Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 7 éve
Ez katasztrofálisan gyenge!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
teljesen esélytelen volt a hívás is...
több mint 7 éve
Ha megnézed a tavalyi statokat, liga alja az OHogy pont ennek a D-nek nem jut legalább egy közepes O.hát nem hiszem, hogy nincs közepes O-tok. OBJ, Marshall, Eli. Gondolj bele mi lenne ha a piros sapkás 3-as játszana Eli helyett. Leírni is szörnyű
gyurczi
krisz0621
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
wow 😊
több mint 7 éve
dinkaaa
1 044
Hogy pont ennek a D-nek nem jut legalább egy közepes O.hát nem hiszem, hogy nincs közepes O-tok. OBJ, Marshall, Eli. Gondolj bele mi lenne ha a piros sapkás 3-as játszana Eli helyett. Leírni is szörnyű
gyurczi
több mint 7 éve
Zet
1 563
Lassan el kellene kezdeni néhány first down-t szerezni...
több mint 7 éve
Az a baj, hogy az egyetlen esély, ha a D megnyeri, de el fognak fáradnimár így is rohadt jól jött a negyed vége...
gyurczi
több mint 7 éve
Hogy pont ennek a D-nek nem jut legalább egy közepes O.
több mint 7 éve
Na végre
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 7 éve
Az a baj, hogy az egyetlen esély, ha a D megnyeri, de el fognak fáradni
több mint 7 éve
J.JENKINS. az eddig legalább megdolgozika pénzéért!
több mint 7 éve
ozibozi
17 165
szerintem akkor lepődtünk volna meg ha nem ez történikJa csak fura, hogy a nem túl veretes dallasi védőfal is így megy át new yorki falon.hát gyerekek ez nagyon gáz....nem minden qb rendelkezik Wilson lábaival, hogy elbírja ha 2mp alatt az arcába jönnek már a védők
yooker
alatriste
balintbaba
több mint 7 éve
ezt szépen benyaltuk..jó hívás volt sajnos
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Szerintem is.Ez milyen kézfogó volt márSzerintem ez még simán belefér.
Charlie Firpo
balintbaba
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ez milyen kézfogó volt márSzerintem ez még simán belefér.
Charlie Firpo
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Ez milyen kézfogó volt már
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Ja csak fura, hogy a nem túl veretes dallasi védőfal is így megy át new yorki falon.hát gyerekek ez nagyon gáz....nem minden qb rendelkezik Wilson lábaival, hogy elbírja ha 2mp alatt az arcába jönnek már a védők
yooker
alatriste
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
hát gyerekek ez nagyon gáz....nem minden qb rendelkezik Wilson lábaival, hogy elbírja ha 2mp alatt az arcába jönnek már a védők
yooker
Liverpool Fc
több mint 7 éve
még altatunk... azt a pár passzt amit a meccsen meg tudunk csinálni, későbbre tartogatjuk.Csak ne menjen el addigra a hajó...
ozibozi
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Feed the beast!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
hát gyerekek ez nagyon gáz....
több mint 7 éve
ozibozi
17 165
még altatunk... azt a pár passzt amit a meccsen meg tudunk csinálni, későbbre tartogatjuk.
több mint 7 éve
dinkaaa
1 044
Reménykedtem, hogy idén elmegy valami értelmes fodrászhoz.OBJ haja katasztrófa 😀Tavaly is ilyen volt.
krisz0621
iktriad
több mint 7 éve
Hát ez kevés lesz az O-tól.