Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Ne legyünk igazságtalanok. Ebből Kimóé tök véletlen volt, Wardé az akkori szabályoknak megfelelt (ezután hozták a szabályt). Továbbá ugyanilyet össze lehetne állítani rólatok is, ahogy levadászták Bellt, Brownt, BB-t...Szépen felsorolták a pittsburghi bűnlajstromota sportszerűség mintapéldányai.
Kampman
Mikey
Sajnos bad blood van évek óta a felekben. Nem az egyikben, hanem mindkettőben és nem marad adósa egyik csapat sem a másiknak...
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
xtaki
3 441
Ez is kiallitas lett volna...
több mint 6 éve
Nem értem a Zebrákat, Gronkot és Juju-t is ki kellett volna azonnal állítani, de egyik sem kapta meg.
több mint 6 éve
Tomlinnak le kellene hozni JuJu-t, meg fogják büntetni.
több mint 6 éve
Mikey
18 746
Szépen felsorolták a pittsburghi bűnlajstromota sportszerűség mintapéldányai.
Kampman
több mint 6 éve
Szépen felsorolták a pittsburghi bűnlajstromotJah
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 313
Szépen felsorolták a pittsburghi bűnlajstromot
több mint 6 éve
MarioAna
1 997
ki is kapcsoltam inkább, undorító féreg kultúra és a zebrák és a liga is akik felszpják ezt (nekik mindent lehet).
Burrow > Luck valaha is
több mint 6 éve
xtaki
3 441
Vajon ez hány meccs eltiltás lesz?Szerintem leszbez ketto...meg fogja kapni, megerdemelten
Boston
több mint 6 éve
Vajon ez hány meccs eltiltás lesz?Te is tudod a választ szerintem 😊)
Boston
több mint 6 éve
Ez mind gyökérség volt, ráadásul a csapattól elvett egy qrva fontos 1st downt. És még utána taunting... Iszonyat gyökér volt játékosként is és a csapattal szemben is.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 6 éve
Ne legyünk már parasztok legalább! És pont JuJu. Most ment el a kedvem.
több mint 6 éve
Vaspor
83
Juju tud szepen is blokkolni...nem kellene ilyet...shit
több mint 6 éve
xtaki
3 441
A tauting volt a nagyonb baj...es csak hatrafele megxunk tole
több mint 6 éve
JuJu te fasz....
több mint 6 éve
Mi büntetés volt Jujutól!
több mint 6 éve
Ettől még 12 milláért nem tartasz meg vkit cserének.Nyilvan, csak saci serulesevel nincs ilb, aki kezdo minoseg lenneEz nem opció. 12 milla garantáltat nem fizetsz ki, ha ott van mögötte egy legalább olyan jó kezdő matéria jóval olcsóbban.Vince Williams az év pozitív meglepetése. Egyáltalán nem hiányzik Timmons, még jobb is nála.Viszont ha most lenne timmons...
Soldados
xtaki
Soldados
xtaki
több mint 6 éve
Mikey
18 746
frencsájz rekord 153 yard büntetés, jeee!
több mint 6 éve
xtaki
3 441
Nyilvan, csak saci serulesevel nincs ilb, aki kezdo minoseg lenneEz nem opció. 12 milla garantáltat nem fizetsz ki, ha ott van mögötte egy legalább olyan jó kezdő matéria jóval olcsóbban.Vince Williams az év pozitív meglepetése. Egyáltalán nem hiányzik Timmons, még jobb is nála.Viszont ha most lenne timmons...
Soldados
xtaki
Soldados