Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
továbbbá brown 120 yard td bell 100+yard 2td, ben 300 yard 2 td, beachum becsicskít mindenkit, szal a b betűs játékosok aprítanak,ámenherewegonyerünk, watt meg becsicskul beachum általBigBen7fúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippemfcancellara
a védelem 2 interceptiont szerez, ficpatrik szakállát meg letépi a mi szakállunk, és az újgyerek meg tudja ki a faszom az a soldi
több mint 10 éve
Browns fanok, köv. 3 meccs, @ Jags, Raiders, Bucs. 😍Joey TribbianiRobi a Cicák mögé jósolt benneteket az év elején.
Minket meg a sor végére. És még igaza is lesz...
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
azért 27 yard átlagban a sectől iszonyat szar, és az a közel 160-200 futott yard meg a másik. Az O töketlenkedése meg a harmadik.
több mint 10 éve
Browns fanok, köv. 3 meccs, @ Jags, Raiders, Bucs. 😍Joey Tribbianicsak nehogy valami meglepetés szopás legyen belőle
több mint 10 éve
herewego
1 017
ámennyerünk, watt meg becsicskul beachum általBigBen7fúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippemfcancellara
több mint 10 éve
herewego
1 017
ja mondjuk egy TD tőle az biztos jönfúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippemfcancellara
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
nyerünk, watt meg becsicskul beachum általfúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippemfcancellara
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
fúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...herewego3,5 sack, egy pick six és egy FF az én tippem
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
legalább fantasy pontokat hozhatna garbage time-ban Bell és Brown 😕
több mint 10 éve
herewego
1 017
fúúú jövőhét MNF vs houston, asszem JJ Watt szétszedi Bent.....én min 5 sacket várok csak tőle;D...
több mint 10 éve
Nem akarom folyamatosan BB-t baszogatni, de 4-ből 2 rossz passza volt a red zone-ban, amit nála gyengébb képességűek megoldottak volna. Ő se húzta ma fel a csapatot..
több mint 10 éve
Browns fanok, köv. 3 meccs, @ Jags, Raiders, Bucs. 😍
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
1y-ról jöhettünk, és nem sikerült belőle pontot csinálni. Gratulálok.JanEgyrészt O balfaszkodás, kettő a főleg mostani nagy hibák: a büntetések...
több mint 10 éve
1y-ról jöhettünk, és nem sikerült belőle pontot csinálni. Gratulálok.
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
na, ez a redzone O feltette az i-re a pontot, reméljük a Browns már lepörgeti az órát és felejtsük el ezt, de k. gyorsan
több mint 10 éve
katasztrófa amit a redzoneba művelünk.. évek ótaherewegoDe legalább ebben következetesek vagyunk.
több mint 10 éve
hát ez simán big bené volt, köszi neki 😛
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
SoldadosSzóval?sorozatjunkieév kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
egyszerűen hihetetlen, amikor még valamit összehoznánk, akkor is elbasszuk
több mint 10 éve
szerintem négy passz lesz ebből😀fcancellaraEbből 2 screen.
több mint 10 éve
BigBen7
1 223
A Who the fuck is Soldi kampány kezdetét vette
több mint 10 éve
sorozatjunkie
269
Szóval?év kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli
több mint 10 éve
fcancellara
1 559
szerintem négy passz lesz ebből😀
több mint 10 éve
Aranyköpések között a helye. 😀év kommentje 😀😀😀DDDDexxter TailorMost bocs,de kezdő vagyok ki a faszom az a Soldi?sorozatjunkieNem trollkodásból, de tényleg kiváncsi vagyok, hogy Soldi erre a meccsre mit mond, mert ha valaki, akkor ő überoptimistafcancellaraJellemzően Ő mindig pont az ellenkezőjét látja mint mi egyszerű földi halandók...kittli