Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Mit buknánk ha kipróbálnánk Haskinst?Én is kíváncsi lennék... de ez nem fog eljönni nagyon úgy tűnik...
bcsarli
több mint 2 éve
gabor25
5 144
ki lehetne nekunk jovore nezve normalis qb?bent sajnalom. nem lehet tul konnyu belatni hogy idos vagy es mar nem 21 eves. es fejben lehet mennek a passzok. de a valosagban nem. igy max marad a stat vadaszat. td passzokra? ertem en. de jo ez neki is hogy nem megy?Akkor sajnálnám, ha belátná...de nem akarja. Azt hiszi olyan mint Brady, pedig sosem volt. Így viszont gáz lesz már visszavonulni, mert mindenki ezt akarja már.
ertem hogy jobbnak kell majd lennie jovo hetre. de ez mar nem megy neki. sajnos.
nem rudit szeretnem latni. csak hat ben szenvedest sem.
highsmith nem veletlen vedo.
gabor25
Klaci79
es igen. de lehet ben is ugy van rudinal jobb vagyok masotok meg nincs. nem tudom ez tomlin hibaja hogy nem tudjak leultetni mert nincs csak rosszabb qb szint a csapatban.
több mint 2 éve
bent sajnalom. nem lehet tul konnyu belatni hogy idos vagy es mar nem 21 eves. es fejben lehet mennek a passzok. de a valosagban nem. igy max marad a stat vadaszat. td passzokra? ertem en. de jo ez neki is hogy nem megy?Én nem. A többieket igen. 😊
ertem hogy jobbnak kell majd lennie jovo hetre. de ez mar nem megy neki. sajnos.
gabor25
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
Mit buknánk ha kipróbálnánk Haskinst?meg egy két INT vagy fumble és kiderul
bcsarli
több mint 2 éve
Spy
2 337
Tomlin nem táncol Rookie-kkal.Kenny Pickett??Na ha az előbb irónia volt, akkor most gondolom szarkazmus 😀az a lenyeg hogy jovore is biztos jobbak leszunk. nincs project qb.Daniel Jones valószínű elérhető lesz a tavasszal…
nincs korai koros draft pick. nincs normalis qb meg horizonton sem. es ki lesz a megvalto?
siman lehet innentol ilyen meccseket lathatunk egy ujabb fiatalabb big ben erkezteig. ami nem baj. de legalabb a def karistolna. igy mit nezunk? max szenvedest. 🧐
gabor25
SirPub
Reggio1914
Dzseno
több mint 2 éve
Mit buknánk ha kipróbálnánk Haskinst?
több mint 2 éve
Spy
2 337
Tomlin megcsellendzselhetné Taylor csellendzsét esetleg...ojjanmégnemvótt
több mint 2 éve
Kenny Pickett??Na ha az előbb irónia volt, akkor most gondolom szarkazmus 😀az a lenyeg hogy jovore is biztos jobbak leszunk. nincs project qb.Daniel Jones valószínű elérhető lesz a tavasszal…
nincs korai koros draft pick. nincs normalis qb meg horizonton sem. es ki lesz a megvalto?
siman lehet innentol ilyen meccseket lathatunk egy ujabb fiatalabb big ben erkezteig. ami nem baj. de legalabb a def karistolna. igy mit nezunk? max szenvedest. 🧐
gabor25
SirPub
Reggio1914
több mint 2 éve
Klaci79
22 219
bent sajnalom. nem lehet tul konnyu belatni hogy idos vagy es mar nem 21 eves. es fejben lehet mennek a passzok. de a valosagban nem. igy max marad a stat vadaszat. td passzokra? ertem en. de jo ez neki is hogy nem megy?Akkor sajnálnám, ha belátná...de nem akarja. Azt hiszi olyan mint Brady, pedig sosem volt. Így viszont gáz lesz már visszavonulni, mert mindenki ezt akarja már.
gabor25
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Persze már nem számít, de azért sírok, amikor a 3-17-nél úgy találja el a WR-t a laszti, hogy nincs mellette közvetlenül védő....
több mint 2 éve
gabor25
5 144
bent sajnalom. nem lehet tul konnyu belatni hogy idos vagy es mar nem 21 eves. es fejben lehet mennek a passzok. de a valosagban nem. igy max marad a stat vadaszat. td passzokra? ertem en. de jo ez neki is hogy nem megy? ertem hogy jobbnak kell majd lennie jovo hetre. de ez mar nem megy neki. sajnos.
