Dallas Cowboys - New York Giants
több mint 5 éve
na ezzel TDre kell menni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
mondjuk a második kórház passz Lamb-nek
több mint 5 éve
Lamb inasba teszi a secet
több mint 5 éve
Ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mondjuk lehet javítana az esélyeken ha amari felé is menne labdaLamb megoldja
eaglesmcnabb
rva
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
mondjuk lehet javítana az esélyeken ha amari felé is menne labdaLamb megoldja
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Kezdjem sorolni?Imádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
csebi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
mondjuk lehet javítana az esélyeken ha amari felé is menne labda
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Imádom ezt. Most kaptatok ajándékba 4 pontot de menjen a bírók szidása ...mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Baszki meg Romo szerint sem egyértelmű
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
mondjuk az előző playnél valahogy nem volt meg, mert valamelyik falembernél először neck brace-t csináltak, aztán meg a sisakjánál fogva húzták vissza, szóval tudom, hogy holdingon nem érdemes fennakadni, de azért egy ilyet illene kiszúrni - főleg, hogy odaért volna Danielrehazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
rva
több mint 5 éve
Az Eaglesnek nem...végülis 6-10-zel meglehet a csoportgyőzelem bárkinekA magam részéről (nem MM miatt) arra tippeltem az NFL Csevegőben, hogy a Dallas nyeri a csoportot. Most sincs jobb ötletem.Tony Romo... Újabban mindig az jut eszembe róla, amikor pár éve szezon előtt megjósolta a Jax-Packers SB-t, és egyik csapat se került a PO-ba.gondolom annyira is vette komolyan, amennyire lehet.
nagylaza
amikor jött McCarthy, meg Lamb, akkor mindenki elkezdett minket esélyesként kezelni. na igen, csak a kezdő OL hatvan százaléka nincs, a védelem egy határ szar. ezt megmondta volna bárki is szezon előtt?
slowmotion
nagylaza
slowmotion
több mint 5 éve
Nem ugy volt h nalunk van a best spec team coach ever?
több mint 5 éve
Arra írtam, pre snap zászlón bebukni egy ilyen TD-t, Judge vérnyomása fel is szököttEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
hazai pályaEzen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
csebi
több mint 5 éve
Mennyből a pokolba...
több mint 5 éve
Ez akkor is égő, ilyet beszopni.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
pedig tökös húzás volt
több mint 5 éve
Ezen elhasalniCsak dobtak egy zászlót csakúgy ...
Jakehomer
több mint 5 éve
Ez kamu ...
több mint 5 éve
na elmennek a picsába
több mint 5 éve
de az ilyenekért olyan groundingot adnék, hogy csak zúg
több mint 5 éve
Nem volt grounding?
több mint 5 éve
Jaylon leszokhatna erről a swipe-ről. nem játszik annyira jól, hogy legyen signature move-ja. nem érdemli meg.