Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Nem kell beszarni, simán visszahozható a meccs, félidőben úgy 15 percünk van visszahozni Flynnt, Lacyt és Tramont
több mint 7 éve
szét kell szórni a zsugát.Nelson, Bennett?
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Végre lassan a Sport TV utol éri a live közvetítést 😊Onnan már nekünk áll a zászló
Breki
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Ricsi Rodgers! Egy-két meccsen(2éve) go-to-guy volt, akkoriban azt hittem, h elég komoly szereplő lesz az O-ban.
több mint 7 éve
Breki
278
Végre lassan a Sport TV utol éri a live közvetítést 😊
több mint 7 éve
Breki
278
Azt nem értem, hogy ugye tudjuk, hogy ha Prescott szereti megfutni a 1.downt akkor figyelhetnénk ilyen piti dolgokra is .. stbAzért itt most nem ez baj ..szerintem . Dak amit elenged complete , hívhatsz te bármit így .Azért a play hívások sem mennek MM nek...Én halálkomolyan mondom kibasznám őket a faszba , kurvára nyugodtan játszhatnak helyettük freeagentek is.Ok , Randall-Rollins ma küldetése complete , hamar megvan 😀 elképesztőaz az elképesztő, h minden szurkoló látja rajtuk, h nullák, de folyamatosan játszanak..
nando89
Pep71
nando89
Breki
nando89
több mint 7 éve
aszondják MM feje már Whisenhunt vörös, utána már Coughlin-féle rák vörös van?
több mint 7 éve
A a baj, most nem a Bengals az ellenfél.. Múlt héten nem tudtam elképzelni, hogy ne nyerjük meg azt a meccset,(hasonló különbségnél) most a tisztes helytállásra sem látok esélyt. Talán majd a garbage time meghozza!!!
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Gunter is jobb volt náluk, bár ez nem nagy szó 😀Én halálkomolyan mondom kibasznám őket a faszba , kurvára nyugodtan játszhatnak helyettük freeagentek is.Ok , Randall-Rollins ma küldetése complete , hamar megvan 😀 elképesztőaz az elképesztő, h minden szurkoló látja rajtuk, h nullák, de folyamatosan játszanak..
nando89
Pep71
nando89
több mint 7 éve
nando89
3 894
Azért itt most nem ez baj ..szerintem . Dak amit elenged complete , hívhatsz te bármit így .Azért a play hívások sem mennek MM nek...Én halálkomolyan mondom kibasznám őket a faszba , kurvára nyugodtan játszhatnak helyettük freeagentek is.Ok , Randall-Rollins ma küldetése complete , hamar megvan 😀 elképesztőaz az elképesztő, h minden szurkoló látja rajtuk, h nullák, de folyamatosan játszanak..
nando89
Pep71
nando89
Breki
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
A Randall-Rollins móka duó többet ártott a Packers-nek mint Bostick. Ettől nagyobb sértést nem tudok elképzelni.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Breki
278
Azért a play hívások sem mennek MM nek...Én halálkomolyan mondom kibasznám őket a faszba , kurvára nyugodtan játszhatnak helyettük freeagentek is.Ok , Randall-Rollins ma küldetése complete , hamar megvan 😀 elképesztőaz az elképesztő, h minden szurkoló látja rajtuk, h nullák, de folyamatosan játszanak..
nando89
Pep71
nando89
több mint 7 éve
nando89
3 894
Én halálkomolyan mondom kibasznám őket a faszba , kurvára nyugodtan játszhatnak helyettük freeagentek is.Ok , Randall-Rollins ma küldetése complete , hamar megvan 😀 elképesztőaz az elképesztő, h minden szurkoló látja rajtuk, h nullák, de folyamatosan játszanak..
nando89
Pep71
több mint 7 éve
nando89
3 894
Most mindenképp pontok kellenek , ha akarunk vmit .
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Ok , Randall-Rollins ma küldetése complete , hamar megvan 😀 elképesztőaz az elképesztő, h minden szurkoló látja rajtuk, h nullák, de folyamatosan játszanak..
nando89
több mint 7 éve
"Csak erre a meccsre húztuk fel a nászutat" Azért nem ártott volna más felhúzni másra sem...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
nando89
3 894
Ok , Randall-Rollins ma küldetése complete , hamar megvan 😀 elképesztő
több mint 7 éve
Szerencsétlen Odell,mondjuk most ő is átmenne rajtunk féllábbala Rollins-Randall párosból az egyik TALÁN megoldaná
Tactful Cactus
több mint 7 éve
off topicGiants ráhajt az 1/1-re asszem - OBJ törött szárkapocscsont
csak abban reménykedem, hogy nemcsak QB kell nekik, hanem az OL-t is újra kell építeniük
több mint 7 éve
waaaay to easy
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Szerencsétlen Odell,mondjuk most ő is átmenne rajtunk féllábbal
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
nando89
3 894
Nem az első félidőben fogjuk megállítani őket 😀
több mint 7 éve
annyira kivan a faszom ezzel a ZBS-szelfőleg, amikor látványosan nem megy, és csak nyomjuk, csak nyomjuk
több mint 7 éve
muci, egy yarddal messzebb kellett volna menni