NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Dallas Cowboys - Chicago Bears
több mint 2 éve
Fields is nagyon jol jatszik.Egyelőre ott tartunk, hogy bárki ellen tudunk futni. S szerintem a mai is jó edzői munka nálunk az offensenél.Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.Megint az hogy ennel mindket oldalon volt 1000 komolyabb. Minek most dobjak?
Charlie Firpo
Amugy bearazzak a vedelmunket most.
Blevi
tüsi91
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Egyelőre ott tartunk, hogy bárki ellen tudunk futni. S szerintem a mai is jó edzői munka nálunk az offensenél.Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.Megint az hogy ennel mindket oldalon volt 1000 komolyabb. Minek most dobjak?
Charlie Firpo
Blevi
több mint 2 éve
a futás elleni védelmen van még mit csiszolni, úgy látomnem biztos, hogy a hétközbeni igazolás megtette a hatását
legalábbis rövid távon nem
több mint 2 éve
Charlie Firpo
4 569
HOPPÁ: Clark a PÁLYÁN!!!!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 2 éve
Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.Megint az hogy ennel mindket oldalon volt 1000 komolyabb. Minek most dobjak?
Charlie Firpo
több mint 2 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez a hódingot simán el kellett volna engedni.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 2 éve
Fields megint megcsinalta a playt, de Montgomery mitol fumblizta el?
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Aki kiutotte a labdát védő egy potenciális first downt és utána 20 yardot óvott meg. Kurva nagy play.
több mint 2 éve
Legszebb Fields játék, végre nem futni akart, hanem tudatosan passzolni, erre ez. Szép védőmunka volt a FF, de azért legalább pacsizzuk le Parsonst....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Az első (rtp) a szabályok szerint adható volt, ok…ok, bár nem teljesen értek egyetEz csak egyszerű tényközlés volt, minden indulat nélkülKét TO ment el, igen csak megkérdőjelezhető bírói döntésekennyugi
tamas424
csi77
tamas424
csi77
Akkor a másodiknál, ahol az ítélet az volt, hogy fumble recovered by Dallas, hol volt egy 100%-os bizonyíték arra, hogy visszaszerezte a controlt? Mert nem volt, és ha nem volt, akkor szabály szerint marad a pályán hozott ítélet.
Még a bíró szakértő is azt mondta, hogy valószínűsítették, hogy visszaszerezte, na ennyit a szabályok alkalmazásáról…
Szerkesztette: tamas424
több mint 2 éve
Szegeny Fields
több mint 2 éve
Jól kezdtetek, a mi védelmünk az előző hétvégét ünnepelte valszeg, aztán egy jó drive és egy Prescott int a félidő vége előtt, amiből kicsit feltámadtunk, ez kitartott a második félidő elejéig, eddig.....köszi, működiknincs egy működő stream-je valakinek?fabtech.work/dallas-cowboys-vs-chicago-bears/?sport=american-football
most értem haza
az első oldők nem működnek
köszi
rva
Csita
egyből láttam is egy remek TD drive-ot
miről maradtam le eddig?
rva
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
ok, bár nem teljesen értek egyetEz csak egyszerű tényközlés volt, minden indulat nélkülKét TO ment el, igen csak megkérdőjelezhető bírói döntésekennyugi
tamas424
csi77
tamas424
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Nyak.Szerintem nem ert a fejehez, es nem a szabaly szar hanem hogy inkozisztensen ossze vissza nevre dobaljak. Fieldsnel ez nem igaz mondjuk.Blevi. Bazdmeg.Es az rtp?Miert? Ez kurva egyértelmű volt a hátsó képből.Na ez erdekes volt reposession?Ezt simán a mienk.
Blevi
tüsi91Nem pnaszkodhattok azertNa ez erdekes volt reposession?Ezt simán a mienk.
Blevi
tüsi91
Blevi
tüsi91
Blevi
Attól hogy a szabály szar. Ha nyakon vagy pofán vágod a QBt az büntetés. Szerinted nem volt az?
Gyerekek én sem vertem a tamtamot azért mert nem dobták be a dpit az első passznal a meccsen. Ott volt a WR kezében eldobta. Minek anyazzak.
tüsi91
Blevi
De ha nem ért hozzá akkor ok. Elég egyértelmű szabálytalanság volt a szabály alapján.
több mint 2 éve
köszi, működiknincs egy működő stream-je valakinek?fabtech.work/dallas-cowboys-vs-chicago-bears/?sport=american-football
most értem haza
köszi
rva
Csita
egyből láttam is egy remek TD drive-ot
miről maradtam le eddig?
több mint 2 éve
Szerintem nem ert a fejehez, es nem a szabaly szar hanem hogy inkozisztensen ossze vissza nevre dobaljak. Fieldsnel ez nem igaz mondjuk.Blevi. Bazdmeg.Es az rtp?Miert? Ez kurva egyértelmű volt a hátsó képből.Na ez erdekes volt reposession?Ezt simán a mienk.
Blevi
Blevi
tüsi91
Blevi
tüsi91
Blevi
Attól hogy a szabály szar. Ha nyakon vagy pofán vágod a QBt az büntetés. Szerinted nem volt az?
Gyerekek én sem vertem a tamtamot azért mert nem dobták be a dpit az első passznal a meccsen. Ott volt a WR kezében eldobta. Minek anyazzak.
tüsi91
Azt elfogadom hogy utana n+1 play volt ahol lehetett volna javitani.
Szerkesztette: Blevi
több mint 2 éve
tüsi91
11 023
Blevi. Bazdmeg.Es az rtp?Miert? Ez kurva egyértelmű volt a hátsó képből.Na ez erdekes volt reposession?Ezt simán a mienk.
Blevi
Blevi
tüsi91
Blevi
tüsi91
Blevi
több mint 2 éve
Offense fejre all egy hibatol az nem oke
több mint 2 éve
nincs egy működő stream-je valakinek?szurkolótársadtól kaptam:
most értem haza
köszi
rva
dudestream.com/2022/10/30/chicago-vs-dallas/
Hajrá Bad Bones!
több mint 2 éve
tamas424
1 758
Ez csak egyszerű tényközlés volt, minden indulat nélkülKét TO ment el, igen csak megkérdőjelezhető bírói döntésekennyugi
tamas424
csi77
több mint 2 éve
Csita
339
nincs egy működő stream-je valakinek?fabtech.work/dallas-cowboys-vs-chicago-bears/?sport=american-football
most értem haza
köszi
rva