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Pont ez jutott eszembe, hogy fumblikirály 😊Félig. Ő biztos azt csinálná, amit mondanak a fülére.Na ha az előbb irónia volt, akkor most gondolom szarkazmus 😀az a lenyeg hogy jovore is biztos jobbak leszunk. nincs project qb.Daniel Jones valószínű elérhető lesz a tavasszal…
gabor25
SirPub
Reggio1914
Negyedik éve, de még mindig nem derült ki igazán, mire képes. A fumblikon kívül 😄
SirPub
több mint 2 éve
Gyere, de akkor kötelező nézned is 😊 Én már a Kócc meccset nézem.Annyira szarok vagyunk, hogy már kárörvendeni se jön senki 😊Jöjjek? Én csak BB-t (esetleg a HC-t) nem csípem. a védelemeteket tisztelem. Szóval 😊
bcsarli
csi77
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Lassan kezdem BB-t sajnálni. Nagyon lassan…
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Annyira szarok vagyunk, hogy már kárörvendeni se jön senki 😊Jöjjek? Én csak BB-t (esetleg a HC-t) nem csípem. a védelemeteket tisztelem. Szóval 😊
bcsarli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Félig. Ő biztos azt csinálná, amit mondanak a fülére.Na ha az előbb irónia volt, akkor most gondolom szarkazmus 😀az a lenyeg hogy jovore is biztos jobbak leszunk. nincs project qb.Daniel Jones valószínű elérhető lesz a tavasszal…
gabor25
SirPub
Reggio1914
Negyedik éve, de még mindig nem derült ki igazán, mire képes. A fumblikon kívül 😄
több mint 2 éve
Reggio1914
1 386
Na ha az előbb irónia volt, akkor most gondolom szarkazmus 😀az a lenyeg hogy jovore is biztos jobbak leszunk. nincs project qb.Daniel Jones valószínű elérhető lesz a tavasszal…
gabor25
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
az a lenyeg hogy jovore is biztos jobbak leszunk. nincs project qb.Daniel Jones valószínű elérhető lesz a tavasszal…
gabor25
több mint 2 éve
gabor25
5 144
az a lenyeg hogy jovore is biztos jobbak leszunk. nincs project qb. nincs korai koros draft pick. nincs normalis qb meg horizonton sem. es ki lesz a megvalto?
es ezt mar a 0-5 os tavalyi szezon zaro ota. es javulas nelkul, csak azt latjuk tovabb eroltetunk dolgokat.
majd uj oc megoldja. hat mar 3x nem. ben megoldja. hat nem. majd veteran qb megoldja. hat en azt sem hiszem. ha nem rogers vagy brady szintu jatekos.
Szerkesztette: gabor25
több mint 2 éve
Annyira szarok vagyunk, hogy már kárörvendeni se jön senki 😊
több mint 2 éve
Hát berepült a védő, arra ki számíthat? 😊Főleg Ben szabadulása harmadiknak.... 😀Az nem lehet, hogy simán bedobjuk a törcsit, mint a boxban..... 😀Biztató volt az első drive, nincs baj!
Klemó
Szokol
Klemó
több mint 2 éve
Klemó
5 656
Főleg Ben szabadulása harmadiknak.... 😀Az nem lehet, hogy simán bedobjuk a törcsit, mint a boxban..... 😀Biztató volt az első drive, nincs baj!
Klemó
Szokol
több mint 2 éve
gabor25
5 144
Az nem lehet, hogy simán bedobjuk a törcsit, mint a boxban..... 😀jobb lenne. itt csak raserulni lehet. nem nyerunk sokat.
Klemó