Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Ahogy állnak a pálya mellett már abból zongorázni lehet a két ember közötti különbséget. Ha Garret érti is a játékot egyáltalán nem egy vezető alkat.ott van a linkelt cikkben is, hogy az új Sean Paytont akarták megtalálni benne a Boys-nálGarrettet anno miért gondolták hogy jó HC-lesz?Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
Geeri
baggio
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
sanszos Rivers 153.8-as mutatója...ahogy számolom, ez "csak" 149 lesz..
Szerkesztette: Chargers LT
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
twitter.com/Rogerskolney/status/933851143834406912
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
pedig ha egy meccs érdektelenségbe fullad, pláne playoffban, akkor brace yourself mert ilyen kommentek is coming.azt hittem le tudom már élni az életemet ezen látvány elkerülésével, de nem számoltam az eredménykövető random kommentjeivelrá gondoltPaytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
slowmotion
static.femina.hu/terasz/sp_vallomas_szerelem/eder_krisztian.jpg
petey
baggio
például nem lett volna megalakítva a felcsúti amifoci csapat egy Chiefs-Colts WC meccsen ha történik valami 😀 bár nem tudom mi volt a nevük már...
több mint 7 éve
hát persze.www.nfl.com/news/story/0ap1000000091208/article/sean-payton-joining-the-dallas-cowboys-is-a-very-real-possibilityPaytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
slowmotion
baggio
azt ugye tudod, mit jelent a tampering? merthogy az lett volna, ha Jerry meggyőzi Paytont, hogy ne írja alá azt a szerződést, amit egy hónappal a cikk megjelente után alá is írt, kb két hónappal azelőtt, hogy egyáltalán tárgyalni lehetett volna vele.
egyébként ezt én is olvastam anno, de még nekem, mezei európai kis hülyének is nyilvánvaló volt, hogy ha Benson leül Paytonnal, és elmondja, hogy mögötte áll, akkor Payton nem megy sehova... és hát ez így meg is történt.
több mint 7 éve
Köszi az erdeménykövetőzést, egy élmény volt. 😊
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Még jó hogy én nár egy ideje nem vagyok tisztában az ilyen szupersztár celebekkek 😀azt hittem le tudom már élni az életemet ezen látvány elkerülésével, de nem számoltam az eredménykövető random kommentjeivelrá gondoltPaytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
slowmotion
petey
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 313
playoff idején inkább maradj távol, cifrább dolgok is lesznekazt hittem le tudom már élni az életemet ezen látvány elkerülésével, de nem számoltam az eredménykövető random kommentjeivelrá gondoltPaytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
slowmotion
petey
baggio
több mint 7 éve
Garrett-nél nekem már az sem volt szimpatikus, hogy a rossz nyelvrk szerint fúrta Wade papát, hogy HC lehessen.
több mint 7 éve
ott van a linkelt cikkben is, hogy az új Sean Paytont akarták megtalálni benne a Boys-nálGarrettet anno miért gondolták hogy jó HC-lesz?Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
Geeri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
azt hittem le tudom már élni az életemet ezen látvány elkerülésével, de nem számoltam az eredménykövető random kommentjeivelrá gondoltPaytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
slowmotion
petey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Fluor Tomika lenne az OCrá gondoltPaytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
slowmotion
petey
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Mégis jobbak voltunk mint most... Sex cannon azért eldörrent néha 😊Sexy Rexyvel 😊A 2000-es évek Bearsét én szerettem nézni, most komolyan.Ja... Tudom már miért szar... Mert mi megint nem vagyunk ott 😀Én is tartok tőle, hogy megismétlődik az utóbbi évek szar rájátszásaaz ok, de lassan a wild card körnek se lesz értelmeazért hogy milyen csapatok vannak az "in the hunt" kategóriában mindkét oldalon, enyhén nevetséges...Ilyen az, amikor nem egy bizottság dönt a playoff helyekről 😊
baggio
Kampman
baggio
Kampman
Tomcsik
Kampman
Chargers LT
több mint 7 éve
