Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 3 éve
Finley az uj Lamar Jackson.Ez a baszo Bengals var rank is.
KeyG
Csaxolok. ☺
Elore is imadom!
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Finley az uj Lamar Jackson.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Finley ma úgy játszik, ahogy Sobri hitte róla tavaly.
több mint 3 éve
A Cinci O rozsdamarozza a Picc D-t.Aztakurva! 😳
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Fogy a vasasIdeje a fordításra. Finley nem semmit playt mutatott ott be.
Jakehomer
több mint 3 éve
Egy beszedes pillanatkepIgen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Ne aggodjatok , en orulok ha igy marad , mert akkor biztos vagyok abban hogy vasarnap adtok a Coltsnak. 😊Ott a pont.
Csak a Ravenst akarjatok bejutattni , csoporton beluli testveriseg. 😊
KeyG
Ez lenne a Covid miatt munkajukat veszto proletarok igazi tamogatasa ujra a munka vilagaba juttatasaval. 👍😄
Nem csak a szajtepes mint kishazankban. 😒
több mint 3 éve
Lam lam a steelers is kesve ebredt, de csak helyukre kerulnek a dolgok.
több mint 3 éve
Gabor81
803
BigBen qb rating: 60.9korabban nezted volna a td es fg elott...felidoben...
Finley: 107.8
RedFive
több mint 3 éve
BigBen qb rating: 60.9Finley: 107.8
több mint 3 éve
Nnnna. Errol van itt nagybaszo 😉Kuldom fenypostaval.Vettem voros Otos. Maradj a celon...SW.....
*ablakcsere*
😂
RedFive
Gabor81
több mint 3 éve
Gabor81
803
Megfogjak nyerni, hihetetlen.Hat az az lenne...Ne igyunk elore a medve borere...Elobb meg visszajonni kellene...:-P
KeyG
több mint 3 éve
KeyG
9 492
Megfogjak nyerni, hihetetlen.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
Gabor81
803
Kuldom fenypostaval.Vettem voros Otos. Maradj a celon...SW.....
*ablakcsere*
😂
RedFive
több mint 3 éve
Nnna.Megvolt.
Amint latom kozben harap a csapat. Csapatnak.
több mint 3 éve
Gabor81
803
Eloszor elolvasom iroi munkassagotok mai termesetNem lesz oromod benne. Egy szenvedo steelers csapat...Meg jobban szenvedo szurkoloi irasok...Cincy bol nem lattam meg ma itt senkit. Marmint szurkolot...Az hogy lehet...Keves van...
RedFive
semleges szurkolokent is gaz volt eddig a meccs, gondolom. Most talan van valami....
Szerkesztette: Gabor81
több mint 3 éve
Eloszor elolvasom iroi munkassagotok mai termeset
több mint 3 éve
Kuldom fenypostaval.*ablakcsere*
😂
több mint 3 éve
Gabor81
803
Kerhetunk?Itt a Steelers.Lefott a kave.
KeyG
Marmint nekem/nalam.😌
Lassuk ami hatravan.
RedFive
több mint 3 éve
Itt a Steelers.Lefott a kave.
KeyG
Marmint nekem/nalam.😌
Lassuk ami hatravan.
több mint 3 éve
Gabor81
803
ez a td volt eddig az egyetlen felvillanasa a csapatnak. Eddig a 1st down is csoda szamba ment....
több mint 3 éve
Gabor81
803
Ez most pech, birok vagy vmi aktualisan realis ize?Hat bena a csapat. Futni nem tudtak. Elkapni sem. Es volt mar 3 TO. Es abbol pontok lettek...
RedFive