NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Dallas Cowboys - Green Bay Packers
több mint 7 éve
Dallas védelem mintha be lenne nyugtatózva. Remélem felébrednek és bedarálják packerst
több mint 7 éve
Breki
278
Először igen csúnyának nézett ki kis képernyőn nézve...és erre nem fújtak.. 😒mire mit? hogy a vállvédőjét betette a mellkasába?
Breki
slowmotion
De legalább össze jött a TD,
több mint 7 éve
Akiért az upright szól, de lesz ez jobb is
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Pep71
2 591
bravó...
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Anthony Brown volt eddig a legjobb CB-nk- muhaha.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
és erre nem fújtak.. 😒Még volt része Cobbnak ami a pályán volt...
Breki
Jó Ripet látni, hát még Adamst!!!!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Pep71
2 591
ADAMS!!!!!!!!!!!
több mint 7 éve
és erre nem fújtak.. 😒mire mit? hogy a vállvédőjét betette a mellkasába?
Breki
több mint 7 éve
Breki
278
és erre nem fújtak.. 😒
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez a dallas-i védelem, hát fogalmazzunk finoman: gyenge.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
etessük Jones-t amíg lehet. 😊
több mint 7 éve
nem a zebrákkal kéne foglalkozni, hanem a secondaryval...ez de komolytalan 😀Mondom csak nekünk fújnak , ez csak erősíti a szabályt 😀
Pep71
nando89
több mint 7 éve
Pep71
2 591
Valljuk be nem is lett volna igazi GB meccs, ha nem bekapott TD-vel kezdünk. Ez megint elég sima volt, már nem is izgultam, hogy vajon...nem lett volna TD..elejtette Bryant, mikor még hozzá sem értek
twitch(4thline)
több mint 7 éve
ezt mondjuk én sem értem.de legalább el lehet mondani, hogy még a bírókkal sem tudunk nyerni.
több mint 7 éve
James007
1 853
Mindjárt jön a Taba, azt el is mondja, hogy ez így vanez de komolytalan 😀Mondom csak nekünk fújnak , ez csak erősíti a szabályt 😀
Pep71
nando89
több mint 7 éve
nando89
3 894
ez de komolytalan 😀Mondom csak nekünk fújnak , ez csak erősíti a szabályt 😀
Pep71
több mint 7 éve
Valljuk be nem is lett volna igazi GB meccs, ha nem bekapott TD-vel kezdünk. Ez megint elég sima volt, már nem is izgultam, hogy vajon...
több mint 7 éve
Breki
278
Sziasztok... Látom lejt a hazai pálya megint ...