Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
Gratula a Barnáknak! Ma jobban akarták a győzelmet és megérdemelten nyertek.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Gratula a barnáknak, a szurkolóiknak is, és a pitts szurkolóinak, hogy ezt hétről-hétre van erejük megnézni, le a kalappal
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Azért ez nem ennyire egyszerű, még akkor sem, ha elvicceled😊kövi 3 meccs hazai sima.. texans ba igazábol csak vmi watt gyerek van coltsba vmi ratyi fiatal QB ravens meg most is majdnem leszopott a BucstólherewegoJobban örülnék 11-5-nek és az üstökös maradásának.kittlinem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.vontod
több mint 10 éve
herewego
1 017
kövi 3 meccs hazai sima.. texans ba igazábol csak vmi watt gyerek van coltsba vmi ratyi fiatal QB ravens meg most is majdnem leszopott a BucstólJobban örülnék 11-5-nek és az üstökös maradásának.kittlinem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.vontod
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Maximum három győzelmet (Jets, Titans, NO) tudok elképzelni, a Ravens sokkal profibb jelenleg (labdákat tudnak szerezni és nem balfaszkodnak, mint mi), a Bengals szerintem oda-vissza, Falcons odahaza jó, KC-t még esetleg elkaphatjuk, de szerintem kizárt.nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.vontod
több mint 10 éve
Jobban örülnék 11-5-nek és az üstökös maradásának.nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.vontod
több mint 10 éve
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz kifcancellaraHa ez kell hozzá hogy üstököst elzavarjuk akkor legyen.
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Baszki Soldi egy felhasználó 😀😀😀 én meg azt hittem h vni vezető...Néha olvass bele a csapatfórumba is 😊 http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelersvontodSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
Köszi! Nem divat drukker vagyok, csak nem tudok mindent ,még' mindent!sorozatjunkie
több mint 10 éve
Nyugi, semmi gond. 😀Néha olvass bele a csapatfórumba is 😊 http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelersvontodSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
Köszi! Nem divat drukker vagyok, csak nem tudok mindent ,még' mindent!sorozatjunkie
Viszont asszem történelmet írtál az oldalon... 😉
több mint 10 éve
herewego
1 017
Akkor ma nem nyerünk?Szokolháát most egy 97yardos td drive utána egy onside kick majd egy ujjab td aztán megint onside és gamewinning drive , majd 2 pontos is jó és megvan 32-31
több mint 10 éve
19:00empty taxiOakland - San Diego PLEASE!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de nézegetve a schedule-t, ez a szezon számomra 5-11-nek néz ki
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Néha olvass bele a csapatfórumba is 😊 http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelersvontodSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
Köszi! Nem divat drukker vagyok, csak nem tudok mindent ,még' mindent!
több mint 10 éve
Akkor ma nem nyerünk?
több mint 10 éve
Az első 2 driveból kellett volna ennyi, bakker. 😊10-et?fcancellaraBell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincsfcancellaraja mondjuk az komoly, és igy 3 pontott szereztünk😀herewego
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
jön a kámbek😀
több mint 10 éve
Néha olvass bele a csapatfórumba is 😊 http://bowl.hu/forum/nfl_-_csapatforumok/pittsburgh_steelersSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
10-et?Bell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincsfcancellaraja mondjuk az komoly, és igy 3 pontott szereztünk😀herewego
több mint 10 éve
Bell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincsfcancellaraErről beszéltem az elején: az O-ban egyénileg hozzák a jó statokat, közben meg 3 pont.
több mint 10 éve
herewego
1 017
Bell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincsfcancellaraja mondjuk az komoly, és igy 3 pontott szereztünk😀
több mint 10 éve
Megis van az èrtèkelèsem:RETEK
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
Bell és Tóni legalább megint 100 yard fölött, ha már más "pozitívum" nincs
több mint 10 éve
az mindig benne van, de ez a Jags egy vicc jelenleg.Browns fanok, köv. 3 meccs, @ Jags, Raiders, Bucs. 😍Joey Tribbianicsak nehogy valami meglepetés szopás legyen belőleDrip
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964