Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers
több mint 1 éve
Hat meccsen 1 TD 6 fg egy negyed után. Kiváló támadás
több mint 1 éve
Egy jó 0-0.
több mint 1 éve
De vegul 3at lepett TD lett volnaAz meg incomplete, mert a laba lenn volt de nem volt controll a vegenFumbli voltIgen, de DJ elkapását visszanézném.
xtaki
Szokol
xtaki
több mint 1 éve
Leszarom az eredményt, legyen Kenny meg az offense jó.
több mint 1 éve
Az meg incomplete, mert a laba lenn volt de nem volt controll a vegenFumbli voltIgen, de DJ elkapását visszanézném.
xtaki
Szokol
több mint 1 éve
Olyan ez, mint a fociban a les: lehetetlen vitamentes, objektív szabályt megalkotni.Ha TD, ha nem, ez akkor is oda volt hegesztve megint. Kenny tud dobni.TD volt, gyűlölöm ezt a fos szabályt, hogy este a fogmosásig kell kontrollálni a ballont…
Szokol
SirPub
több mint 1 éve
már későFumbli voltIgen, de DJ elkapását visszanézném.
xtaki
Szokol
több mint 1 éve
Ha TD, ha nem, ez akkor is oda volt hegesztve megint. Kenny tud dobni.TD volt, gyűlölöm ezt a fos szabályt, hogy este a fogmosásig kell kontrollálni a ballont…
Szokol
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 1 éve
Érdekesen alakult az elmúlt perc...
több mint 1 éve
Fumbli volt
több mint 1 éve
Ha TD, ha nem, ez akkor is oda volt hegesztve megint. Kenny tud dobni.
több mint 1 éve
Nahát!
több mint 1 éve
Ejjj öcsém, mi passz
több mint 1 éve
Tud kozepre dobni. Nem feltetlen picket volt a hibas eddig.
több mint 1 éve
Welcome back Kenny! 😀
több mint 1 éve
Pont ezeket a faék egyszerű harmadik kísérleteket hiányoltam eddig.
több mint 1 éve
Köszi a linkeket. Nem is tudom láttam-e valaha valakit ennyire várni a sacket, mint most Browning.
több mint 1 éve
Remélem két punter van a meccskeretben, egy lehet nem lesz elég…
több mint 1 éve
Streamekkel hogy állunk?nflhunter.com/cincinnati-bengals-game/
Szokol
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Streamekkel hogy állunk?Ha ha androidos cuccon nézed, akkor DOFU app.
Szokol
több mint 1 éve
Streamekkel hogy állunk?Jól 😃
Szokol
reddit1.nflbite.com/nfl/live/pittsburgh-steelers-at-cincinnati-bengals-2-live-stream
több mint 1 éve
🤣🤣 DJ
több mint 1 éve
Streamekkel hogy állunk?
több mint 1 éve
Mi a baj? Boncz Géza egyik klasszikusából van. 😃Jól láttam, hogy sztálingózik a hó?ajajj
SirPub
Kampman