Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 7 éve
Akkor jó szurkolást és szenvedést. Ez az év sem a felemelkedésről fog szólni.Nem vagyok rofl, és képzeld el követem a Browns szenvedéseit. Nem szurkolok a Bengalsnak.Sziasztok. Benevezek erre a meccsre. A Phins meccseinél nem lehet rosszabb. 😊Rofl akkor még biztos nem néztél Browns meccset. Ha élvezni akarod akkor a bengalsnak szurkolj.
danyly
Csiriba
danyly
több mint 7 éve
Nem vagyok rofl, és képzeld el követem a Browns szenvedéseit. Nem szurkolok a Bengalsnak.Sziasztok. Benevezek erre a meccsre. A Phins meccseinél nem lehet rosszabb. 😊Rofl akkor még biztos nem néztél Browns meccset. Ha élvezni akarod akkor a bengalsnak szurkolj.
danyly
Csiriba
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
kroft hasít...... ha így játszana kibaszhatnánk üvegembert......a 3és 16-nál azt hittem Eifert vana pályán... aztán le esett, hogy a hülye deep cover miatt a backup is Eifertnek tűnik
meme
több mint 7 éve
meme
2 102
amúgy csak nekem tünt fel, hogy nem ismeri az O a szélső futások fogalmát sem?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
kroft hasít...... ha így játszana kibaszhatnánk üvegembert......Azért a Browns elleni teljesítményt fenntartásokkal kell kezelni, mert ahhoz sokat tesz a Browns is...
meme
több mint 7 éve
meme
2 102
kroft hasít...... ha így játszana kibaszhatnánk üvegembert......
több mint 7 éve
Sziasztok. Benevezek erre a meccsre. A Phins meccseinél nem lehet rosszabb. 😊Rofl akkor még biztos nem néztél Browns meccset. Ha élvezni akarod akkor a bengalsnak szurkolj.
danyly
több mint 7 éve
amúgy funfact: Ebben a szezonban eddig még egyszer sem vezettünkízlelgessük.
több mint 7 éve
Szipeter
1 652
Megnézheted a liga leggyatrább centerét munka közben. Elképesztő mit művel eddig Bodine
több mint 7 éve
zsutu
785
Nem hiszem el, hogy mindent megcsinálnak...
több mint 7 éve
Sziasztok. Benevezek erre a meccsre. A Phins meccseinél nem lehet rosszabb. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
kommentátor: kléjton fedzsedem 😀
több mint 7 éve
Szipeter
1 652
Na végre, egy szép Green TD😊
több mint 7 éve
Bodine takaroggy
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
meme
2 102
1943 detroit-giants 0-0
több mint 7 éve
meme
2 102
volt már valaha 0-0-s döntetlen az nfl történetében? 😀asszem egyszer...... még az ősidőkben 😀
Rush
több mint 7 éve
Úgy hallom a helyi közönség sem kedveli Brittet... folyamatos a búúúzás mikor nem kapja el a labdát
több mint 7 éve
meme
2 102
hello urak, jó szurkolást.
több mint 7 éve
Holy Shit Ogbah megdolgozott ezért
több mint 7 éve
zsutu
785
Erről van szó 😉