Cleveland Browns - Cincinnati Bengals
több mint 7 éve
meme
2 102
légyszi sérüljön már meg Dalton......
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
meme
2 102
lafell-nek egy sör szmörétől...
több mint 7 éve
egy idő után elfogy a remény meg a türelem... sok volt a next year.Don't worry... meccs végére megint 1 TD-re leszünk, hogy elmondhassuk mennxire kurva jól küzdöttünk és csak egy kicsi kellett volnaMármint pia nélkül?
nem hiszem, hogy sok meccset bírok még. Komolyan
Drip
Vrij6
több mint 7 éve
Deja vu. Múlt héten ugyanez ment a GB fanek részéről. Aztán jött a második félidő 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Don't worry... meccs végére megint 1 TD-re leszünk, hogy elmondhassuk mennxire kurva jól küzdöttünk és csak egy kicsi kellett volnaMármint pia nélkül?
nem hiszem, hogy sok meccset bírok még. Komolyan
Drip
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
igaza van a szakinak. az offense hivások tényleg sokat javultak, bár szvsz 5 gyözelenél több igy sema lesz
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
meme
2 102
bodine megy ahc-vel együtt. Nincs aki rosteren tartaná...
több mint 7 éve
Szegény clevelandi lakosok, még fizettek is ezért...részemről inkább átnyergelek a red zone közvetítésre, ebből ennyi pont elég volt.
több mint 7 éve
Bodine majdnem elintézte ezt is, ordas nagy facemask volt.Egyébként mit hitt a marhája?
megyerikrisz
Mögé ment a tackle, Bernard mef már mellette futott. Agyfaszt kaptam volna.
több mint 7 éve
Hue Jackson ért valamit a Time managementhez ?
több mint 7 éve
Bodine majdnem elintézte ezt is, ordas nagy facemask volt.Az, nem értem hogy engedhették el... De akkor a következő playből szereztek td-t.
megyerikrisz
több mint 7 éve
Bodine majdnem elintézte ezt is, ordas nagy facemask volt.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
szégyen bazmeg...
több mint 7 éve
Don't worry... meccs végére megint 1 TD-re leszünk, hogy elmondhassuk mennxire kurva jól küzdöttünk és csak egy kicsi kellett volnanem hiszem, hogy sok meccset bírok még. Komolyan
több mint 7 éve
Húúú, ez csúnyán nagy TD volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Fú, azért most durván ad a gép. Ez sima sárga lett volna.
több mint 7 éve
meme
2 102
kroft-ra nem készülhettetek..... mi sem....
több mint 7 éve
zsutu
785
Ebből ennyi elég volt... Na jóéjt.
több mint 7 éve
Úgy érzem joggal pfujol a közönség...
több mint 7 éve
Tök mindegy a sorrend. Szenvedés.Tévedsz. Minden szezon elején reménykedünk, hogy majd idén jobbak leszünk. Aztán meg csak a szenvedés.A Browns-nál sosem a felemelkedésről szól egy szezon. Hanem a szenvedésről évről-évre.Akkor jó szurkolást és szenvedést. Ez az év sem a felemelkedésről fog szólni.Nem vagyok rofl, és képzeld el követem a Browns szenvedéseit. Nem szurkolok a Bengalsnak.Sziasztok. Benevezek erre a meccsre. A Phins meccseinél nem lehet rosszabb. 😊Rofl akkor még biztos nem néztél Browns meccset. Ha élvezni akarod akkor a bengalsnak szurkolj.
danyly
Csiriba
danyly
Csiriba
danyly
Csiriba
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Tévedsz. Minden szezon elején reménykedünk, hogy majd idén jobbak leszünk. Aztán meg csak a szenvedés.A Browns-nál sosem a felemelkedésről szól egy szezon. Hanem a szenvedésről évről-évre.Akkor jó szurkolást és szenvedést. Ez az év sem a felemelkedésről fog szólni.Nem vagyok rofl, és képzeld el követem a Browns szenvedéseit. Nem szurkolok a Bengalsnak.Sziasztok. Benevezek erre a meccsre. A Phins meccseinél nem lehet rosszabb. 😊Rofl akkor még biztos nem néztél Browns meccset. Ha élvezni akarod akkor a bengalsnak szurkolj.
danyly
Csiriba
danyly
Csiriba
danyly
több mint 7 éve
A Browns-nál sosem a felemelkedésről szól egy szezon. Hanem a szenvedésről évről-évre.Akkor jó szurkolást és szenvedést. Ez az év sem a felemelkedésről fog szólni.Nem vagyok rofl, és képzeld el követem a Browns szenvedéseit. Nem szurkolok a Bengalsnak.Sziasztok. Benevezek erre a meccsre. A Phins meccseinél nem lehet rosszabb. 😊Rofl akkor még biztos nem néztél Browns meccset. Ha élvezni akarod akkor a bengalsnak szurkolj.
danyly
Csiriba
danyly
Csiriba
több mint 7 éve
Egyébként évekig a special teamünk volt az egyetlen az nfl élvonalában, hova tűnt? Kicsit sokat futkároznak vissza a lasztival
több mint 7 éve
meme
2 102
ha nyerünk akkor kutyaütők leszünk? 😀