Garrettet anno miért gondolták hogy jó HC-lesz?Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Meg a jó védelmükkel és főleg Hesterrel. Meg volt bennük az érdekesség-faktor, a mai Bearsben nem igazán.Sexy Rexyvel 😊A 2000-es évek Bearsét én szerettem nézni, most komolyan.Ja... Tudom már miért szar... Mert mi megint nem vagyunk ott 😀Én is tartok tőle, hogy megismétlődik az utóbbi évek szar rájátszásaaz ok, de lassan a wild card körnek se lesz értelmeazért hogy milyen csapatok vannak az "in the hunt" kategóriában mindkét oldalon, enyhén nevetséges...Ilyen az, amikor nem egy bizottság dönt a playoff helyekről 😊
baggio
Kampman
baggio
Kampman
Tomcsik
Kampman
Chargers LT
több mint 7 éve
rá gondoltPaytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
slowmotion
több mint 7 éve
Sexy Rexyvel 😊A 2000-es évek Bearsét én szerettem nézni, most komolyan.Ja... Tudom már miért szar... Mert mi megint nem vagyunk ott 😀Én is tartok tőle, hogy megismétlődik az utóbbi évek szar rájátszásaaz ok, de lassan a wild card körnek se lesz értelmeazért hogy milyen csapatok vannak az "in the hunt" kategóriában mindkét oldalon, enyhén nevetséges...Ilyen az, amikor nem egy bizottság dönt a playoff helyekről 😊
baggio
Kampman
baggio
Kampman
Tomcsik
Kampman
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000091208/article/sean-payton-joining-the-dallas-cowboys-is-a-very-real-possibilityPaytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
slowmotion
---
több mint 7 éve
Az a baj, hogy nem augusztusban van az egész szezon. Akkor még mindig, mindenki kurvajó.Jaja..és lassan az SB győzelmet is sorsolni kéne. 😀az ok, de lassan a wild card körnek se lesz értelmeazért hogy milyen csapatok vannak az "in the hunt" kategóriában mindkét oldalon, enyhén nevetséges...Ilyen az, amikor nem egy bizottság dönt a playoff helyekről 😊
baggio
Kampman
baggio
Greengo
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Paytonra sosem volt esély.Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
baggio
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Azt én is... 6 éve viszont önsanyargatás Bears fannak lenni 😊A 2000-es évek Bearsét én szerettem nézni, most komolyan.Ja... Tudom már miért szar... Mert mi megint nem vagyunk ott 😀Én is tartok tőle, hogy megismétlődik az utóbbi évek szar rájátszásaaz ok, de lassan a wild card körnek se lesz értelmeazért hogy milyen csapatok vannak az "in the hunt" kategóriában mindkét oldalon, enyhén nevetséges...Ilyen az, amikor nem egy bizottság dönt a playoff helyekről 😊
baggio
Kampman
baggio
Kampman
Tomcsik
Kampman
több mint 7 éve
Jaja..és lassan az SB győzelmet is sorsolni kéne. 😀az ok, de lassan a wild card körnek se lesz értelmeazért hogy milyen csapatok vannak az "in the hunt" kategóriában mindkét oldalon, enyhén nevetséges...Ilyen az, amikor nem egy bizottság dönt a playoff helyekről 😊
baggio
Kampman
baggio
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Kampman
28 313
A 2000-es évek Bearsét én szerettem nézni, most komolyan.Ja... Tudom már miért szar... Mert mi megint nem vagyunk ott 😀Én is tartok tőle, hogy megismétlődik az utóbbi évek szar rájátszásaaz ok, de lassan a wild card körnek se lesz értelmeazért hogy milyen csapatok vannak az "in the hunt" kategóriában mindkét oldalon, enyhén nevetséges...Ilyen az, amikor nem egy bizottság dönt a playoff helyekről 😊
baggio
Kampman
baggio
Kampman
Tomcsik
több mint 7 éve
Amúgy baggio, nem te voltál az aki nagyon pártoltad végig Prescottot, és tavaly hangoztattad, hogy jó is lett. Most mi a véleményed?de, le is vagyok sújtva, bár bízom benne, hogy a hc-oc váltás után még össze tudja szedni magát, azt tartom, hogy garrettet már évekkel ezelőtt ki kellett volna rúgni (és leszerződtetni SP-t, mikor volt rá esély)
balintbaba
---
több mint 7 éve
hát akkor megAnnál engem jobban neveltek.karmaizabiccs, ha minden jól megy, akkor év végén lehet neki visszamutogatni a nullát.Nem az a baj, ekézhetne minket, de ő nem ezt teszi.ez van, ők most 9-1, mi meg 5-6.www.youtube.com/watch?v=UcZzlPGnKdUNagyon vicces es korrekt vagy mint mindig.
balintbaba
Blevi
amikor 4-12-vel végeztek, akkor nyilván kevésbé tudott ekézni minket, de most talán meg is érdemeljük.
slowmotion
Charlie Firpo
slowmotion
Blevi