nagy szó.
több mint 7 éve
Nagyon erőlteti Hopkins Watson, de hát nem is nagyon van más Fuller és Fiedo hiányában.
több mint 7 éve
Mikey
18 740
Hopkins elkapása inkább.Szinte már-már irigykedem a Texans offense-re.Szép volt a holding?
Mikey
Sixo
több mint 7 éve
Szinte már-már irigykedem a Texans offense-re.Szép volt a holding?
Mikey
több mint 7 éve
Mikey
18 740
Szinte már-már irigykedem a Texans offense-re.
több mint 7 éve
Ez a négybe vágott kép a Cincy nézőktől tisztelgés az NFL Netwörktöl Szent István felé?Akkor szurkolhatnál , mert Muschampet utálom. Deebo Samuelt úgy is a Jags fogja draftolni 2018ban.
Te maradjál már nyugodtan , mert elveszem a szemüveged és beteszem 10 sörössel teli korsó közé.Akkor megint elkezdek szurkolni a Gamecocksnak. Múltkor kirúgták Spurriert, mikor ez tettem.
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
Ez a négybe vágott kép a Cincy nézőktől tisztelgés az NFL Netwörktöl Szent István felé?Te maradjál már nyugodtan , mert elveszem a szemüveged és beteszem 10 sörössel teli korsó közé.Akkor megint elkezdek szurkolni a Gamecocksnak. Múltkor kirúgták Spurriert, mikor ez tettem.
Sixo
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Mikey
18 740
De most komolyan , hányszor kell még így elbaszni rövid yardos szitukat. Ez vagy az 4.-5. ilyen ,de a legkisebb esély sem volt még ilyen hívással megcsinálni. Takonyba van verve ez az OL , hogy gondolja BOB, hogy majd át tudják tolni ...Hasonlóan nagy zseni mint Lewis.
Sixo
több mint 7 éve
Te maradjál már nyugodtan , mert elveszem a szemüveged és beteszem 10 sörössel teli korsó közé.Nyugi, ha te is a South Carolinán játszottál volna, téged is imádna és All-Pronak tartana. Engem még lehet akkor se. 😊Ne hülyéskedjünk már, TJ Johnson > Zeitler , a legjobb G a ligában AJ Cann-el együtt.Te tulajdonképpen mit szívsz? 😀
Sixo
Mikey
iktriad
több mint 7 éve
De most komolyan , hányszor kell még így elbaszni rövid yardos szitukat. Ez vagy az 4.-5. ilyen ,de a legkisebb esély sem volt még ilyen hívással megcsinálni. Takonyba van verve ez az OL , hogy gondolja BOB, hogy majd át tudják tolni ...
több mint 7 éve
Nyugi, ha te is a South Carolinán játszottál volna, téged is imádna és All-Pronak tartana. Engem még lehet akkor se. 😊Ne hülyéskedjünk már, TJ Johnson > Zeitler , a legjobb G a ligában AJ Cann-el együtt.Te tulajdonképpen mit szívsz? 😀
Sixo
Mikey
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Mikey
18 740
Ne hülyéskedjünk már, TJ Johnson > Zeitler , a legjobb G a ligában AJ Cann-el együtt.Te tulajdonképpen mit szívsz? 😀
Sixo
több mint 7 éve
(Pac)man Down.
több mint 7 éve
Ne hülyéskedjünk már, TJ Johnson > Zeitler , a legjobb G a ligában AJ Cann-el együtt.
több mint 7 éve
Mikey
18 740
Jellemző, Shawn Williams kiüti Jonest...