Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
Na, ezt a drive-ot megúsztuk pont nélkül 😊

több mint 1 éve
Pickett "lőlapját" várom holnap. Tuti jobban fog kinézni mint idén bármikor.egy kis előzetes
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
én meg nem értek hozzá...csak a csávó mondta 😀Én azt láttam mozgott a labda. De legyen úgyakkor aki műsorban dolgozik szakértő, nem tudja a szabályokat, mert ő azt mondta piros zászló és megadták volnaAz a jelenlegi szabályok szerint nem volt TD de nagyrészt adomIlyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
Klaci79
G.P.
Klaci79
G.P.
több mint 1 éve
egyébként az O-n sokat kell dolgozni, de ha ezt csinálják a 2. félidőben, előbb-utóbb jönni fog az eredmény...nem ártana mondjuk a checkdown passzokat nem a liga egyik legjobb slot CB-je felé dobni, de amúgy fejlődés van...csak eredmény nincs
több mint 1 éve
Több yardunk van és nem vezetünk... Eddig többnyire fordítva volt...
több mint 1 éve
Én azt láttam mozgott a labda. De legyen úgyakkor aki műsorban dolgozik szakértő, nem tudja a szabályokat, mert ő azt mondta piros zászló és megadták volnaAz a jelenlegi szabályok szerint nem volt TD de nagyrészt adomIlyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
Klaci79
G.P.
Klaci79
több mint 1 éve
akkor aki műsorban dolgozik szakértő, nem tudja a szabályokat, mert ő azt mondta piros zászló és megadták volnaAz a jelenlegi szabályok szerint nem volt TD de nagyrészt adomIlyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
Klaci79
G.P.
több mint 1 éve
Pickett "lőlapját" várom holnap. Tuti jobban fog kinézni mint idén bármikor.

több mint 1 éve
Az a jelenlegi szabályok szerint nem volt TD de nagyrészt adomIlyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
Klaci79
több mint 1 éve
Ilyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.nem vagyok az aki mostanában nagyon dicsérnek őket, de ezt most nem olyan rossz...O-ban várható volt, hogy nem fogunk hasítani két nap munkával, így is egy TD-t elvettek tőlünk, majd fumble RZ-ban....olyan labda pattan hozzájuk ami 10-ből 10 esetben INT lenne...csinálunk egy fumblit visszaszedik...Watt levezette, mert sejtette, hogy nem ezen fog múlni....de most a csapatot nem szidnám...még
Tibi76
több mint 1 éve
Nem hiszem el...
több mint 1 éve
Fortuna ma rendesen simogatja a Cicákokat.Browning 5 évig a szerencsét fejlesztette, és most hogy pàlyára került kiszakadt a zsák😃
Szokol
több mint 1 éve
De ez a Watt is egy ökör. Látszott hogy nem is lezuzni akarja csak levinni. Nem látta vagy mi a tökömLátta, csak bosszantotta. Ha nem látja, lezúzza.
G.P.
több mint 1 éve
Ilyen csapatban nem csoda hogy frusztrált.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 1 éve
De ez a Watt is egy ökör. Látszott hogy nem is lezuzni akarja csak levinni. Nem látta vagy mi a tököm
több mint 1 éve
Ez most hülyeség volt TJ-től...

több mint 1 éve
Watt kicsit frusztrált...nem is csodálom, ilyen malacot ritkán lát az ember
több mint 1 éve
Fortuna ma rendesen simogatja a Cicákokat.
több mint 1 éve
A blitz-cel látványosan nem tud mit kezdeni ma se a fiú.
több mint 1 éve
Tényleg nincs már időkérésünk?

több mint 1 éve
Mondjuk azt, hogy lejárt. Fúddmánleeee 😂
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Elveszett az idő