Dallas Cowboys - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Hát persze, azt nagyon csúnyán elcsalták a BoysnakA Chargers elleni? Ha esetleg sötét lenne, akkor nézd vissza. És ha lehet elfogultság nélkül.Mondd már meg, hogy az melyik meccs volt? Komolyan kiváncsi vagyok ráfú de kellett már ez a győzelem, persze kár hogy ilyen sok vitatható ítélet voltvolt itt ellenünk is (nyilván többet fújtak nekünk, ami vitatható volt). De engem nem érdekel, idén láttam már Cowboys meccset is úgy elnyomni a bíróknak, hogy ki is kaptak volna, ha nincs durva bírói belepiszkálás.
Löfli
shagi0206
tamas424
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 833
A Chargers elleni? Ha esetleg sötét lenne, akkor nézd vissza. És ha lehet elfogultság nélkül.Mondd már meg, hogy az melyik meccs volt? Komolyan kiváncsi vagyok ráfú de kellett már ez a győzelem, persze kár hogy ilyen sok vitatható ítélet voltvolt itt ellenünk is (nyilván többet fújtak nekünk, ami vitatható volt). De engem nem érdekel, idén láttam már Cowboys meccset is úgy elnyomni a bíróknak, hogy ki is kaptak volna, ha nincs durva bírói belepiszkálás.
Löfli
shagi0206
tamas424
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Mondd már meg, hogy az melyik meccs volt? Komolyan kiváncsi vagyok ráfú de kellett már ez a győzelem, persze kár hogy ilyen sok vitatható ítélet voltvolt itt ellenünk is (nyilván többet fújtak nekünk, ami vitatható volt). De engem nem érdekel, idén láttam már Cowboys meccset is úgy elnyomni a bíróknak, hogy ki is kaptak volna, ha nincs durva bírói belepiszkálás.
Löfli
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 833
fú de kellett már ez a győzelem, persze kár hogy ilyen sok vitatható ítélet voltvolt itt ellenünk is (nyilván többet fújtak nekünk, ami vitatható volt). De engem nem érdekel, idén láttam már Cowboys meccset is úgy elnyomni a bíróknak, hogy ki is kaptak volna, ha nincs durva bírói belepiszkálás.
Löfli
több mint 2 éve
Szarol voltunk de. Zebrak nalunk is szarabbak
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Attól, hogy máshol nem dobnak zászlót, attól ez még az voltDelay of game volta 0 az órán még nem jelent DoG-et, ott még pörög az óra 1 mp-ig. Ma pl láttam már ennél tovább tartó 0-át is a Lions meccsen, és ott se dobtak zászlót rá.
tamas424
shagi0206
több mint 2 éve
fú de kellett már ez a győzelem, persze kár hogy ilyen sok vitatható ítélet volt
több mint 2 éve
shagi0206
10 833
Ez mekkora faszsag hogy nem nezik vissza? Nem ugy van hogy a meccs vegen ezeket visszaszoktak nezni?2 minute warningon belül nézik vissza, csak. Vagy ha azt mondja a bíró, hogy fumble volt.
Tdog
több mint 2 éve
casaubon
2 274
Ez mekkora faszsag hogy nem nezik vissza? Nem ugy van hogy a meccs vegen ezeket visszaszoktak nezni?Csak a two-minute warning utan.
Tdog
több mint 2 éve
Ez mekkora faszsag hogy nem nezik vissza? Nem ugy van hogy a meccs vegen ezeket visszaszoktak nezni?csak két percen belül
Tdog
több mint 2 éve
shagi0206
10 833
Delay of game volta 0 az órán még nem jelent DoG-et, ott még pörög az óra 1 mp-ig. Ma pl láttam már ennél tovább tartó 0-át is a Lions meccsen, és ott se dobtak zászlót rá.
tamas424
több mint 2 éve
Tdog
653
Ez mekkora faszsag hogy nem nezik vissza? Nem ugy van hogy a meccs vegen ezeket visszaszoktak nezni?
több mint 2 éve
fú az nagyon necces volt
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Delay of game volt
több mint 2 éve
Kurva anYjukat wz fumble volt
több mint 2 éve
Tdog
653
Diggs 😉na most kell szépen lepörgetni az órátVagy labdát szerezni a Dallas D-nek 😉
Löfli
tamas424
több mint 2 éve
shagi0206
10 833
na most kell szépen lepörgetni az órátLehetne. De valahogy az nem az erősségünk.
Löfli
több mint 2 éve
na most kell szépen lepörgetni az órát
több mint 2 éve
Tdog
653
Eddig ez hol volt?
több mint 2 éve
Tdog
653
Prescott azert szar mert tavaly megserult vagy ez most csak igy jon ki iden sok meccsen?Prescottnak lefott a kaveMeg az egész csapatnak ezzel a turnover-rel
Tdog
tamas424
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Prescottnak lefott a kaveMeg az egész csapatnak ezzel a turnover-rel
Tdog
több mint 2 éve
Tdog
653
Prescottnak lefott a kave