Dallas Cowboys - Washington Redskins
több mint 10 éve
tessék sixo, játszál en.wikipedia.org/wiki/List_of_United_States_cities_by_population
több mint 10 éve
és jinxtriad megin...Sixo67Hiába aki tud, az tud. 😀😀
több mint 10 éve
Romo visszatér. Hát ennek nem lesz jó vége.
több mint 10 éve
és jinxtriad megin...Nem írok üzenetet, kivéve talán majd a 16. héten, a TNFen.Ezzel akartad a gyanút elterelni magadról. De átlátok rajtad.Sixo67Az üzenetíró azt írta nem szurkol senkinek, csak valakik (Rivers) ellen.iktriadNem én írtam ezt az üzenetet sixo(mielőtt meggyanusítasz)! 😀😀iktriadEngem nem versz át te Colts homer !Sixo67
Most kaptunk ki. A faszbamárbálnalekvárTúlbecsülöd Weeden képességeit. A Skins D csak figyel már a handoffokra.iktriad
több mint 10 éve
Nálunk lett kezdő NFL játékos, 8 sackes szezonnal. Aztán közbejött a rap.Mincey elkezdett játszani. Tud ám ő, ha akar.iktriadJah már nem Floridában nyaral. 😀Sixo67
több mint 10 éve
bálnalekvár
695
Ezt nem hiszem el komolyan, hogy egy ilyen meccs után egy delay of gamen kapunk ki
akkorisredskins
több mint 10 éve
Ez kemény xD Sanyi egy hosszú SMS végére elfelejti az elejét xD
több mint 10 éve
Nem írok üzenetet, kivéve talán majd a 16. héten, a TNFen.Ezzel akartad a gyanút elterelni magadról. De átlátok rajtad.Sixo67Az üzenetíró azt írta nem szurkol senkinek, csak valakik (Rivers) ellen.iktriadNem én írtam ezt az üzenetet sixo(mielőtt meggyanusítasz)! 😀😀iktriadEngem nem versz át te Colts homer !Sixo67
Most kaptunk ki. A faszbamárbálnalekvárTúlbecsülöd Weeden képességeit. A Skins D csak figyel már a handoffokra.
több mint 10 éve
Mincey elkezdett játszani. Tud ám ő, ha akar.iktriadJah már nem Floridában nyaral. 😀
több mint 10 éve
Egy újabb padawan?bár csúnya volt ez, de hát most lenne mire fogninfl_loverHova akar Romo visszamenni? A védelembe?baggioholdernekulpianus
több mint 10 éve
Mincey elkezdett játszani. Tud ám ő, ha akar.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
bár csúnya volt ez, de hát most lenne mire fogniHova akar Romo visszamenni? A védelembe?baggioholdernekulpianus
több mint 10 éve
Ezzel akartad a gyanút elterelni magadról. De átlátok rajtad.Az üzenetíró azt írta nem szurkol senkinek, csak valakik (Rivers) ellen.iktriadNem én írtam ezt az üzenetet sixo(mielőtt meggyanusítasz)! 😀😀iktriadEngem nem versz át te Colts homer !Sixo67
több mint 10 éve
Pár HCnél, (pl.Mike Smithnél) szoktak néha hasonló problémák jelentkezni.Jay Gruden elhozta a tökeit Dallasba.iktriadFérfiak általában magukkal hozzák. Gabbert-nél ez hiányzott.Sixo67
több mint 10 éve
Hova akar Romo visszamenni? A védelembe?baggioholdernek
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Hova akar Romo visszamenni? A védelembe?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az üzenetíró azt írta nem szurkol senkinek, csak valakik (Rivers) ellen.Nem én írtam ezt az üzenetet sixo(mielőtt meggyanusítasz)! 😀😀iktriadEngem nem versz át te Colts homer !Sixo67
több mint 10 éve
nfl_lover
912
be kell valljam, azért keményen magam alá csinálnék egy Weeden GW drive-nál 😀
több mint 10 éve
Jay Gruden elhozta a tökeit Dallasba.iktriadFérfiak általában magukkal hozzák. Gabbert-nél ez hiányzott.
több mint 10 éve
Nem én írtam ezt az üzenetet sixo(mielőtt meggyanusítasz)! 😀😀iktriadEngem nem versz át te Colts homer !
több mint 10 éve
Highlights of a franchise...ha Romo beáll, ebből egy Griffin 2.0 eset lesznfl_loverÉppen ezért majd csak a bye week után tegye. Amúgy 4 éve se játszott ellenünk(Kitna irányított akkor helyette). Szarrá is vertük a Cowboyst. Dallasban!iktriad
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Jay Gruden elhozta a tökeit Dallasba.
több mint 10 éve
nfl_lover
912
mi van itt kérem?