Denver Broncos - Green Bay Packers
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Látva a packers kommenteket egy szinten van a két csapat 😀szeretnénk
Heisman nádor
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Látva a packers kommenteket egy szinten van a két csapat 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nando89
3 894
Tényleg MLF-ék kezdenek kozepiskolas bohoc-edzonek kinezni ezekkel a hivasokkal.Sztm múltkori Pick cunami után meg butítva is lett az a playbook
jossbeaumont
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Tényleg MLF-ék kezdenek kozepiskolas bohoc-edzonek kinezni ezekkel a hivasokkal.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ezt megtartja, megfutja, picsába már
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Egeszen gyötrelmes ezt nézni is .
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Vegasban hogy adjak, h lesz-e meg 1st downunk?
több mint 1 éve
Hi mindenkinek! Vezetünk. Sokat nem jelent, de ebből ne adjunk lejjebb 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
azért megnyugodtam van már 1st down-unkkérdés hogy sikerül-e megduplázni még a félidő előtt 😀
Tactful Cactus
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
azért megnyugodtam van már 1st down-unkMi már ezeknek az oromoknek elunk...
Tactful Cactus
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
azért megnyugodtam van már 1st down-unk
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
jossbeaumont
1 180
Akkor ha igy megy tovabb a meccs, akkor 12-0 lesz a vege.
több mint 1 éve
Jó tudni, hogy bye után mindig összekapjuk magunkat. (Örülök, hogy csak 0-6.)
több mint 1 éve
SBL
2 213
Az edzői stábban nagyon is indokolt lenneA liga legfiatalabb csapata a miénk, és generációváltásban gondolkodsz?🙂Fajdalmas nezni. Már nem tudok annyit inni, hogy még túleljem, de már nezhető legyen a játékunk...Pedig ma meg lehet is … de ha ez mai így fut ki akkor tényleg , elkell kezdeni jövőn agyalni, ha egy ilyen Denver D ellen nem tudunk haladni , az öreg de meg használható jatekosokat cserelni és pozícióba kerulni tavaszra draftra.
jossbeaumont
nando89
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
De hát nyerni fogunk.🙂Sztm nem írtam én ilyet , de ha ez ma vereseg sztm jövőre kell gondolni . Van egy két jatekos aki már túl van zeniten de meg van értéke de jövő csapatban már nem lesz helye es lehet érte haramadik napos picket kapni esetleg .A liga legfiatalabb csapata a miénk, és generációváltásban gondolkodsz?🙂Fajdalmas nezni. Már nem tudok annyit inni, hogy még túleljem, de már nezhető legyen a játékunk...Pedig ma meg lehet is … de ha ez mai így fut ki akkor tényleg , elkell kezdeni jövőn agyalni, ha egy ilyen Denver D ellen nem tudunk haladni , az öreg de meg használható jatekosokat cserelni és pozícióba kerulni tavaszra draftra.
jossbeaumont
nando89
nagylaza, főpohárnok
nando89
több mint 1 éve
SBL
2 213
most ténygeg Valentine fogja Suttont?Még mindig jobb mint ha Preston. Én látom a fejlődést.😊
Tactful Cactus
több mint 1 éve
szerintem a D eddig még jó. na most Wyatt kiesik ...Fajdalmas nezni. Már nem tudok annyit inni, hogy még túleljem, de már nezhető legyen a játékunk...Mikor a legtöbb pontot kapó, hulladék D ellen sikerül teljesen kilátástalan játékot hozni. De a D legalább teljesen puha... Ez tényleg fájdalmas akármi is lesz a vége. MLF kezd teljesen hülyének kinézni. Pár éve folyamat ott volt a neve az év edzői között. Mi változott..? 🙄
jossbeaumont
twitch(4thline)
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 1 éve
Vonster
1 036
Lelépett Rodgers?Fajdalmas nezni. Már nem tudok annyit inni, hogy még túleljem, de már nezhető legyen a játékunk...Mikor a legtöbb pontot kapó, hulladék D ellen sikerül teljesen kilátástalan játékot hozni. De a D legalább teljesen puha... Ez tényleg fájdalmas akármi is lesz a vége. MLF kezd teljesen hülyének kinézni. Pár éve folyamat ott volt a neve az év edzői között. Mi változott..? 🙄
jossbeaumont
twitch(4thline)
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
most ténygeg Valentine fogja Suttont?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
nando89
3 894
Sztm nem írtam én ilyet , de ha ez ma vereseg sztm jövőre kell gondolni . Van egy két jatekos aki már túl van zeniten de meg van értéke de jövő csapatban már nem lesz helye es lehet érte haramadik napos picket kapni esetleg .A liga legfiatalabb csapata a miénk, és generációváltásban gondolkodsz?🙂Fajdalmas nezni. Már nem tudok annyit inni, hogy még túleljem, de már nezhető legyen a játékunk...Pedig ma meg lehet is … de ha ez mai így fut ki akkor tényleg , elkell kezdeni jövőn agyalni, ha egy ilyen Denver D ellen nem tudunk haladni , az öreg de meg használható jatekosokat cserelni és pozícióba kerulni tavaszra draftra.
jossbeaumont
nando89
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Fajdalmas nezni. Már nem tudok annyit inni, hogy még túleljem, de már nezhető legyen a játékunk...Mikor a legtöbb pontot kapó, hulladék D ellen sikerül teljesen kilátástalan játékot hozni. De a D legalább teljesen puha... Ez tényleg fájdalmas akármi is lesz a vége. MLF kezd teljesen hülyének kinézni. Pár éve folyamat ott volt a neve az év edzői között. Mi változott..? 🙄
jossbeaumont