Cleveland Browns - New York Jets
több mint 6 éve
Grat a Brownsnak és Bakernek is jár a pacsi. Kár hogy jövő héten megint Taylor fog kezdeni... Hue megoldja.
több mint 6 éve
Létezik ilyen ?? mi ez az érzés?Át tudom érezni milyen jó érzés az első | SB győzelem | 😉
Drip
Gratula!!!
több mint 6 éve
Létezik ilyen ?? mi ez az érzés?
Drip
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nem lesz annyi. Pihentebbek lesztek, nekünk trap game lehet a meccsünk (Titans után, Chiefs előtt leszünk). Egy számjegyű lesz a difi.Á sztem ellenetek mininum 20 ponttal égünkGratula a Brownsnak, same old Jets 😕Jövő héten lehet javítani - ellenünk.
Wester
iktriad
Wester
több mint 6 éve
Á sztem ellenetek mininum 20 ponttal égünkGratula a Brownsnak, same old Jets 😕Jövő héten lehet javítani - ellenünk.
Wester
iktriad
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Gratula a Brownsnak, same old Jets 😕Jövő héten lehet javítani - ellenünk.
Wester
több mint 6 éve
Na és ki volt Baker előtt az a QB aki 14 pontos hátrányt faragott le debütálásakor? Naná, hogy FitzMagic 😀
több mint 6 éve
Apex
2 980
Mindenesetre gratula a browns-nak
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Apex
2 980
Azért az gáz hogy 1 félidő alatt Mayfield simán lejátszotta Darnoldot
If you aren't going all the way, why go at all? -Joe Namath
több mint 6 éve
Gratula a Brownsnak, same old Jets 😕
Lesz ez még így se!
több mint 6 éve
Szép volt Browns!
több mint 6 éve
Lesz annyi sör, hogy annyit még ő se bír meginni egyedül.a faszt, ő megisz mindent előlem.Nem, vidd anyot helyettem.Ma mindenki bebaszik Clevelandben.már indulok is, jössz te is ? tuti lesz pepsi is
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
a faszt, ő megisz mindent előlem.Nem, vidd anyot helyettem.Ma mindenki bebaszik Clevelandben.már indulok is, jössz te is ? tuti lesz pepsi is
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
Nem, vidd anyot helyettem.Ma mindenki bebaszik Clevelandben.már indulok is, jössz te is ? tuti lesz pepsi is
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
Ma mindenki bebaszik Clevelandben.ideje lenne
iktriad
több mint 6 éve
OMG ami kiesett Schobert kezéből most megvan
több mint 6 éve
Ma mindenki bebaszik Clevelandben.már indulok is, jössz te is ? tuti lesz pepsi is
iktriad
több mint 6 éve
Ma mindenki bebaszik Clevelandben.