Dallas Cowboys - Arizona Cardinals
1 feliratkozó
több mint 2 éve
wow, Simmons
több mint 2 éve
Magunkat verjuk meg
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Na, Dak, most kell megmutatni…
több mint 2 éve
SBL
2 213
Volt némi irónia a kérdésemben.😊Legalább két SB-t benne hagyott a GB-ben, és ebben a hitemben megingathatatlan vagyok. Ezt pedig nehezen felejtem.Innen még simán visszajöhet a Dallas. Amennyiben nem MM a HC.MIért nem bízol benne? A legnagyobb come back-je pont ebben a stadionban volt.
nagylaza
SBL
nagylaza
több mint 2 éve
Legalább két SB-t benne hagyott a GB-ben, és ebben a hitemben megingathatatlan vagyok. Ezt pedig nehezen felejtem.Innen még simán visszajöhet a Dallas. Amennyiben nem MM a HC.MIért nem bízol benne? A legnagyobb come back-je pont ebben a stadionban volt.
nagylaza
SBL
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Szenvedés nézni most ezt az offense-t
több mint 2 éve
Tdog
653
Ezert erdemes volt ennyit varni
több mint 2 éve
Dak mi a tokomet csinal?
több mint 2 éve
Mi is haldunk a PO felè szóval lehet nekünk is se, jöhet egy újabb 6-0 😁 van egy olyan èrzèsem most nem NFC East lesz az SNF 😏Ha most kikapunk, szerintem nem kesz értelme komolyan venni az Eagles elleni meccsetMajd ellenünk megvígasztalódik a Boys 🥳🙂1. ezt a meccset még nem nyertük meg
dande
2. nem vennék rá mérget, hogy könnyű meccs lesz a tietek dallasi szempontból. Nektek most fly eagles van 😀
shagi0206
tamas424
több mint 2 éve
Elege fuggunk a biroktol. Az Oline a holdig hataran dolgozik folyamatosan. Ha olyan sporit kapunk aki szigorubb ott baj lesz.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
végülis a PO már nektek is megvan. Viszont a kérdés, hogy seed mennyire változhat, ha veritek az Eagles-t.Ha most kikapunk, szerintem nem kesz értelme komolyan venni az Eagles elleni meccsetMajd ellenünk megvígasztalódik a Boys 🥳🙂1. ezt a meccset még nem nyertük meg
dande
2. nem vennék rá mérget, hogy könnyű meccs lesz a tietek dallasi szempontból. Nektek most fly eagles van 😀
shagi0206
tamas424
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Ha most kikapunk, szerintem nem kesz értelme komolyan venni az Eagles elleni meccsetMajd ellenünk megvígasztalódik a Boys 🥳🙂1. ezt a meccset még nem nyertük meg
dande
shagi0206
több mint 2 éve
Innen még simán visszajöhet a Dallas. Amennyiben nem MM a HC.
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Majd ellenünk megvígasztalódik a Boys 🥳🙂1. ezt a meccset még nem nyertük meg
dande
több mint 2 éve
Majd ellenünk megvígasztalódik a Boys 🥳🙂
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Kinéz egy rematch, majd akkor nyerjünk 😊
több mint 2 éve
Tdog
653
Nekem ez eléggé outcoaching-nak tűnikMondjuk Prescott is vakon van mostanaban, ez a Cooper feje fole 2 meterrel lott labda is mi volt
tamas424
több mint 2 éve
tamas424
1 758
De legalább Troy örülhet 😉
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Nekem ez eléggé outcoaching-nak tűnik
több mint 2 éve
Holding a tamado falra 5 vs 1…
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Jo a csapat, ez kell majd a POban is, minimum... 😎🤘🍻Inkább több, ha haladni is akarunk.
Cardinalis
több mint 2 éve
SBL
2 213
Furcsa módja az előrehaladásnak.