NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 602
43
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Dallas Cowboys - Chicago Bears
több mint 2 éve
Needa
246
Nem lesz rossz ez a bears offense, hogy sikerult csak 7 Pontot szerezni a komancsok Ellen, nem is ertem
több mint 2 éve
elkiabálnám, de Fowler remek igazolás volt
több mint 2 éve
nem erre az egy konkrét meccsre értettem, inkább egy vicces megjegyzés volt arra a lig szintű trendre, hogy Parsons ellen nem dobálnak3 bedobott holdingnál járunk. Abból egy ment Parsonsra egy szélső futásnál.Hozzateszem az sem realis hogy rank egy sem jottMost összezavarodtam, valaki magyarázza meg hogy mi is az a holding.az amit nem fújnak be Micah Parsons-ra
medvebro
rva
Blevi
tüsi91
több mint 2 éve
Arra gondoltam hogy ellenunk3 bedobott holdingnál járunk. Abból egy ment Parsonsra egy szélső futásnál.Hozzateszem az sem realis hogy rank egy sem jottMost összezavarodtam, valaki magyarázza meg hogy mi is az a holding.az amit nem fújnak be Micah Parsons-ra
medvebro
rva
Blevi
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
3 bedobott holdingnál járunk. Abból egy ment Parsonsra egy szélső futásnál.Hozzateszem az sem realis hogy rank egy sem jottMost összezavarodtam, valaki magyarázza meg hogy mi is az a holding.az amit nem fújnak be Micah Parsons-ra
medvebro
rva
Blevi
több mint 2 éve
vannak meccsek, amin mindent fújnak, meg olyanok, amin szinte mindenet elengedikHozzateszem az sem realis hogy rank egy sem jottMost összezavarodtam, valaki magyarázza meg hogy mi is az a holding.az amit nem fújnak be Micah Parsons-ra
medvebro
rva
Blevi
ez msot a második
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Mióta pofázom már, hogy Pollard szembetűnően jobb, mint Elliott, mégis utóbbit tolják inkább.
több mint 2 éve
Hozzateszem az sem realis hogy rank egy sem jottMost összezavarodtam, valaki magyarázza meg hogy mi is az a holding.az amit nem fújnak be Micah Parsons-ra
medvebro
rva
több mint 2 éve
Most összezavarodtam, valaki magyarázza meg hogy mi is az a holding.az amit nem fújnak be Micah Parsons-ra
medvebro
több mint 2 éve
Most összezavarodtam, valaki magyarázza meg hogy mi is az a holding.Birok sem tudjak
medvebro
több mint 2 éve
medvebro
155
Most összezavarodtam, valaki magyarázza meg hogy mi is az a holding.
több mint 2 éve
igen, de az NFL-ben nem hosszú életűek azok a QB-k, akik futnak isAmikor azt kérték hogy legyen zsebből NFL QB az inkább nem ment mint igen. De ennek sok összetevője van h miért nem és abból az egyik Fields.Fields jó dual-threat QBFields is nagyon jol jatszik.Egyelőre ott tartunk, hogy bárki ellen tudunk futni. S szerintem a mai is jó edzői munka nálunk az offensenél.Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.Megint az hogy ennel mindket oldalon volt 1000 komolyabb. Minek most dobjak?
Charlie Firpo
Amugy bearazzak a vedelmunket most.
Blevi
tüsi91
Blevi
ez elég college-style offense azért
rva
tüsi91
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Jókor jön a bye week…
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Amikor azt kérték hogy legyen zsebből NFL QB az inkább nem ment mint igen. De ennek sok összetevője van h miért nem és abból az egyik Fields.Fields jó dual-threat QBFields is nagyon jol jatszik.Egyelőre ott tartunk, hogy bárki ellen tudunk futni. S szerintem a mai is jó edzői munka nálunk az offensenél.Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.Megint az hogy ennel mindket oldalon volt 1000 komolyabb. Minek most dobjak?
Charlie Firpo
Blevi
tüsi91
Blevi
rva
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Lassan nem lesz safety-nk…
több mint 2 éve
oh ne, nem hiányzik egy Wilson sérülésbe is vitték az öltözőbe, Marquise Bell a helyén
rva
több mint 2 éve
Elfogyunk a vegere
több mint 2 éve
Ha akarunk iden valamit egy hasonlot csak sokkal nagyobb talent levellel kell elvetni (Eagles)Fields jó dual-threat QBFields is nagyon jol jatszik.Egyelőre ott tartunk, hogy bárki ellen tudunk futni. S szerintem a mai is jó edzői munka nálunk az offensenél.Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.Megint az hogy ennel mindket oldalon volt 1000 komolyabb. Minek most dobjak?
Charlie Firpo
Blevi
tüsi91
Blevi
rva
több mint 2 éve
D-Law masodszor nem Tudja levinni Fieldset 3rd downra
több mint 2 éve
oh ne, nem hiányzik egy Wilson sérülés
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Kimagaslóan a legjobb meccse egész karrierjének.Fields is nagyon jol jatszik.Egyelőre ott tartunk, hogy bárki ellen tudunk futni. S szerintem a mai is jó edzői munka nálunk az offensenél.Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.Megint az hogy ennel mindket oldalon volt 1000 komolyabb. Minek most dobjak?
Charlie Firpo
Blevi
tüsi91
Blevi
Talent nincs körülötte.
Idén két olyan offense jött szembe ahol jó a támadófal jó a QB és nagyon jók az elkapók. Mindkét meccsen elpáholták a védelmet.
több mint 2 éve
Fields jó dual-threat QBFields is nagyon jol jatszik.Egyelőre ott tartunk, hogy bárki ellen tudunk futni. S szerintem a mai is jó edzői munka nálunk az offensenél.Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.Megint az hogy ennel mindket oldalon volt 1000 komolyabb. Minek most dobjak?
Charlie Firpo
Blevi
tüsi91
Blevi